Hayatımda olmayan insanların hakkımda konuşması

hesaplarınızı bir daha herkese açık kullanmayın.
bunu demeye geldim.
ve sosyal medyada paylaştığınız her şeyin silseniz de, gizleseniz de internetin veritabanına kaydedildiğini unutmayın. hesabınızı gizleseniz bile çeşitli uygulamalar ile bu gizli hesapları açabiliyorlar, bakacak olan her türlü bakıyor o nedenle bunu da unutmayın bi paylaşım yaparken.
Teşekkürler gizledik gören gördü ama fake hesapla takip etmeye çalışıyorlar normal hayatta kuzen naber demez.birde bugun paylaştığın nee ben şok diyor dedikodu malzemesi çıktıyaa gönderiiyor hemen zaten yüzünede dedim dedim bol bol izleyin haaa 7 8 kere yollamıssın madem😡

Çünkü ben onları sileli 2 sene oldu görmüyorum görüşmüyorum hani o hakkı kendinde nerden bulupta bana soruyor.ben onlara göre yaşamam neysem oyum ama kalkıpta sinsi gibi oğlanın hesabına girr yan yana olan videoyoyu bul 4 kere paylaş kimsin yani ben sizi bukadar önemsemiyorum demi😁
Neyseniz o iseniz sorun nerde 😏

Emann hem aileden gizli sevgilisi var hemde sosyal medya hesabı açık bu gibi duruma hiç şaşırmaması gerek 😏
Ben aileyi takan biri değilim sorunda burda zaten takmadığım halde takıyorlar o yüzden allaha yakįn bana uzak olsunlar yoksa hessp açık illaki gõren olur

Hayatında olmayan insanlar sosyal medyanda da olmasın o zaman

Ben aileyi takan biri değilim sorunda burda zaten takmadığım halde takıyorlar o yüzden allaha yakįn bana uzak olsunlar yoksa hessp açık illaki gõren olur
Milletin ağzı torba değil

Dedikodu yapmadan yaşayan insan neredeyse yok

Açık hesap kullanıyorsanız bunada katlanacaksınız

Dört kere paylaşmış dediniz yani vatsaba mi yollamış videoyu başkaları da görsün diye?
Yani hesap sorabilirdiniz sonuçta akrabasiniz yüz yüze geliyor insan. Babanıza da söyleyin sonra başınız ağrımasın. Hem ciddiye binmiş olur aranızda ki ilişki
Mutluluk afiyet duasıyla 💚

Dört kere paylaşmış dediniz yani vatsaba mi yollamış videoyu başkaları da görsün diye?
Yani hesap sorabilirdiniz sonuçta akrabasiniz yüz yüze geliyor insan. Babanıza da söyleyin sonra başınız ağrımasın. Hem ciddiye binmiş olur aranızda ki ilişki
Mutluluk afiyet duasıyla 💚
Allah bilir ama whatsapp büyük ihtimal ama bir kelime daha etsin içinden biri direk engel sevmiyorum hiçbirini.evet söylemek istiyorumda biraz sert biri hazır olduğumda🥰

Aynen öyle babamla arkadaş gibi olsak başta ona anlatırdım şu saatten sonrada turkiyedeki babaannem ararsa ailedeki herkes biliyor demektir.bekleyip görecez

32 yaşında , yurtdışında yaşayan , yetişkin bir kadınsınız. Sosyal medyada paylaşım yapıyorsanız , saklayacak bir durum da yok demektir.

Kuzeninizin önce whatsapp tan paylaştığını yazmıştınız , sonra tiktoktan. Başkasına ait videonun tiktokta yayınlanması yasak değil mi ? Şikayet halinde kaldırılmıyor mu ?

Kuzeninizle görüşmüyorsanız neden siz onun tiktok hesabını , o sizin sosyal medyanızı takip ediyor anlamadım.

Sevgilinizle en son isim karmaşası (reyhan/yaren) krizi yaşamıştınız. Ailesiyle konuşurken sizden bahsederken , eski sevgilisinin adıyla hitap etmişti. En son ilişkinizi bitirmeyi düşünüyordunuz. Video paylaştığınıza göre barıştınız sanırım.

Evet eski konularımı lütfen görmezden gelin bu konu hepsini solladı çünkü.2 yıldır süren ilişkim var aile bağlarım özel sebeplerden yok uzak duruyorum 2 yıldır görmediğim kuzenim dün sevgilimle olan videoyoyu görüyor sosyal medyada.ve nefes alıp vermeden 5 6 kere paylaşmış annemin haberi var hayatımdaki insandan ama babam benden duymadan onlardan duyarsa kötü olur.insanlar neden bukadar dedikodu peşinde ? ben onlara açıklama yapmak zorundamıyım? Bekar kadınım olamazmı birisi hayatımda benimle iletişim halinde bile değilsin benim hayatıma burnunu sokuyorsun.yaa sabır sonrada meraktan fake profillerle eklemeler falan gerçekten pes siz neyapardınız bu durumda?
Gormesini istemediginiz kisileri sosyal medya hesaplarinizda bulundurmayin. Tek size ozel bisey veya kuzeninizin yaptigi bisey degil insanlar yarisi kadar bilmez iki kati konusurlar. Ayrica uzaktakinin kursunu islemez demisler ne gelirse yakinlardan akrabalardan gelinir. Yasayarak ogrendim..

32 yaşında , yurtdışında yaşayan , yetişkin bir kadınsınız. Sosyal medyada paylaşım yapıyorsanız , saklayacak bir durum da yok demektir.

Kuzeninizin önce whatsapp tan paylaştığını yazmıştınız , sonra tiktoktan. Başkasına ait videonun tiktokta yayınlanması yasak değil mi ? Şikayet halinde kaldırılmıyor mu ?

Kuzeninizle görüşmüyorsanız neden siz onun tiktok hesabını , o sizin sosyal medyanızı takip ediyor anlamadım.

Sevgilinizle en son isim karmaşası (reyhan/yaren) krizi yaşamıştınız. Ailesiyle konuşurken sizden bahsederken , eski sevgilisinin adıyla hitap etmişti. En son ilişkinizi bitirmeyi düşünüyordunuz. Video paylaştığınıza göre barıştınız sanırım.
Evet barıştık annemlede tanıştı kuzenime gelince tiktoktan ekli degil sadece whatssapp.tiktoktan whatsappa diger kuzenlere atıyor kendide dedi zaten inkar etmedi ama kendisi beni kolluyor belliki iyi açığımı yakaladı kına yakarlar artık.dediğim gibi gerçekten hiçbiri umrumda değil buraya a dan z ye anlatsam anlarsınız ama uzun işte o yüzden bana dokunmayan yılan bin yaşasın

Gormesini istemediginiz kisileri sosyal medya hesaplarinizda bulundurmayin. Tek size ozel bisey veya kuzeninizin yaptigi bisey degil insanlar yarisi kadar bilmez iki kati konusurlar. Ayrica uzaktakinin kursunu islemez demisler ne gelirse yakinlardan akrabalardan gelinir. Yasayarak ogrendim..
Ooo kesinlikle öyle o yüzden 2 3 senedir suratlarını görmüyorum bayramda bile ne onlar beni ne ben onları aramam

Ooo kesinlikle öyle o yüzden 2 3 senedir suratlarını görmüyorum bayramda bile ne onlar beni ne ben onları aramam
Daha iyi sosyal medyanizdan silin gitsin gormesinler gormeyin hic gerek yok oyle insanlara. Akrabalari verip legen mandal alabilsek keske daha cok ise yararlar.

Görmelerini dert etmiyorum o yüzden paylaştım ama kalkıpta 6 7 kere paylaşmak nedir
Facebook'ta kendi profilinde mi paylaşmış yoksa insanlara mesaj olarak videoyu mj göndermiş. Eğer ikincisiyse olacağı tahmin etmek için medyum olmaya gerek yok.

Back
X