Hayatımda kimse olmadı yalanı masum görülebilir mi

Aramızın pek de samimi olmadığı bir arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı. Tanıştırmadan önce de biraz bilgi vermişti bu kişi hakkında. Evi olmadığı için eski görüştüğü kişi bu beyi istememiş. Yaşadıkları ciddi bir aşamaya gelmiş olmalı ki bu ev meselesi konuşulmuş diye düşündüm. Ne kadar süre birlikteydiler ve ne zaman ayrıldıkları hakkında bilgi vermedi arkadaşım. Benim aklıma takılan şu, görüştüğümüzde özellikle hayatınında daha önce kimsenin olmadığını söyledi. Ben de bildiklerimi söylemedim arkadaşım arada kalmasın diye. Geçmişi beni ilgilendirmez biliyorum ama yeni bir ayrılık da beni yarabandı görüyor olabilir mi. Arkadaşıma soramam aramız samimi değil, beni karıştırmayın artık gerisi sizde dedi. Neden yalan söylüyor. 1 defa görüştüm sonlandırmak daha mı doğru.
Ayy hiç öyle düşünmeyin bazı insanlar merhaba dan hemen sonra bu konuları konuşuyor.
Benim kadın bir arkadaşıma bir erkek kredi borcun var mi demiş ilk görüşmede

Kesinlikle oyleydiler. Ama insan iliskilerine deger veren biri degil belli ki sevgiliydim diyemiyor. Yani nasil anlatsam insan iyi yada kotu yaptigini yasadigini sahiplenmeli. Guclu tavir, kararli durus, kendine guven, kendine saygi ve deger verme ayni zamanda baskalarina deger verme olayi. Bu konuda arkadas baya eksik işte.
Terketsek de terkedilsek de iyisiyle kötüsüyle bu bizim seçimimiz. İlla terkedildik terkettik dememize de gerek, anlaşamadığımız noktalar oldu deyip insan kabullenir ve karşısındakine de saygı çerçevesinde anlatır.

Ayy hiç öyle düşünmeyin bazı insanlar merhaba dan hemen sonra bu konuları konuşuyor.
Benim kadın bir arkadaşıma bir erkek kredi borcun var mi demiş ilk görüşmede

7 ay biriyle görüşmüş ama sevgili değildik diyor. O zaman neydiniz peki dedim konuştuk dedi. Benden hediye bekliyordu sürekli dedi. Bir de böyle bir durum var. Adamın birine sevgili sıfatı vermesi için ne gerekli acaba

Görücü usulü tarzında biri olmuş demek ki.. Olay belki hemen ev meselesine gelmiştir. Zaten uzaklaşın bence yaşı kaç bilmem ama hayatında birinin şimdiye kadar olmaması da ayrı ilginç geldi. Hiç mi sevmemiş, flört etmemiş yani..

Yani insan hadi sallar da biraz usturuplu sallar ama 😅 alenen çocuk kandırdığını sanıyor
Sevgilisi olmamış olmayı bir maharet sanıyor ki ısrarla olmadı diye yansıtıyor. Aslında asıl böyle yaparak daha komik duruma düştüğü

7 ay biriyle görüşmüş ama sevgili değildik diyor. O zaman neydiniz peki dedim konuştuk dedi. Benden hediye bekliyordu sürekli dedi.

7 ay görüşüp ama sevgili olmadıklarını iddia ettiği biri de var.

Bazı yabancı filmlerde detay vurgu verilir , görmüşsünüzdür. Cinsel beraberliğimiz yoktu , onunla öyle görüşüyorduk gibi.

Böyle bir mantık mı yürütüyor ? Beraberlik varsa sevgili , yoksa değil gibi.

Bazı yabancı filmlerde detay vurgu verilir , görmüşsünüzdür. Cinsel beraberliğimiz yoktu , onunla öyle görüşüyorduk gibi.

Böyle bir mantık mı yürütüyor ? Beraberlik varsa sevgili , yoksa değil gibi.
Kızın hediye beklentisinden falan bahsediyor, bir kadın sıradan birinden hediye beklemez ki. Üstelik az uz bir zaman da değil 7 ay. Cinsellik bakımından söylüyor olabilir mi bilmiyorum da. Sevgilim sıfatını 7 ay görüştüğü birine insan nasıl veremez

Kızın hediye beklentisinden falan bahsediyor, bir kadın sıradan birinden hediye beklemez ki. Üstelik az uz bir zaman da değil 7 ay. Cinsellik bakımından söylüyor olabilir mi bilmiyorum da. Sevgilim sıfatını 7 ay görüştüğü birine insan nasıl veremez

Direkt sorun , sevgililik ölçütün nedir diye. Hatta film örneğini verin ; bunu mu anlatmak istiyorsun deyin.

İlk erkek arkadaş edinme dönemlerinde ; hayata dair genel tecrübesizlikle bazı tavırları değerlendirme de eksik kalabiliyor insan.

31 yaşındasınız. Belli bir hayat görüşünüz oluşmuştur artık. Hayatınıza kimse girmese dahi; çevresel gözlemle ilişkiler ve kendi beklentilerinize dair bir fikriniz vardır.

Karşı tarafın mantığı aklınıza yatmıyorsa görüşmeyin.

Hadi ordan deyip rahatlıkla hayatınıza devam edebilirsiniz.

Sevgilisi olmamış olmayı bir maharet sanıyor ki ısrarla olmadı diye yansıtıyor. Aslında asıl böyle yaparak daha komik duruma düştüğü

Aynen, böyle biri kendini olduğundan farklı göstermek için herkese en ufak konuda bile yalan söylüyodur eminim. Böyleleri için yalan refleks haline geliyor. Çok güvensiz…

Direkt sorun , sevgililik ölçütün nedir diye. Hatta film örneğini verin ; bunu mu anlatmak istiyorsun deyin.

İlk erkek arkadaş edinme dönemlerinde ; hayata dair genel tecrübesizlikle bazı tavırları değerlendirme de eksik kalabiliyor insan.

31 yaşındasınız. Belli bir hayat görüşünüz oluşmuştur artık. Hayatınıza kimse girmese dahi; çevresel gözlemle ilişkiler ve kendi beklentilerinize dair bir fikriniz vardır.

Karşı tarafın mantığı aklınıza yatmıyorsa görüşmeyin.

Hadi ordan deyip rahatlıkla hayatınıza devam edebilirsiniz.
Hayatımda bir çok kişi oldu ve oturmuş bir hayat görüşüm de var

Back
X