Hayatımda ilk kez diyet yapıyorum

moonlight12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2017
69
11
38
32
Hanımlar iyi geceler o kadar huzursuzum ki sabahı bekleyemedim. Ben hayatımın şimdiye kadarki kısmını normal kiloda geciriyordum ta ki evlenene kadar tamı tamına 10 kilo aldim 5 ayda sebebini anlamamakla birlikte şu an 69 kiloyum diyetisyen e gittim tahlil falan yaptırdım bi sorun yok bi liste verdi ama içind e hiç tatlı yok tatlı istegimi nasıl bastırabilirim ve tecrübeli hanımların diyeti destekleyecek önerileri olabilir mi ?

merabalar.. hayatım diyetle geçtiği için yorum yapmadan geçemeyeceğim. öncelikle kısa sürede gelen kilolar kısa sürede gider şanslısın. 2çsi daha çocuk yok o yüzden kendine göre yemek yapabilirsin.
sonracıma tatlı ihtiyacını kuru meyve, tarşınlı süt, tarçın serpilmiş meyvelerden giderebilirsin. yeni evli olmanın verdiği keyifle tarif denemek huyun varsa ki ben de olmuştu onu bırak. evde kek pasta börek yapmayı bırak. bir de zaman buldukça yürüyüş yap. tıkır tıkır gider kilolar.

Gerçekten moral verdi yorumun çok teşekkür ederim. Diyetisyen gittim bi kaç gündür en azından biraz ödem atmış gibiyim...
merabalar.. hayatım diyetle geçtiği için yorum yapmadan geçemeyeceğim. öncelikle kısa sürede gelen kilolar kısa sürede gider şanslısın. 2çsi daha çocuk yok o yüzden kendine göre yemek yapabilirsin.
sonracıma tatlı ihtiyacını kuru meyve, tarşınlı süt, tarçın serpilmiş meyvelerden giderebilirsin. yeni evli olmanın verdiği keyifle tarif denemek huyun varsa ki ben de olmuştu onu bırak. evde kek pasta börek yapmayı bırak. bir de zaman buldukça yürüyüş yap. tıkır tıkır gider kilolar.

Tabii. Gün de 2 fincan yeşil çay 2 buçuk litre su verdi. Sabah peynir yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin ve söğüş sebze öğlen sebze yemeği yoğurt sabah öğlen arası meyve bu arada ikindi vakti meyve yoğurt akşam 3 köfte büyüklüğünde et balık ya da tavuk salata akşam yatmadanönce yine yoğurt
Diyetisyen nasıl bir liste verdi paylaşabilir misin

Tabii bunu
Tabii. Gün de 2 fincan yeşil çay 2 buçuk litre su verdi. Sabah peynir yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin ve söğüş sebze öğlen sebze yemeği yoğurt sabah öğlen arası meyve bu arada ikindi vakti meyve yoğurt akşam 3 köfte büyüklüğünde et balık ya da tavuk salata akşam yatmadanönce yine yoğurt
Tabi bunu benim vücuduma gore düzenledi hipotiroid hastasiyim onunla alakalı şeyler eklemiş olabilir muhakkak siz de doktora gitmelisiniz diyet yapmayı düşünüyorsaniz

Back
X