Çook iyi anlıyorum seni güzel arkadaşım.
Benim tüm arkadaşlarım patır patır atandı gitti, ardından takır takır evlenmeye başladılar, ben hala aile evinde, bi de huzursuz , kimsenin kimseye tahammül edemediği bi ev. Sevgilim vardı 4 senelik bi ilişkiydi, onun doğru düzgün işi yok e ben mesleğimi yapamıyorum... Bu da ilişki için büyük bi sınav. Muhtemelen aranız geriliyordur zaman zaman. Umarım bu sınavı atlatır ilişkiniz. Biz atlatamadık malesef. Gene sınava girdim saçma sapan geçti, üstüne bu sevgilim beni öyle bi aldattı ki. Almanya'dan gelen dayısının kızıyla... Kabus gibiydi kabus.... Ben eşekten düşmüşe döndüm. Tek çıkış yolu her şeyi sona erdirmekti. Ciddi ciddi kafayı buna takmıştım.
Bak şimdi 40 yaşındayım, üzerine ne kazıklar ne kazıklar yedim, çok da zor günlerim oldu ama yaşamak ve kendi yolunu bulabilmek müthiş bir şey. İnan bana geçecek, böyle kalmayacak hiçbir şey. Başka dertlerin olacak muhtemelen ama sen büyüyeceksin, güçlü bi kadın olacaksın. Eğer geriye dönme şansım olsaydı, o yıllara dönebilseydim, gerçekten salardım ya, hakikaten salardım....
Sakince dersimi çalışır ailemi dert etmez, sevgilimin ihaneti çok umursamaz oturur keyfime bakardım.
Evet çok zor biliyorum ama o yaşlar bir daha asla gelmeyecek.
Üstelik senlik bi durum yok. Ülkenin durumu bellli. Bi sen değilsin ki bi ben değildim ki. Milyonlarca genç mücadele içinde. Hem herkesin yolculuğu bambaşka. Kimsenin yolculuğuyla kıyaslama kendininkini. Ben 35 yaşında atandım. Öncesinde senelerce özel sektörde anam ağladı.
İlişkini ailene söylemediysen de bu çok büyük bi dert değil ki. Ciddi bi adım atılacağı zamana tanışırlar. Bunu bi başarısızlık olarak görme. Aile yapın budur , bitti gitti. Yüz göz olmaktan daha iyidir boşver. Ben eskiden her sevgilimi kolundan tutar ailemle tanıştırırdım, şimdi boşandım falan artık , dedim bi durulayım =)) Sevgilim var 2 senelik bi ilişki, sadece annem tanıyor. Ne memlekete götürdüm, ne abime götürdüm. Bahsetmedim bile. Böyle daha iyi boşver.