Eski konularinizi bilmiyorum bu sebeple sadece bu sorunuza istinaden dusunduklerimi yazacagim. Oncelikle konusmadiginiz insanlari s.medyanizda tutmayin. Bu yanlis olmus ama tabiiki karşı tarafin o hareketini hakli cikarmaz. Ikinciside bilmiyorum belki eski kafali düşünüyorum ama ailemin yada bir ebeveynimin bilmedigi iliskimi s.medyamda paylasmazdim. Sonucta iliskinizi sizden degilde art niyetli insanlardan duyduklarinda ne kadar kirilacaklar dusunun.
Meraka gelincede insanoglu iste hepsi ayri seviyede. Bende bosanmis bi anneyim ama baba tarafi kizima benim hakkimda sevgilisimi varmi, yok mutlumu, nasil gibi sorular soruyorlarmis ki birbirimiz ile konusmuyoruz. Hatta guzel akli basinda olup hala bekar oldugumu anlamadiklarini ima etmisler sovuyormu dovuyormu belli degil vs. Bosverin meraklarina fake hesaptan takip etmelerine gulun gecin ama sizde tanimadiginiz kimseyi kabul etmeyin. Kimsenin ekmegine yag surmeyin. Inşallah babanizla paylasmazlar. Paylasirlarsada babanizin gonlunu almak icin elinizden geleni yalin cunku muhtemelen herkesle paylasti benden gizledi diye cok kirilacaktir. Bol sans.