çok üzüldüm gerçekten nefret ediyorum böyle pisliklerden Allah daha beterlerini onlara yaşatsın.
ben de yaklaşık 9-10 yaşındayken halamın kocası pisliğin tacizine mazur kalmıştım.yılbaşı gecesi hepimiz bir amcamda kalmıştık baya kalabalık,doğal olarak odalarda sıkış tepiş yattık.kuzenlerimle beraber yer yatağı yaptılar bize,bir tarafımızdaki kanepede amcam eşiyle diğer tarafımızdakinde de halam eşiyle yatıyordu.halamların olduğu tarafa ben denk gelmiştim.bir uyandım ki bir el göğüslerimin üzerinde geziyor.Allah ın belası pislik.hemen koştum annemin yanına gittim.uzun yıllar kimseye anlatamadım aklım erene kadar.ama Rabbim o kadar büyük ki,50 li yaşlarda geberdi gitti,hem de acı içinde kıvranarak.üzüldüm dersem yalan olur.hakkımı da asla helal etmedim,etmem de ahirette iki elim yakasında olacak.kimbilir başka kimlerin canını yakmıştır pislik.
bir de sosyal hizmetlerde çalışan bir arkadaşımın anlattığı bir olay var.ona da çok üzülmüş hatta kahrolmuştum. adamla kadının 2 kızı var biri 13-14 yaşında diğeri 4-5 filan.adam her gece eve geç gelirmiş herkes uyuyorken.bir gece kocasının kapı sesine kadın uyanmış yatağın içinde.bir bakmış büyük kızının odasına girmiş adam,sonuçta babası kimsenin aklına kötü bişey gelmez,aradan zaman geçince kadın demiş nerde bu adam,bir gitmiş ki büyük kızın üzerinde

meğer aylardır adam öz ve öz kızına nerdeyse her gece tecavüz ediyormuş,kimseye söylersen annenle kardeşini öldürürüm diye de tehdit ediyormuş

kadın sosyal hizmetlere sığınmış,pislik herif hapse,çocuklar da devlet korumasına alınmış

Allah'ım böylelerini kahru perişan eylesin inşallah.o kız şimdi devlet korumasında olsa ne olur,baba ya baba insan babasına güvenemezse kime güvenir