Hayatımdan gidenler...

Evlilik sürecimden bu yana küs olmadan konuştuğum ama aramızdaki mesafenin artık dağlar kadar olduğu insanlar var ve bunlar gerçekten sevdiğim insanlardı.

Nişanlılığım zor geçti hep huzursuzdum ağlıyordum sadece 3,5 ay sürdü ama bana 3-5 yıl gibi geldi gerçekten.Resmen ruh sağlığımı bozdular.Eskiden daha düşünmeden sorumsuzca davranır karşımdaki kişi kırılır mı diye düşünmezken şimdi dikkat ettiğim kırılmasın diye uğraştığım insanlar bana alınır oldu böyle bir dönemden geçen var mı?

Eşimin ailesiyle beraber şuan toplam 7 kişiyle aramda problem var.Ailesi dışında abim yengem,kuzenim ve arkadaşım gerçekten değer verdiğim insanlardı üzülüyorum sorunun bende olduğunu düşünüyorum.

Ben mi abartıyorum sizin sorunlu olduğunuz kişi sayısı kaç?...
Aslında bu soru biraz genel olmuş.Bu yaşam şartları,üslup ,iletişim tarzı ve birçok etkene bağlı.Bir döngü bana göre.Herkesin hayatı karakteri farklı olduğu için durum değişir.Size göre samimi oldugunuz birisi benim için mesafe koyacağım karakterdedir.Yada tam tersi de olabilir.Kusluk çok tarzım değil ama mesafe koyarım.

Esinle araniz iyiyse bosverin digerlerini. Araniz duzelse bile ilerde yine problem cikacaktir.

Bende düğünden 2 gün önce teyzemin kızı ile ilişkimi kesti. O günler bize zehir etti neler yaptı annemi ağlattı kınaya bir gün kala basıp geri döndü evine bir daha asla görüşmedik ölse gitmem. Eşimde gitmez

sorun sizde tabiki , abinozle yengenize yaptiklariniz hic normal degildi , o zamanlar size cok yazdik ama siz kocaniza toz kondurmiyordunuz
benim ailemde sizin gibi biri olsa ben de konusmam
Abime yaptığımız birşey yok eşimin yengemle görüşmeme fikrinin hala arkasındayım yanlış anlamışsınız

Üyelerin dediğine göre sorun sizdeymiş banabenigeriver banabenigeriver burda bile engellediğin bir sürü kişi varmış :işsiz:
Amacın ne ola ki? :63:
Buradaki kişiler ailem değil yakınım değil sevdiğim kişiler değil abuk subuk insanları gözardı etmem çok normal bence herkes yaptığı yoruma baksın sonra bana konuşsun.

ben yanlis anlamadim , biz israrla anlatiyoruz siz anlamiyorsunuz
bu arada engelliyim saniyodum diilmisim
Abime yengeme bunu yaptık çok pişmanım değil konu farkındaysanız o konumdada abimle alakalı birşey olmadığı ortada.Bende görümcemle sorun yaşadım ne diyeyim o zaman eşime bana şunu şunu yaptı gitme görüşme konuşma adalet bu mu?Ki ben ne abimde ne yengemle bu konu hakkında olumsuz birşey yaşamamış insandım güzel bir şekilde görüşmemiz bitmişti sonradan tavır aldılar.

Aslında bu soru biraz genel olmuş.Bu yaşam şartları,üslup ,iletişim tarzı ve birçok etkene bağlı.Bir döngü bana göre.Herkesin hayatı karakteri farklı olduğu için durum değişir.Size göre samimi oldugunuz birisi benim için mesafe koyacağım karakterdedir.Yada tam tersi de olabilir.Kusluk çok tarzım değil ama mesafe koyarım.
Benim dikkatimi çeken şey düğünden sonra bu kişilerin artması gerçekten şaşırıyorum yani.

Buradaki kişiler ailem değil yakınım değil sevdiğim kişiler değil abuk subuk insanları gözardı etmem çok normal bence herkes yaptığı yoruma baksın sonra bana konuşsun.
Sizi tanımıyoruz elbet fikirlerimiz farklı da olabilir.Ama size karşı eleştirinin dozunun zaman zaman arttığını düşünüyorum.

Benim dikkatimi çeken şey düğünden sonra bu kişilerin artması gerçekten şaşırıyorum yani.
Eger bahsettiğiniz kişiler arasında değer verdiğiniz kaybetmek istemediğiniz birileri varsa yapıcı olabilirsiniz.Ama size huzur vermeyen yada zarar verdiğini hissettiğiniz insanlari düşünmeyin bence

Abartanları göz ardı ederek onlardan kurtuluyorum sorun yok:))
Sizin icin problem yok olabilir.Niyetim sizi korumak yada başkalarını suçlamak degil.Ama bunları yapanlar genel anlamda yorumlarını beğendiğim aklıselim bayanlar şaşırıyorum bazen.Yani eleştirmek ile asagilamak arasındaki çizgiyi aşıyor bazıları bana göre tabi bu benim yorumum

Eger bahsettiğiniz kişiler arasında değer verdiğiniz kaybetmek istemediğiniz birileri varsa yapıcı olabilirsiniz.Ama size huzur vermeyen yada zarar verdiğini hissettiğiniz insanlari düşünmeyin bence
Yani anlamıyorum eşimin yengemle görüşmeme meselesi neden büyütüldü bu kadar ben sorun yaşamamak için abime istersen gelmesin telefonda konuşun eşimle dedim gelsin dedi bile bile sonra düşman oldular hem ona hem bana gerçekten anlamıyorum eşimin kararı bana niye patladı bu çocukça geliyor bana.

Back
X