Hayatımdan gidenler...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Evlilik sürecimden bu yana küs olmadan konuştuğum ama aramızdaki mesafenin artık dağlar kadar olduğu insanlar var ve bunlar gerçekten sevdiğim insanlardı.

Nişanlılığım zor geçti hep huzursuzdum ağlıyordum sadece 3,5 ay sürdü ama bana 3-5 yıl gibi geldi gerçekten.Resmen ruh sağlığımı bozdular.Eskiden daha düşünmeden sorumsuzca davranır karşımdaki kişi kırılır mı diye düşünmezken şimdi dikkat ettiğim kırılmasın diye uğraştığım insanlar bana alınır oldu böyle bir dönemden geçen var mı?

Eşimin ailesiyle beraber şuan toplam 7 kişiyle aramda problem var.Ailesi dışında abim yengem,kuzenim ve arkadaşım gerçekten değer verdiğim insanlardı üzülüyorum sorunun bende olduğunu düşünüyorum.

Ben mi abartıyorum sizin sorunlu olduğunuz kişi sayısı kaç?...

Ne oldu bu kadar çok ne istediler ? Ya da neyi paylaşamadınız ?
Hepsi başka başka sebepler.
Eşimin ailesinin yaptıklarına karşı ben onlardan uzak duruyorum zaten onları dert ettiğim yok.
Abim ve yengemle kötü olma sebebim eşim gibi gözüksede aslında ne bir tartışmamız oldu ne buna benzer bir durum yaşandı.Eşimin kardeşi bana kötülük etti diye ki ben e birşey yapmadım böyle bir durum asla yok ben ona birgün arama sorma o böyle biri boşver onu demedim hep görüşsün diye teşvik ettim ama resmen abim bana karşı gard aldı.
Kuzenim ve arkadaşımsa çok basit şeylerdi bahane bulup araya mesafe koyduklarını düşünüyorum.

Hepsi başka başka sebepler.
Eşimin ailesinin yaptıklarına karşı ben onlardan uzak duruyorum zaten onları dert ettiğim yok.
Abim ve yengemle kötü olma sebebim eşim gibi gözüksede aslında ne bir tartışmamız oldu ne buna benzer bir durum yaşandı.Eşimin kardeşi bana kötülük etti diye ki ben e birşey yapmadım böyle bir durum asla yok ben ona birgün arama sorma o böyle biri boşver onu demedim hep görüşsün diye teşvik ettim ama resmen abim bana karşı gard aldı.
Kuzenim ve arkadaşımsa çok basit şeylerdi bahane bulup araya mesafe koyduklarını düşünüyorum.
O zaman takılacak çok fazla bşy yok bence herkes istediği mesafede dursun öyleyse

ama ilk defa ozelestiri yapmaya yakin bi noktaya gelmis , bu da buyuk gelisme bence

yalnızlıktan bunalmıştır. bu kadar burnunun dikine giden biri yarın yine canhıraş şekilde kendini savunur.
bunca insan bana birşey anlatmaya çalışıyor herkes aynı şeyi söylüyor bunlar ne diyor acaba demeyip işine gelmeyen her lafa kulağını tıkamanın sonucu bu.

yalnızlıktan bunalmıştır. bu kadar burnunun dikine giden biri yarın yine canhıraş şekilde kendini savunur.
bunca insan bana birşey anlatmaya çalışıyor herkes aynı şeyi söylüyor bunlar ne diyor acaba demeyip işine gelmeyen her lafa kulağını tıkamanın sonucu bu.
kesinlikle..
her konusunda defalarca uyardik anlattik
inanilmaz inatci ve sabit fikirli
bu arada buyuk ihtimalle engelliyiz kendi k3ndimize yapiyoruz yorumlari :KK14:

kesinlikle..
her konusunda defalarca uyardik anlattik
inanilmaz inatci ve sabit fikirli
bu arada buyuk ihtimalle engelliyiz kendi k3ndimize yapiyoruz yorumlari :KK14:

ben engelliyim kitap oku ufkun açılsın dedim diye..:kahve:

iletişim kurmayı bilmiyor, kestirip atmak kolayına geliyor. hayat burası gibi değil ama ..

Back
X