• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda ilk defa ölmek istiyorumm

Forumda bununla ilgili bir başlık vardı, sinir basmıştı sonuna kadar okuyamamıştım. Ne yazık ki bazı ailelerde hâlâ var. Ama tabi iş adamda bitiyor. Annesi çarşaf da çarşaf diye tuttursa bile bir erkek mahremini korumalı diye düşünüyorum. İki insanın arasında olan bir şey, ilân etmeye ne gerek var, ne kadar büyük saygısızlık. Hâttâ daha da öte, terbiyesizlik. Ama dediğin gibi bazı şeyler değişmiyor ne yazık ki.

Ayrıca o başlıktan aklımda kaldığı kadarıyla gerdek sabahı yeni evli çiftin kapısına dayanan "kız tarafı" da olabiliyormuş, o iş oldu mu, çarşaf nerede diye. Garip gelmişti. Bir de tabi en unutamayacağım şey, "evimin bereketidir" diye kanlı çarşafını sandıkta saklayan kadın olmuştur. Hey Allah'ım ya..:roflol:

bzm gelinle kavga sebebbmdi o biliomsn sandıkta saklıomuşş..güle güle öldmm..sanane dedi bana :))) ya cnm cidden var cevremde cok öleleri..ha bak bide sana şunu diyim..tmm silintm içerden gelen kan olablr amaa ben varya okdr narn vücudum varki mesela bi yerimi hızlıca kasıdıgımda hemen 4 5 damla kan gelr mesela..istesem o anda onu bile cakrtrmadan yapar kan getirtirim inanır ama bnm amacmherseyn ayarında olması snctaa bakireyim yani bi erkek arkadasm bile olmamıss ndn gelmesn mantıgımm bunu dioo sadece böle

kesimlikle...cnm hadi herseyi geçtimm nerden geldigini bilerek bakıo ayıp yaa mahremiyet yok insanlarda..bi gün bi akrabamn kızına bnu söledm dedmki ne baskasına gösteriorsn ayıp be dedm eşin görsn yeter dedm dediki hadi ilerde bişi olrda sen kız deildin derse bana dedi kaynanam görsnki bilsn dedi ayy zihniyete bakar mısınız kzlar bn bu cahillern içindeym işte oysa demioki oğlunu yalancı cıkarrmıı öle bişi dese...hemde erkekler boşanırken bumu gelio akıllarınaa ayy üf

Çok yanlış çok :olmaz:
Vay bee bana kaynanam öyle bişy dicek ha cesaret edip.. düşünemiyorum :umursamaz:
Neyse düşünmüyorum ben:)

Valla hiç kimseyi ilgilendirmez kimseyede gösteremem.. en başta buna eşin izin vermemeli zaten bence..
Sonuçta sizin aranızda yaşanmış bişey.. sizin özeliniz.. kimse burnunu sokmasın :olmaz:

cnm bnm :)) ikna oldm tabii..cok saolun...yani baska bişi olsa daha zordu dimi.mesela düşünsene mavi bişi gelecek die bi kural olsaydı yandk..hani kan bi şeklde gelr tmmda maviyi bulamadık yandık:))) cnm inanıyorum hepinizee sölediklerinizee..buraya derdimi açmasaydm suan kafayı yiyor olacaktm odamdaa:)

offf yazamadım bi türlü sana :(((( ama neyse...demek istediyim şu senin yaşadıklarını aynısını yaşadım...ama canını sıkmaya hiç deymez eğer fazla kan gelmediyse bi şey olmadığı kesin...inanki aynı korkuyu yaşadım ya kızlık zarını bozduysam diye tam bir sene kafayı yedim ama evlenirken bozmak içinde baya uğraşdık :)))) anlıcağın hiç canını sıkma bi şey olmamışdır.Sadece PED olarak NAYLON olanlarını kullanma!!!!! MANTAR-ı onlar yaratıyor genelde...

offf yazamadım bi türlü sana :(((( ama neyse...demek istediyim şu senin yaşadıklarını aynısını yaşadım...ama canını sıkmaya hiç deymez eğer fazla kan gelmediyse bi şey olmadığı kesin...inanki aynı korkuyu yaşadım ya kızlık zarını bozduysam diye tam bir sene kafayı yedim ama evlenirken bozmak içinde baya uğraşdık :)))) anlıcağın hiç canını sıkma bi şey olmamışdır.Sadece PED olarak NAYLON olanlarını kullanma!!!!! MANTAR-ı onlar yaratıyor genelde...

tmm bitanem cok saoll cok gelmedi bndn kan.ve cidden sanmıyorum artk tatmin oldum hepinizden Allah razıolsun

bzm gelinle kavga sebebbmdi o biliomsn sandıkta saklıomuşş..güle güle öldmm..sanane dedi bana :))) ya cnm cidden var cevremde cok öleleri..ha bak bide sana şunu diyim..tmm silintm içerden gelen kan olablr amaa ben varya okdr narn vücudum varki mesela bi yerimi hızlıca kasıdıgımda hemen 4 5 damla kan gelr mesela..istesem o anda onu bile cakrtrmadan yapar kan getirtirim inanır ama bnm amacmherseyn ayarında olması snctaa bakireyim yani bi erkek arkadasm bile olmamıss ndn gelmesn mantıgımm bunu dioo sadece böle

Ay, ben o kadını numune sanmıştım, bir tane daha mı varmış. Ayol kokar o be. kafamçokkarıştı

Vallahi aklım almıyor, şimdi 15 yıl sonra biri çıkıp "Sen bâkire miydin nerden bilelim, ispat et!" mi diyecek? Ve o da "işte o gün nihayet geldi" deyip göğsünü gere gere çarşafını mı gösterecek akannehir

Ayrıca dediğin gibi, karşındakini kandırmak istedikten sonra yaparsın ne var, neler duyuyoruz; âdetinin son gününe denk getirenler, orasına salça sürenler!, enjektörle kan bulundurup sanki ilişki sonrası olmuş gibi gösterenler, diktirenler vs vs. Hapı bile çıktı, içiyorsun, kanıyorsun. Yöntem çok, ama insan bunu bir ömür geçireceği insana nasıl yapabilir? Ben evlilik öncesi cinsellik yaşanmasına karşı değilim. İnsanlar ne yaptıklarının farkındaysalar ve yaptıklarının arkasında durabileceklerse keyifleri bilir yani, ahlâksızlık olduğunu düşünmüyorum. Ama böyle bir şey yaşanmışsa eskiden, bunu müstakbel eşten saklayıp onu bin türlü numarayla kandırmaya çalışmak bence ahlâksızlığın dik âlâsı. Ben böyle düşünüyorum.

Senin de inşallah öyle bir sıkıntın olmayacak, boşuna kafama takmışım diyeceksin bayanssulusmile

Ay, ben o kadını numune sanmıştım, bir tane daha mı varmış. Ayol kokar o be. kafamçokkarıştı

Vallahi aklım almıyor, şimdi 15 yıl sonra biri çıkıp "Sen bâkire miydin nerden bilelim, ispat et!" mi diyecek? Ve o da "işte o gün nihayet geldi" deyip göğsünü gere gere çarşafını mı gösterecek akannehir

Ayrıca dediğin gibi, karşındakini kandırmak istedikten sonra yaparsın ne var, neler duyuyoruz; âdetinin son gününe denk getirenler, orasına salça sürenler!, enjektörle kan bulundurup sanki ilişki sonrası olmuş gibi gösterenler, diktirenler vs vs. Hapı bile çıktı, içiyorsun, kanıyorsun. Yöntem çok, ama insan bunu bir ömür geçireceği insana nasıl yapabilir? Ben evlilik öncesi cinsellik yaşanmasına karşı değilim. İnsanlar ne yaptıklarının farkındaysalar ve yaptıklarının arkasında durabileceklerse keyifleri bilir yani, ahlâksızlık olduğunu düşünmüyorum. Ama böyle bir şey yaşanmışsa eskiden, bunu müstakbel eşten saklayıp onu bin türlü numarayla kandırmaya çalışmak bence ahlâksızlığın dik âlâsı. Ben böyle düşünüyorum.

Senin de inşallah öyle bir sıkıntın olmayacak, boşuna kafama takmışım diyeceksin bayanssulusmile

haklısın bitanem.inan diyorum yaa bi yerimi kanatsam inanılcak kdr kan gelir yanii.bi yolu bulunur.fkt bende bi ömür beraber olcagm kişiye yalan sölemek istemiorm cnkü banada saygısızlık olur ortada bi yaşanmıslıgım bile yokkii..hapı cıkmıs yasaklanms galiba gazetede okumustm ona kalrsa evlenmeden bi ay önce dogm kontrl hapı içerek evlenmedn 2gn önce bırakp kanatanları bilee duydum valla cok var ama gerek duymam.hele hele diktrmek büyük konusmayım de asssla

canım cidden cok sağol sanki aklım basıma geliyo cidden bak..annem biliyor konuyu ben senn arkandayım seni tanıorum biliyorum kızım diyor..o ne kdr zor oldugunu anlattkcaa asla bnmkine bişi olmamstr diorumm..cnm baska doktoraa gitmicem ve bunu yencem kendi kendime tmm önemli cevremde fakat doktora gösterrken ck acı hissettm bidaha onu yasamıcam baskalarının önem werdii bişi için.kan istiyorlarsa caresine ewlennce bakarım..ki muhakkak ilk ilşkm olcagı içinn kzlktn gelmese bile zorlanmadan bile gelebilir..cnm elden elemi dolasıo demişsin..inan erkegn annesi bakıo bnm annem mesela abimin eşinee iimisiniz die sorulur yaa onu bile tel acıp yapmadı hiç sewmez mahremiyeti..umarm iiisi bulur benide cnm öle görünüpte ilkgecede fikir deiştiren olmasında

erkeğin annemi bakıyo ...
ayy ne kadar rezilce bi durum vede çok günah
gelinle damdın maremiyeti o nasıl bakarlar yaaa
iğrençççççççççç

sayenizde bitanem..tamamen sıyrılcam bundan suanlık kalmasın yanii.cok teşekkür ederim ya cok ilgilendin cnm cok saolunn

Yok yahu önemli değil. Başta şöyle bir bakmıştım, tuhaf gelmişti, ama sonra açtığın bütün konuların bununla ilgili olduğunu fark edince olayın ciddiyetini anladım. Hiç dert etme sen, çünkü cidden zamanı geldiğinde olduğunu sandığın şeyi yapmak için efor sarf etmeniz gerekecek :kedi:

Bu gece rahat bir uyursun artık..

erkeğin annemi bakıyo ...
ayy ne kadar rezilce bi durum vede çok günah
gelinle damdın maremiyeti o nasıl bakarlar yaaa
iğrençççççççççç

ewet cnm..cok sahit oldm buna..bak düşün böle bi toplumdayken bile annem bana nasl kızıo takıosn die bişi olmaz diee kan önemli deil hemde ne olrsaolsn gelir diee..annem ck moderndir.aslaa aklına gelininnkine bakmak gelmez gelmemelide zaten..fkt evlenecegm kişi ve ailesindn korkuorm iiken kötü cıkar die

Yok yahu önemli değil. Başta şöyle bir bakmıştım, tuhaf gelmişti, ama sonra açtığın bütün konuların bununla ilgili olduğunu fark edince olayın ciddiyetini anladım. Hiç dert etme sen, çünkü cidden zamanı geldiğinde olduğunu sandığın şeyi yapmak için efor sarf etmeniz gerekecek :kedi:

Bu gece rahat bir uyursun artık..

evet cnm ya.cidden cok seviorum siziii..bnmle kmse böle ilgilenmedi derdimi arkadasıma anlattm bıktı yeter dedii düşünün..ablam def etti basından ama siz sıkılmadan cvp werdiniz Allah razı olsn evet cok takmstm az ck gitti ve tamamen kurtulcam

ewet cnm..cok sahit oldm buna..bak düşün böle bi toplumdayken bile annem bana nasl kızıo takıosn die bişi olmaz diee kan önemli deil hemde ne olrsaolsn gelir diee..annem ck moderndir.aslaa aklına gelininnkine bakmak gelmez gelmemelide zaten..fkt evlenecegm kişi ve ailesindn korkuorm iiken kötü cıkar die

evleneceğin kişinin annesi ne karışır ya
sen kaç yaşındasın şimdi

evet cnm ya.cidden cok seviorum siziii..bnmle kmse böle ilgilenmedi derdimi arkadasıma anlattm bıktı yeter dedii düşünün..ablam def etti basından ama siz sıkılmadan cvp werdiniz Allah razı olsn evet cok takmstm az ck gitti ve tamamen kurtulcam

Ben de tüm KK ahâlisini ve içinde de seni sevdim kız. Valla bu site çok iyi. Bir şey soruyorsun, ve bir sürü farklı insan farklı tecrübelerle sana yardım etmeye çalışıyor, bir şeyler paylaşıyor falan..

Ama yine de içinde bir şüphe kalırsa başka bir doktora daha git derim ben. Evlenene kadar böyle kafayı yersin yani. Anlatırsın açık açık böyle oldu diye, sorarsın kanamam olacak mı diye artık, o anlar nasılsa. Valla kendini paraladığına değmez.

Ailen de sana "hayır, bir şey olmamıştır" demekten yorulmuş, seni kendi hâline bırakmışlardır inan artık diye kaydirigubbakcemile3

Ben de tüm KK ahâlisini ve içinde de seni sevdim kız. Valla bu site çok iyi. Bir şey soruyorsun, ve bir sürü farklı insan farklı tecrübelerle sana yardım etmeye çalışıyor, bir şeyler paylaşıyor falan..

Ama yine de içinde bir şüphe kalırsa başka bir doktora daha git derim ben. Evlenene kadar böyle kafayı yersin yani. Anlatırsın açık açık böyle oldu diye, sorarsın kanamam olacak mı diye artık, o anlar nasılsa. Valla kendini paraladığına değmez.

Ailen de sana "hayır, bir şey olmamıştır" demekten yorulmuş, seni kendi hâline bırakmışlardır inan artık diye kaydirigubbakcemile3

evet bıktırdım:sm_cool: cnm inan bu doktordn snra anca nişanlannca ggiderm eminn ol..yok artık paralamam cnm :D bnde senii burayı cook sevdm cidden herkes seferber cok gzl bi site

Back
X