• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

Kıyamam sana ya gün geçtikçe daha kötü olucaksın bi psikolojik destek almayı denemelisin bence. O yaşta bi çocuk kolay kolay anlatamaz aileye korkar burda sana kızılcak bişey yok. 1 kızım var şimdi nasipse 2. Geliyor ve tedirginim hele bu haberleri duyduktan sonra iyice fena oluyorum. Ben nereye onlar oraya. Allah biz anne babaları ağız tadıyla geçinmeyi sağlıklı olmayı nasip etsin ki yanlarından ayrılmayalım.

Ben de dar görüşlü yaftasını yiyorum maalesef. Düşüncelerimiz aynı. Kuzen de olsa, artık TV, sosyal medya, internet, arkadaş çevresi küçük yaşta itiyor cinselliğe. Çok dikkat etmek lazım.
Devir değişti artık, biz kuzenlerimizle kardeş gibi büyüdük ama şimdi kendi kuzenime bile güvenmem. Kardeş kardeşe göz dikiyor artik . Ne iğrenç bir toplum olduk ahlak sıfır!

Ya bu kaçıncı bide bunları izleyip gormuyolarmi hiç korkmuyolarmi bilmiyorum ya magaza da bisey beğenip deniyceksem kabine oğlumuda bebek arabasiyla sokuyorum bazen çalışanlar diyo isterseniz dursun ben siz çıkana kadar bakarım yok diyorum başka bi müşteri gelip bişey sorcak o arada biri gelir alırsa diye bunlar parka çocuk yolluyo ya... bir hafta önceki olayda 5 yaşında bi çocuk 3yasinda bi çocuk bide 6 yaşında çocuk 3.nu parka yollamış kafaya bak çocuğu çocuğa emanet ediyo sen napiyodun ee ben komsudaydim aç kurt gibi bekliyo millet neye guveniyosun kızı motora bindiriyim seni diye almış gitmis tecavüz edip öldürmüş noldu üzüldük ağladık ah vah ettik 2gun tw de gördük bitti masum ufacık çocuk hayatına doyamadan öldu sen komsunla rahat rahat dedikodu yap abla o zaman artık!çocuk haberi duyunca artık insanligimdan bu insanların vurdum duymaz hareketlerinden çocuklara kötü gözle bakan akbabalardan nefret ediyorum ya
Çok çok haklısın arkadaşım çevremde de o kadar görüyorum ki anlatamam akşam 1 lere 2lere kadar sokağa çocuk salıyorlar.. bende 3 yasindaki kizimi cikartiyorum onlari gorunce dusari cikmak istiyor ama bir an olsun gözümün onunde n ayirmiyorum biriyle konusuyorsam disarida çocuğumu görebileceğim yere alıp öyle konuşuyorum kimseye emanet etmedim doğdu işten çıktım hep kizimlayim .ah şu kadınlar beni deli ediyor cocugu çocuğa emanet ediyor bende senin gibi şaşırıp kalıyorum. cevremde o kadar var ki anlatamm

Çok çok haklısın arkadaşım çevremde de o kadar görüyorum ki anlatamam akşam 1 lere 2lere kadar sokağa çocuk salıyorlar.. bende 3 yasindaki kizimi cikartiyorum onlari gorunce dusari cikmak istiyor ama bir an olsun gözümün onunde n ayirmiyorum biriyle konusuyorsam disarida çocuğumu görebileceğim yere alıp öyle konuşuyorum kimseye emanet etmedim doğdu işten çıktım hep kizimlayim .ah şu kadınlar beni deli ediyor cocugu çocuğa emanet ediyor bende senin gibi şaşırıp kalıyorum. cevremde o kadar var ki anlatamm
En iyisini yapıyosun kardeşim çocuk annenin gözünün önünde olacak başka çözümü yok bunun 10 yaşında ki çocuk arkadaslariyla alışveriş yapmak için dışarı hangi akla hizmet gönderiyorsun afedersiniz 10 yasindaki çocuk tuvaletten ciktiktan sonra kendini düzgünce temizleyemez bile sen alışverişe yolluyosun sonra ee çocuklar oynamayacakmi komşuya guvenemiycezmi aklını mi kaçırdın ya ne güvenmesi kafanı çıkarıp disari bakmadın mi hiç tv demi izlemedin hayret ediyorum ya!ömür boyu bu vicdan azabıyla insan nasıl yasar niye yalnız gönderdim diye aklını kacirmazmi?bu pisliklerin soyu tukenmezde anneler bi gün vicdana gelip tek işlerinin cocuklarinin bakımları olduğunu idrak ederler inşallah bi gun

Ablamin16 yaşinda bir oğlu var. Kızlarımın gerçek abisi gibi... Aşirı düşkün çocuklarımla bana... Ama buna rağmen ablam asla kızlarla aynı ortamda yalniz kalmalarına izin vermez... Kızlar teyzede kalmak istediğinde bile ablam kızlarla aynı odada yatar. Ablamı çok pimpirikli bulmakla beraber devir itibariyle en doğrusunu yaptığını düşünüyorum. Ve hep der "taciz anlik bir olaydır,bir anda şeytana uyabilir insan bu yüzden sıkı önlem almak gerekir". Ceylini izleyince ve anlattıklarınızı okuyunca ablama bir kez daha hak verdim.

Yaşadığınız olaydan sonra eşime ihanet etmiş gibi hissettim lafınıza anlam veremedim:( Herşeyden önce bir birey olarak bedenimiz sadece kendimize ait bırakın artık kocanın sevgilinin esiri olmayı. Neler yasamissiniz hala kocama ihanet etmiş hissettim diyorsunuz pes yani. Nefret ediyorum bu erkek egemenliğinden!!!

Ablamin16 yaşinda bir oğlu var. Kızlarımın gerçek abisi gibi... Aşirı düşkün çocuklarımla bana... Ama buna rağmen ablam asla kızlarla aynı ortamda yalniz kalmalarına izin vermez... Kızlar teyzede kalmak istediğinde bile ablam kızlarla aynı odada yatar. Ablamı çok pimpirikli bulmakla beraber devir itibariyle en doğrusunu yaptığını düşünüyorum. Ve hep der "taciz anlik bir olaydır,bir anda şeytana uyabilir insan bu yüzden sıkı önlem almak gerekir". Ceylini izleyince ve anlattıklarınızı okuyunca ablama bir kez daha hak verdim.

ablanız çok temkinliymiş ama ben sizin yerinizde olsam asla yatılı bir yere yollamam.ne gerek var yani.

çok üzüldüm gerçekten nefret ediyorum böyle pisliklerden Allah daha beterlerini onlara yaşatsın.
ben de yaklaşık 9-10 yaşındayken halamın kocası pisliğin tacizine mazur kalmıştım.yılbaşı gecesi hepimiz bir amcamda kalmıştık baya kalabalık,doğal olarak odalarda sıkış tepiş yattık.kuzenlerimle beraber yer yatağı yaptılar bize,bir tarafımızdaki kanepede amcam eşiyle diğer tarafımızdakinde de halam eşiyle yatıyordu.halamların olduğu tarafa ben denk gelmiştim.bir uyandım ki bir el göğüslerimin üzerinde geziyor.Allah ın belası pislik.hemen koştum annemin yanına gittim.uzun yıllar kimseye anlatamadım aklım erene kadar.ama Rabbim o kadar büyük ki,50 li yaşlarda geberdi gitti,hem de acı içinde kıvranarak.üzüldüm dersem yalan olur.hakkımı da asla helal etmedim,etmem de ahirette iki elim yakasında olacak.kimbilir başka kimlerin canını yakmıştır pislik.
bir de sosyal hizmetlerde çalışan bir arkadaşımın anlattığı bir olay var.ona da çok üzülmüş hatta kahrolmuştum. adamla kadının 2 kızı var biri 13-14 yaşında diğeri 4-5 filan.adam her gece eve geç gelirmiş herkes uyuyorken.bir gece kocasının kapı sesine kadın uyanmış yatağın içinde.bir bakmış büyük kızının odasına girmiş adam,sonuçta babası kimsenin aklına kötü bişey gelmez,aradan zaman geçince kadın demiş nerde bu adam,bir gitmiş ki büyük kızın üzerinde :( meğer aylardır adam öz ve öz kızına nerdeyse her gece tecavüz ediyormuş,kimseye söylersen annenle kardeşini öldürürüm diye de tehdit ediyormuş :( kadın sosyal hizmetlere sığınmış,pislik herif hapse,çocuklar da devlet korumasına alınmış :( Allah'ım böylelerini kahru perişan eylesin inşallah.o kız şimdi devlet korumasında olsa ne olur,baba ya baba insan babasına güvenemezse kime güvenir :( :(

ablanız çok temkinliymiş ama ben sizin yerinizde olsam asla yatılı bir yere yollamam.ne gerek var yani.
bence çok sık olmadığı müddetçe kalabilirler, sorun değil... Kaldı ki ben zaten mecburi sebeplerle vakti zamanında buyuk kızımı teyzesinde çok bıraktım.

Konunuzu okuyunca aklima geldi. Hafizam silmis resmen bu olayi. Siz anlatinca hatirladim. Benzer olayi bende yasamistim kendi kuzenimle.

6-7 yasindaydim sanirim. Odam da gel bak napicaz, evcilik oynuycaz diye beni yataga yatirip, orami burami ellemisti. Sonra da onlarin yazligina gittigimizde, bana acip seyini gosterirsen seni havuza gotururum demisti. Bende gostermistim. Cocuktum.. havuza gitmek istiyordum. Goturmemisti de..

Bu cocukta benden 5 yas butuktu. Yani ben 6 yasindaysam o da 11 yasindaydi.

Evet.. malesef kiz ve erkek cocuklari yalniz birakilmamali. Ben bu olaylari unutmusum cidden. Sizi okuyunca aklima geldi. Neyseki bende travma yaratmadi bunlar. Herhalde evcilik oynuyoruz sandigimdan olsa gerek. Kari kocayiz ya heapta...

Tek etkisi sanirim (ki buna hic baglamamistim ama simdi dusununce heralde bu olaylar sebeniyle diyorum) erkeklere guvenim hic yok. Akrabaymis, bilmem neymis, kiz cocuklariyla erkeklerin yalniz birakilmasina karsiyim.

Sahip cikin cocuklariniza..

Back
X