Hayatımda olmayan insanların hakkımda konuşması

Summe77

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
217
-57
13
35
Evet eski konularımı lütfen görmezden gelin bu konu hepsini solladı çünkü.2 yıldır süren ilişkim var aile bağlarım özel sebeplerden yok uzak duruyorum 2 yıldır görmediğim kuzenim dün sevgilimle olan videoyoyu görüyor sosyal medyada.ve nefes alıp vermeden 5 6 kere paylaşmış annemin haberi var hayatımdaki insandan ama babam benden duymadan onlardan duyarsa kötü olur.insanlar neden bukadar dedikodu peşinde ? ben onlara açıklama yapmak zorundamıyım? Bekar kadınım olamazmı birisi hayatımda benimle iletişim halinde bile değilsin benim hayatıma burnunu sokuyorsun.yaa sabır sonrada meraktan fake profillerle eklemeler falan gerçekten pes siz neyapardınız bu durumda?

Hayatinizda olmayan insanlarin sizle ilgili seyleri ogrenmelerine izin vermeyin siz de.

Babanız öğrenecek diye tutuşacaksanız sosyal medyada paylaşmayacaksınız. Hadi illa çok istiyorum paylaşacam diyorsanız hikayede yakın arkadaşlarla paylaşacaksınız.
Zaten sayfayı gizledik tutuştular video görünmüyor çünkü gizleyince indirme yerini kapatmıştık.ben bilerek paylaştım zaten bendeki resimli video sevgilimdeki yan yanyanız onun sayfasına kadar girmişler ona sinir oldum.neyse artık hepsi öğrenmiş oldu hiçbirinin kiymeti olmasada bende

Ekli olmayan insanlar nasıl gizliden kontrol ediyor? Hesabınız herkese açık mı? O zaman birilerini eklememenin bir anlamı yok ki zaten.
Evet açık ama kuzen olarak aaaaah ne gördüm demek yerine ekleyedebilirdiki.neyse artık olan oldu gören gördü

Bu kadar sıkıntılı çevreniz varken hesabınız niye gizli değil?
Çünkü ben onları sileli 2 sene oldu görmüyorum görüşmüyorum hani o hakkı kendinde nerden bulupta bana soruyor.ben onlara göre yaşamam neysem oyum ama kalkıpta sinsi gibi oğlanın hesabına girr yan yana olan videoyoyu bul 4 kere paylaş kimsin yani ben sizi bukadar önemsemiyorum demi

Bilemiyorum…

Babadan gizli olan seyi sosyal medyada paylasarak kendi kalenize gol atmıs olmuyor musunuz?
Yani kuzenler paylasmasa duyulur sonucta,es dost,hısım akraba illa biri gösterirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…