Hayatımda ikinci kez yüz felci geçiriyorum ! Moralim sıfır ...

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatirsin....benim ablamin arkadaşı yüz felci geçirmişti hatirladigim kadarıyla uyuduğu zaman gözleri hiç kapanmiyormus....uyudugunda gözlerini bantla kapatiyormus....dudaginda yamulma varmış dr tedavisiyle düzeldi onunda ikinci yüz felciydi sanirsam ama şimdi düzeldi....3 tanede çocuğu var istersen ablama bir sorayım şimdi yüzü tam duzelmismi diye...tekrardan geçmiş olsun......

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda atlatirsin....benim ablamin arkadaşı yüz felci geçirmişti hatirladigim kadarıyla uyuduğu zaman gözleri hiç kapanmiyormus....uyudugunda gözlerini bantla kapatiyormus....dudaginda yamulma varmış dr tedavisiyle düzeldi onunda ikinci yüz felciydi sanirsam ama şimdi düzeldi....3 tanede çocuğu var istersen ablama bir sorayım şimdi yüzü tam duzelmismi diye...tekrardan geçmiş olsun......

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah düzelicek. Geçen gün de dudağım düzeldi. Şimdi tek sorun sol gözümü tamamen sıkmam lazım. Evet, zahmet olmazsa sorar mısın ? :)

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah düzelicek. Geçen gün de dudağım düzeldi. Şimdi tek sorun sol gözümü tamamen sıkmam lazım. Evet, zahmet olmazsa sorar mısın ? :)

Senin için anlama sordum önce yüzünün yan yerinde egrilik varmış ama şimdi tamamiyle geçmiş...kadınin önce atesi çıkmış dr demiski atesi çıktığı sırada soğuk dusa girseymis birşey olmazmış...sende önce ateslenme oldumu bilmiyorum...dr demiş kesinlikle yüzünü rüzgârdan koru....yüzüne rüzgâr gelmesin...zaten devamlı dr kontrolündeydi...onunda ikinci yüz felci.....ama şimdi tamamiyle geçmiş....hiç belli bile olmuyormuş....umarım en kısa zamanda seninkide düzelir.....ama rüzgârlı yerlerden uzak dur....

Senin için anlama sordum önce yüzünün yan yerinde egrilik varmış ama şimdi tamamiyle geçmiş...kadınin önce atesi çıkmış dr demiski atesi çıktığı sırada soğuk dusa girseymis birşey olmazmış...sende önce ateslenme oldumu bilmiyorum...dr demiş kesinlikle yüzünü rüzgârdan koru....yüzüne rüzgâr gelmesin...zaten devamlı dr kontrolündeydi...onunda ikinci yüz felci.....ama şimdi tamamiyle geçmiş....hiç belli bile olmuyormuş....umarım en kısa zamanda seninkide düzelir.....ama rüzgârlı yerlerden uzak dur....

Canım benim çok teşekkür ederim çok iyisin. Benim için zahmet edip sordun. Benimki de tamamen geçiyor inşallah. Umudumu kesmedim :)))

Merhaba herkese... Öncelikle, keyfim yok. Samimi kelimelerle yazamıyorum affola.
3-4 gündür kulak arkamda ağrı vardı. Şimdi boğazım ağrıyor.
Dün gece fark ettim ki, ıslık çalamıyorum. Bu hastalığı 5 yıl önce de geçirmiştim 16 yaşında.
MR çekildi bugün. Yüz sinirlerinden kaynaklanan yüz felci varmış, bir de beyinle alakalı varmış.
Benim gözüm kapanıyor, ama tam kapanmıyor. Gözlerimi yummaya çalışırken, solumu tam yumamıyorum mesela.
Ya dişlerimi sıkıp gösterince, dudağımın sol tarafı az hareketli.
5 yıl öncekinde, gözümü hiç kapayamıyordum.
Ağzımda yemeği tutamıyordum bile. Ve ağzım gülerken aşırı kayıyordu.
Bu sefer eskisi gibi çok belli değil.
Ama ben , moral olarak değişik bir haldeyim.
Yarın MR sonuçları ile her şey anlaşılcak.
O kadar geleceğe gittim ki , ya böyle kalırsa yüzüm ve beni asla kimse beğenmez, evlenemezsem, anne olamazsam, iş hayatımı etkilerse vs vs...
Ve asla fotoğraf çekilemezsem bir daha hayatım boyunca. Her zaman yarım kalmak istemiyorum. kötüyüm.
Sadece kötüyüm desem, anlar mısınız ?
Dualarınıza ihtiyacım var.

Geçicek, okur okumaz hissettim atlatıcaksın bunu:81:

Canıımmm seni tanıyorum az çok .. Canını sıkma allahında yardımıyla Geçicektir bak 16yaşında nasıl atlatıysan şimdide ataltırsın. kötü düşüp kötü düşünceleri çekme kendine. Hadi bakalım lütfen biraz gülümse Geçicekkkk :54::54:

Canıımmm seni tanıyorum az çok .. Canını sıkma allahında yardımıyla Geçicektir bak 16yaşında nasıl atlatıysan şimdide ataltırsın. kötü düşüp kötü düşünceleri çekme kendine. Hadi bakalım lütfen biraz gülümse Geçicekkkk :54::54:

Teşekkür ederim canım :) Ben de inanıyorum. Tamamiyle geçtiği gün yazacağım size. Sağolasın :54:

canim gecer kalici olmuyor beyinden kaynakliysa 6 ayda iyi olurmus..

benim kardesim kulak ameliyatindan sonra oldu tamponlar cikarilinca ,1 hafta hastanede yatti kortizon verdiler daha sonrada evde egzersizler verdiler

yine hastanede fizik tedavi giib birseye gitti onunki ameliyat sonrasi oldugundan 1 ay gibi sürede gecti ama zaten nerden geldigine bakiyorlar

beyindense bu süre uzuyor ama gecer...saclarini islak birakma kurut,rüzgara kesinlikle cikma

leonellacim gecmis olsunnn gecer INSALLAH kalici degildir merak etme..

yengem kulak ameliyatindan sonra olmustu iyilesti sonra,
birde ismail yk yi bilirsin oda olmustu zamaninda ondada kalmadi hic iz..

canim gecer kalici olmuyor beyinden kaynakliysa 6 ayda iyi olurmus..

benim kardesim kulak ameliyatindan sonra oldu tamponlar cikarilinca ,1 hafta hastanede yatti kortizon verdiler daha sonrada evde egzersizler verdiler

yine hastanede fizik tedavi giib birseye gitti onunki ameliyat sonrasi oldugundan 1 ay gibi sürede gecti ama zaten nerden geldigine bakiyorlar

beyindense bu süre uzuyor ama gecer...saclarini islak birakma kurut,rüzgara kesinlikle cikma

İşte çevremden kalıcı olabilir cümlelerini duydukça deliriyorum. Benimkinin kaynağı yok :) Ne beyin ne kulak.
Bell Paralizi diyorlarmış. Doktorum 6 ay- 2 sene dedi. Öldürcektim onu orda.
Bakalım... benimde 1 ay 1 hafta oldu.Ekim sonuna bir şey kalmıcak sanırsam :)
Sorma saçlarımı sürekli kurutuyorum. Ben normalde yıkar çıkardım yani :(

Back
X