- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi hayallperestt
Merhaba kızlar, benim uzun bir süre önce yanağımda ve sırtımda yağ bezesi çıkmıştı
doktora gitmiştim beze alınsa da olur alınmasa da olur dedi görüntü dışında
sana bir zararı olmaz demişti bende aldırmadım krem verdi onu sürdüm bir
ara tamamen geçmişti sonra tekrar çıktı krem sürerim geçer falan diye
düşünürken baktım baya büyümüştü yani eskiye göre bugün sağlık ocağına
gittim doktor ''kist'' bu alınması gerek dedi, yalnız bidiğiniz gibi sağlık ocaklarındaki
doktorların belli bi branşı yok herşeye bakıyolar maşallah antibiyotik verdi onu
kullancam 1hafta 10 gün, sonra cildiyeye gideceğim eğer oda alınması gerek derse
mecburen ameliyatla aldıracağım ama çok korkuyorum ilk defa bir ameliyat olucam,
bide iz kalmasından korkuyorum sağlık ocağındaki doktor çok iz kalmaz ama biraz
kalır dedi sizce hiç kalmama ihtimali yok mudur, şu an tek isteğim sağlık ocağındaki
doktorun dediği gibi kist olmasın kist değil yağ bezesi dese gideceğim doktor aldırmam
gerçekten çünkü çok korkuyorum, bide kistin kansere dönüşebileceğini,yani kesin değilmiş
ama bir ihtimal sadece tabi dönüşmeme ihtimalide varmış netten okudum doğrumu
bilen var mı herşeyi kafaya takan biri olarak bu konuyu da çok kafama taktım
doktora gitmiştim beze alınsa da olur alınmasa da olur dedi görüntü dışında
sana bir zararı olmaz demişti bende aldırmadım krem verdi onu sürdüm bir
ara tamamen geçmişti sonra tekrar çıktı krem sürerim geçer falan diye
düşünürken baktım baya büyümüştü yani eskiye göre bugün sağlık ocağına
gittim doktor ''kist'' bu alınması gerek dedi, yalnız bidiğiniz gibi sağlık ocaklarındaki
doktorların belli bi branşı yok herşeye bakıyolar maşallah antibiyotik verdi onu
kullancam 1hafta 10 gün, sonra cildiyeye gideceğim eğer oda alınması gerek derse
mecburen ameliyatla aldıracağım ama çok korkuyorum ilk defa bir ameliyat olucam,
bide iz kalmasından korkuyorum sağlık ocağındaki doktor çok iz kalmaz ama biraz
kalır dedi sizce hiç kalmama ihtimali yok mudur, şu an tek isteğim sağlık ocağındaki
doktorun dediği gibi kist olmasın kist değil yağ bezesi dese gideceğim doktor aldırmam
gerçekten çünkü çok korkuyorum, bide kistin kansere dönüşebileceğini,yani kesin değilmiş
ama bir ihtimal sadece tabi dönüşmeme ihtimalide varmış netten okudum doğrumu
bilen var mı herşeyi kafaya takan biri olarak bu konuyu da çok kafama taktım

Son düzenleme: