Hayatımda ikinci kez yüz felci geçiriyorum ! Moralim sıfır ...

Şşşt n'oluyo burda?

Leonela'm üzüyor muyuz kendimizi biz böyle şeylerde?

Üzmüyoruz çünkü üzülmeyince daha çabuk geçiyor.

İkimiz de geçeceğini, hasar kalmayacağını gayet iyi biliyoruz.

Sakin ol, doktor sana ne önerirse eksiksiz yap. Moral desteğinde beni nerede bulacağını biliyorsun.

Zaten fazla güzeldin bence benim nazarım değmiş de ondan olmuş olabilir. :33:

Haha... Güldürdün kız beni. Bebeğim teşekkür ederim :) O senin güzelliğin biliyorsun ki...
Nazarda olabilir diye düşünüyorum orası da doğru. İnsanlar fena.
Evet olumlu düşünüyorum artık. Geçicek biliyorum.

Kızlar hepinizinkileri okudum. Ayrı ayrı cvp vermek isterdim ama sol gözümü kırpamadığım için, kuruma oluyor. Kuruma olunca, ekrana çok bakamıyorum, ışığa.
Hepinize çok teşekkür ediyorum, sağolun var olun. Sizi seviyorum !!!

Ben de 16-17 yaşlarındayken 3 kez geçirmiştim.Şimdi 28 yaşındayım.O zamanlar dr bol bol sakız çiğne, gözlerini açıp kapama egsersizi ve dudak aç-kapa egzersizleri vermişti hatırladığım kadarıyla, bir de ıslık çalmaya çalışıcaksın.Fizik tedaviside şart.Yalnız ben gülünce ağzım bir kenara kaydığında daha beter gülme krizine girerdim, önemsemezdim :23: Sen de stres olma.Geçip gidiyor yine eski haline geri dönüyorsun :34: Geçmiş olsun, Allah daha beter dertlerden korusun.Şükretmeyi unutmamalıyız.

Ben de 16-17 yaşlarındayken 3 kez geçirmiştim.Şimdi 28 yaşındayım.O zamanlar dr bol bol sakız çiğne, gözlerini açıp kapama egsersizi ve dudak aç-kapa egzersizleri vermişti hatırladığım kadarıyla, bir de ıslık çalmaya çalışıcaksın.Fizik tedaviside şart.Yalnız ben gülünce ağzım bir kenara kaydığında daha beter gülme krizine girerdim, önemsemezdim :23: Sen de stres olma.Geçip gidiyor yine eski haline geri dönüyorsun :34: Geçmiş olsun, Allah daha beter dertlerden korusun.Şükretmeyi unutmamalıyız.

sabır,şükür ve dua çok önemli:34:

Merhaba herkese... Öncelikle, keyfim yok. Samimi kelimelerle yazamıyorum affola.
3-4 gündür kulak arkamda ağrı vardı. Şimdi boğazım ağrıyor.
Dün gece fark ettim ki, ıslık çalamıyorum. Bu hastalığı 5 yıl önce de geçirmiştim 16 yaşında.
MR çekildi bugün. Yüz sinirlerinden kaynaklanan yüz felci varmış, bir de beyinle alakalı varmış.
Benim gözüm kapanıyor, ama tam kapanmıyor. Gözlerimi yummaya çalışırken, solumu tam yumamıyorum mesela.
Ya dişlerimi sıkıp gösterince, dudağımın sol tarafı az hareketli.
5 yıl öncekinde, gözümü hiç kapayamıyordum.
Ağzımda yemeği tutamıyordum bile. Ve ağzım gülerken aşırı kayıyordu.
Bu sefer eskisi gibi çok belli değil.
Ama ben , moral olarak değişik bir haldeyim.
Yarın MR sonuçları ile her şey anlaşılcak.
O kadar geleceğe gittim ki , ya böyle kalırsa yüzüm ve beni asla kimse beğenmez, evlenemezsem, anne olamazsam, iş hayatımı etkilerse vs vs...
Ve asla fotoğraf çekilemezsem bir daha hayatım boyunca. Her zaman yarım kalmak istemiyorum. kötüyüm.
Sadece kötüyüm desem, anlar mısınız ?
Dualarınıza ihtiyacım var.

Annem senin gibi 3 kez yüz felci geçirdi. Senin analltıklarının aynılarını birebir şahidi oldum. Allah'a şükür düzeldi. Dr. üzülmeyeceksin, kafayı takmayacaksın hiç birşeye, evin yansa arkanı dönüp çıkıp gideceksin demişti. Ama benim annem maalesef çok alıngan ve üretiyor. Şimdi iyi şükür, sende dikkat et kendine. Üzme kendini, Dr. kontrollerini ihmal etme sakın.

Annem senin gibi 3 kez yüz felci geçirdi. Senin analltıklarının aynılarını birebir şahidi oldum. Allah'a şükür düzeldi. Dr. üzülmeyeceksin, kafayı takmayacaksın hiç birşeye, evin yansa arkanı dönüp çıkıp gideceksin demişti. Ama benim annem maalesef çok alıngan ve üretiyor. Şimdi iyi şükür, sende dikkat et kendine. Üzme kendini, Dr. kontrollerini ihmal etme sakın.

Tüm yüzü geçti mi ? CVP için teşekkür ederim canım :)

Evet, zaten o sakızı böyle basit kadınlar gibi çiğnemek lazım ya :D Ben dün sokakta kendimi kaybetmişim, bir ara milletin bana bakmasıyla kendime geldim. Bildiğinnnnnn o kadınlar gibi cakkıdı cakkıdı çiğniyorum. Düzelttim yolda kendimi sonra.

Kızlar ya geçirenlere bilenlere soruyorum. Felçi taraftaki göz seğirmesi iyi bi işaret mi ?

canım bende kısmi felç geçirmiştim
yaşadıklarını bi nebze de olsa hisediyorum
lütfen tedavini ol geç kalma.
moralini yüksek tut.
Allah tez vakitte şifanı versin.

Felçi taraftaki göz seğirmesi iyi bi işaret mi ?[/QUOTE]
ben sürekli göz kırpıyordum
o yüzden kalabalık ortamlara girmiyordum yanlış anlaşılmalar oluyordu ;)
iyi birşey mi geçici birşey ama bu ilerlediğine işaret
benim doktorum öyle demişti

Rabbim en kısa zamanda sana sağlığını geri versin ve beterinden korusun canım.

Felçi taraftaki göz seğirmesi iyi bi işaret mi ?
benim doktorum öyle demişti[/QUOTE]

Goz seyirmesi,felcin ilerlediğini mi gosteriyormus yani ?

benim doktorum öyle demişti

Goz seyirmesi,felcin ilerlediğini mi gosteriyormus yani ?[/QUOTE]

Leonela 20li yaşlarında annemde yüz felci geçirmiş iki defa dün aklıma gelince konun ona sordum. Göz seğirmesi iyi birşeymiş, kaslarının açılmaya başladığı anlamına geliyor. Buarada en ufak bir iz yok şuanda annemin yüzünde eminim sende atlatıp, sağlığına tamamen kavuşursun.

çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah moralini bozma dualarımız seninle...

Back
X