- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
O zaman sakince uzaklaşınBen aorgulamadım kendinden bahsederken söyledi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sakince uzaklaşınBen aorgulamadım kendinden bahsederken söyledi
Ayy hiç öyle düşünmeyin bazı insanlar merhaba dan hemen sonra bu konuları konuşuyor.Aramızın pek de samimi olmadığı bir arkadaşım bir arkadaşıyla tanıştırdı. Tanıştırmadan önce de biraz bilgi vermişti bu kişi hakkında. Evi olmadığı için eski görüştüğü kişi bu beyi istememiş. Yaşadıkları ciddi bir aşamaya gelmiş olmalı ki bu ev meselesi konuşulmuş diye düşündüm. Ne kadar süre birlikteydiler ve ne zaman ayrıldıkları hakkında bilgi vermedi arkadaşım. Benim aklıma takılan şu, görüştüğümüzde özellikle hayatınında daha önce kimsenin olmadığını söyledi. Ben de bildiklerimi söylemedim arkadaşım arada kalmasın diye. Geçmişi beni ilgilendirmez biliyorum ama yeni bir ayrılık da beni yarabandı görüyor olabilir mi. Arkadaşıma soramam aramız samimi değil, beni karıştırmayın artık gerisi sizde dedi. Neden yalan söylüyor. 1 defa görüştüm sonlandırmak daha mı doğru.
Terketsek de terkedilsek de iyisiyle kötüsüyle bu bizim seçimimiz. İlla terkedildik terkettik dememize de gerek, anlaşamadığımız noktalar oldu deyip insan kabullenir ve karşısındakine de saygı çerçevesinde anlatır.Kesinlikle oyleydiler. Ama insan iliskilerine deger veren biri degil belli ki sevgiliydim diyemiyor. Yani nasil anlatsam insan iyi yada kotu yaptigini yasadigini sahiplenmeli. Guclu tavir, kararli durus, kendine guven, kendine saygi ve deger verme ayni zamanda baskalarina deger verme olayi. Bu konuda arkadas baya eksik işte.
Ayy hiç öyle düşünmeyin bazı insanlar merhaba dan hemen sonra bu konuları konuşuyor.
Benim kadın bir arkadaşıma bir erkek kredi borcun var mi demiş ilk görüşmede
Bana da biri ek dersin ne kadar demiştiAyy hiç öyle düşünmeyin bazı insanlar merhaba dan hemen sonra bu konuları konuşuyor.
Benim kadın bir arkadaşıma bir erkek kredi borcun var mi demiş ilk görüşmede
Ayy hediye ayrıntısı çok itici7 ay biriyle görüşmüş ama sevgili değildik diyor. O zaman neydiniz peki dedim konuştuk dedi. Benden hediye bekliyordu sürekli dedi. Bir de böyle bir durum var. Adamın birine sevgili sıfatı vermesi için ne gerekli acaba
Hahaha. Sana kaç lazım deseydinBana da biri ek dersin ne kadar demişti![]()
Durum gerçekse bile bu anlatılmaz. Saygı çerçevesinde ayrıldık denir sadeceAyy hediye ayrıntısı çok itici
KesinlikleeeDurum gerçekse bile bu anlatılmaz. Saygı çerçevesinde ayrıldık denir sadece
Flörtü de olmamış işte dediğine göreDaha neler canım mutlaka birileri olmuştur, belki ciddi biri hiç olmadı hep flört falan oldu demek istemiştir
Flörtü de olmamış işte dediğine göre![]()
Sevgilisi olmamış olmayı bir maharet sanıyor ki ısrarla olmadı diye yansıtıyor. Aslında asıl böyle yaparak daha komik duruma düştüğüYani insan hadi sallar da biraz usturuplu sallar amaalenen çocuk kandırdığını sanıyor
Arkadaşımın eşi yemin billah ediyordu sevgilim olmadı hiç bi kadınla birlikte olmadım diye evlendikten sonra kız ögreniyo adam hem bakir değil hemde nitelikli yalancı boşandı 4 ayda
7 ay biriyle görüşmüş ama sevgili değildik diyor. O zaman neydiniz peki dedim konuştuk dedi. Benden hediye bekliyordu sürekli dedi.
7 ay görüşüp ama sevgili olmadıklarını iddia ettiği biri de var.
Kızın hediye beklentisinden falan bahsediyor, bir kadın sıradan birinden hediye beklemez ki. Üstelik az uz bir zaman da değil 7 ay. Cinsellik bakımından söylüyor olabilir mi bilmiyorum da. Sevgilim sıfatını 7 ay görüştüğü birine insan nasıl veremezBazı yabancı filmlerde detay vurgu verilir , görmüşsünüzdür. Cinsel beraberliğimiz yoktu , onunla öyle görüşüyorduk gibi.
Böyle bir mantık mı yürütüyor ? Beraberlik varsa sevgili , yoksa değil gibi.
Kızın hediye beklentisinden falan bahsediyor, bir kadın sıradan birinden hediye beklemez ki. Üstelik az uz bir zaman da değil 7 ay. Cinsellik bakımından söylüyor olabilir mi bilmiyorum da. Sevgilim sıfatını 7 ay görüştüğü birine insan nasıl veremez
Sevgilisi olmamış olmayı bir maharet sanıyor ki ısrarla olmadı diye yansıtıyor. Aslında asıl böyle yaparak daha komik duruma düştüğü
Hayatımda bir çok kişi oldu ve oturmuş bir hayat görüşüm de varDirekt sorun , sevgililik ölçütün nedir diye. Hatta film örneğini verin ; bunu mu anlatmak istiyorsun deyin.
İlk erkek arkadaş edinme dönemlerinde ; hayata dair genel tecrübesizlikle bazı tavırları değerlendirme de eksik kalabiliyor insan.
31 yaşındasınız. Belli bir hayat görüşünüz oluşmuştur artık. Hayatınıza kimse girmese dahi; çevresel gözlemle ilişkiler ve kendi beklentilerinize dair bir fikriniz vardır.
Karşı tarafın mantığı aklınıza yatmıyorsa görüşmeyin.
Hadi ordan deyip rahatlıkla hayatınıza devam edebilirsiniz.