Hayatımda ilk defa böyle bişey olacak korkuyorum :(

günaydın benim annemde de vardı yağ bezesi boyun kısımında ameliyat ile alındı ize gelince evet biraz iz kaldı yaklaşık 10 yıl oldu aslında basit bir ameliyat sadece o bölgeyi uyuşturuyorlar bir ara bende ve kardeşimde de çıkmıştı yeni başlangıçtı doktorlar küçükken geçirmiş oldugunuz bogaz iltihaplanmasının sonuçunda meydana gelen bir olay demişti krem verdi çok şükür geçti ikimizinkide yaklaşık olarak bizimkisi geçeli 5-6 yıl oldu

Benimde bi ara krem verdi sürmüşüm geçmişti ama tekrar çıktı işte..

canım bende büyük bir ben vardı karnımda.onu aldırdım doktor aynen bana da estetik dikiş atıcam ama hiç iz kalmaz diyemem biraz kalabilir demişti.4 dikiş attı şu anda izi kaldı evet ama beyaz bir çizgi şeklinde.1 sene falan oldu sürekli iyileşiyo,bir de benimki iltihaplanmıştı falan ona rağmen çok fazla iz yok.Eğer iz kalırsa beyaz bir çizgi şeklinde kalıyor.

İnş benimde fazla iz kalmaz

ben yüzümden 2 adet ben aldırdım 12 yıl önce. biri yanağımda biri kaşlarımın ortasında.o zaman bile yaptıkları iş süperdi. şimdiki teknoloji ile çok az bir iz kalacağına eminim. hiç iz kalmaması diye birşey olamaz zaten. şimdiden geçmiş olsun.korkmayın

ben yüzümden 2 adet ben aldırdım 12 yıl önce. biri yanağımda biri kaşlarımın ortasında.o zaman bile yaptıkları iş süperdi. şimdiki teknoloji ile çok az bir iz kalacağına eminim. hiç iz kalmaması diye birşey olamaz zaten. şimdiden geçmiş olsun.korkmayın

Saolun zaten hiç kalmama ihtimalini düşünemiyorum artık sadece fazla kalmasın

bu kistlerin önce nedeni araştırılmalı.

benimde iki ay önce ön ve arka boynumda toplada 2 beze çıktı.doktor lenf olduğunu söyledi."boğaz ve kulak enfeksiyonu geçirdiniz mi "diye sordu ben "geçirmedim "dedim "stresten olur" dedi ama o dönem diş sorunu yaşadım."diş yapmaz "dedi başka bi doktor "yapar "dedi.

öylece duruyor ve endişe ediyorum geçmedi de.

ayrıca iz kalsa bile sağlığınızdan daha önemli değil.geçmiş olsun.

benim oğlum bisikletten düşmüşt burnunun üstünü taş kesmiş aslında dikişlikti ama şimdi teknolojiyle orayı yapıştıdılar ve estetik doktoruna yönlendirdiler o da bize conturactubex isminde bi krem yazdı yalnız devlet karşılamıyor 60-70 lira civarı onu kullandık pek birşey kalmadı düzenli kullanamadığımız halde ayrıca dışrı çıkarken güneş kremi önermişti

benim oğlum bisikletten düşmüşt burnunun üstünü taş kesmiş aslında dikişlikti ama şimdi teknolojiyle orayı yapıştıdılar ve estetik doktoruna yönlendirdiler o da bize conturactubex isminde bi krem yazdı yalnız devlet karşılamıyor 60-70 lira civarı onu kullandık pek birşey kalmadı düzenli kullanamadığımız halde ayrıca dışrı çıkarken güneş kremi önermişti

evet o kremden ben de kullandım ama daha sonra iltihap kaptı kremden dolayı olduğunu zannetmiyorum ama daha sonra kremi bıraktım belki bırakmasam bende de daha küçük bir iz kalırdı.

bu kistlerin önce nedeni araştırılmalı.

benimde iki ay önce ön ve arka boynumda toplada 2 beze çıktı.doktor lenf olduğunu söyledi."boğaz ve kulak enfeksiyonu geçirdiniz mi "diye sordu ben "geçirmedim "dedim "stresten olur" dedi ama o dönem diş sorunu yaşadım."diş yapmaz "dedi başka bi doktor "yapar "dedi.

öylece duruyor ve endişe ediyorum geçmedi de.

ayrıca iz kalsa bile sağlığınızdan daha önemli değil.geçmiş olsun.

Evet tabiki de sağlığımdan daha önemli değil, teşekkür ederim size de geçmiş olsun..

Kremin adını özelden yazarsanız sevinirim..

kesinlikle burdakilerin tavsiyelerine uymamanı tavsiye ediyorum, zira hiçbirisi doktor değiller.
yanağını da görmediler.
uzun süredir var diyorsun, geçti, sonradan büyüdü tekrar diyorsun, muhtemelen kötü bişey değildir ama patolojiyle anlaşılır sonuçta kesin olarak.
bunun için de alınması gerekir.
derma ve plastikle görüş.
ayrıca estetik dikiş diye bir şey de yoktur :)

kesinlikle burdakilerin tavsiyelerine uymamanı tavsiye ediyorum, zira hiçbirisi doktor değiller.
yanağını da görmediler.
uzun süredir var diyorsun, geçti, sonradan büyüdü tekrar diyorsun, muhtemelen kötü bişey değildir ama patolojiyle anlaşılır sonuçta kesin olarak.
bunun için de alınması gerekir.
derma ve plastikle görüş.
ayrıca estetik dikiş diye bir şey de yoktur :)

Doktor olmadıklarını biliyorum sadece fikir edinmek istedim, kimse ben doktorum herşeyi
biliyorum demedi ayrıca zaten doktora gideceğim ve alınması gerekiyorsa aldıracağım..

Son düzenleme:
Back
X