Forumda bununla ilgili bir başlık vardı, sinir basmıştı sonuna kadar okuyamamıştım. Ne yazık ki bazı ailelerde hâlâ var. Ama tabi iş adamda bitiyor. Annesi çarşaf da çarşaf diye tuttursa bile bir erkek mahremini korumalı diye düşünüyorum. İki insanın arasında olan bir şey, ilân etmeye ne gerek var, ne kadar büyük saygısızlık. Hâttâ daha da öte, terbiyesizlik. Ama dediğin gibi bazı şeyler değişmiyor ne yazık ki.
Ayrıca o başlıktan aklımda kaldığı kadarıyla gerdek sabahı yeni evli çiftin kapısına dayanan "kız tarafı" da olabiliyormuş, o iş oldu mu, çarşaf nerede diye. Garip gelmişti. Bir de tabi en unutamayacağım şey, "evimin bereketidir" diye kanlı çarşafını sandıkta saklayan kadın olmuştur. Hey Allah'ım ya..:roflol:
bzm gelinle kavga sebebbmdi o biliomsn sandıkta saklıomuşş..güle güle öldmm..sanane dedi bana :))) ya cnm cidden var cevremde cok öleleri..ha bak bide sana şunu diyim..tmm silintm içerden gelen kan olablr amaa ben varya okdr narn vücudum varki mesela bi yerimi hızlıca kasıdıgımda hemen 4 5 damla kan gelr mesela..istesem o anda onu bile cakrtrmadan yapar kan getirtirim inanır ama bnm amacmherseyn ayarında olması snctaa bakireyim yani bi erkek arkadasm bile olmamıss ndn gelmesn mantıgımm bunu dioo sadece böle