Hayatımdan gidenler...

:KK52:
Hah iste morseverinde anlatmak istedigi bu aslinda.Sorun hep onlarda çünkü bizde olsa duzelte biliriz(sizi tenzih ederek yaziyorum)
Valla kardes kimsenin etlisine sütlüsüne karısmam ama bi bakıyorum biri tavır almıs,
Buluttan nem kapan insanlara ne edecem yani :)

Konuyu saptırdığım yok açık olup plaja giden yengemin hayatından örnek veriyorum.İnançlı olduklarını zaten biliyorum inançsız insan namaz kılar mı?Yengem kapalılığımız rahatsız oluyormuş.Modern kapalı değiliz diye sanırım çünkü annesi modern şekilde kapalı.çok şaşırıyorum bazwn çünkü annemde eşim gibidir yengemlere gittiğimizde babası anlayıp benim annem gibi iffetli başka odada oturun rahat etsin demişti çok büyük memnuniyetle karşılaşmıştı ama ne yazık ki öyle bir babanın kızı böyle bakıyor şaşıyorum.Eşimle kafeye sinemaya falan gitmem.Evde vakit geçiririz bazen çok geç saatte kimsenin olmadığı deniz kenarı ormanlık alan ne olursa çayımızı termusa koyup gideriz orada keyfederiz.Abimle yengemle zaten sapasağlam bir ilişkimiz yoktu bizi bahane edip babam bunu duysa birdaha beni buraya koymaz bile demiş eminim ki gelmemek için bahane arıyor bizden yana buldu annemlerden yana ne bulacak merakla bekliyorum.

Benim annem gibi iffetli ne yahu :27: neyse benim eşimin abiside haremlik selamlık oturur ama benimle hiç muhatap olmuyor anlamına gelmiyor mecbur kalırsa oturuyor 5 10 dakka yani birde biz pikniğe falanda gidiyoruz siz onuda mı yapmıyorzunuz hiç

önemli olan sensin sonuçta sen bir yere gitmiyorsun hayatta olduğun sürece ikinci bir şansın var daha düğün var ufukta galiba sıkma canını kimse için herşey oluruna varır

Küs olduğum bi kişi var sadece.. eşimn akrabalarıyla mesafeliyim bayramda seyranda görüşürüm sadece..
Sorun sende değil. Hatta sen gbi olmak daha iyi. Bazı insanlar nettir ya çok iyi yada kötü. Ben Ortadayım çoğu insanla ve bu daha kötü. Silip atmak lazm.

Boşvereceksin onları sallayıp gideceksin
Ben bile çıkarttım hayatımdan.
Çok da umrumda değil whatsapdan takip ediyor aramıyorum bile.
Görüşmüyorum kus değilim ama umrumda değil
Kafa rahat mutlu mesut devam:KK66:

Artık sevmiyorum benim tesettürümü küçümseyen insanı sevemem geçende konu açmıştım annemi aramıştı birgün tam üstüste on kez annemin tlsi bittiği için ben aradım onu iki üç kez çalıp meşgule attı geri dönmedi bile.İlişkimiz mükemmel değildi zaten abimle.Ben ondan vazgeçmiştim çoktan.Annemlere geldiklerinde yalnız gelirim iyi olurlarsa ne ala tavırlı davranırlarsa keyifleri bilir.İyi geceler...
O zamsn çözmüşsün her şeyi daha neyi dert etcen.. Sonuçta sana mesafe koyan herkes tam da senin istediğin gibi davranıyor.. Tüm söylediğimiz önerileri,fikirleri ama, zaten, çok da önemli değil gibi şeylerle geri ittin. O zaman senlik bir durum yok. Dert etme yani.

sorunlu olduğum demeyeyim ama hayatımdan giden kişiler bazı eski sevgililer ya da kırıklar vs. :KK70: bir de geçen ay çok yakın bi arkadaşıma posta koydum. egosunu benim aracılığımla en zayıf yerimden vurmaya kalkarak tatmin etmeye çalışıyordu. yaşadığım kötü bir olaydan sonra şu son bir iki ayda kimseye tahammülümün kalmadığını gördüm herkesi her an gözden çıkarabileceğimi ve bunu yaparken ardıma bile bakmayabileceğimi gördüm. değişik bir insana dönüştüm. bazen kendimi tanıyamadığım oldu. ama sevdim bu halimi. zarar vereni çıkarın hayatınızdan, gözünüzü kırpmayın.

Hayatımdan cikaramadigim insanlar var ama onların çıkması için çok şey gerekiyor ben anında çıkartırım da esim için katlaniyorum

Onun dışında çıkarmanın gereken bı yoluk komşu vardı çıkarttım çok da rahatım hiç yokluğu belli değil zaten mesafe vardı ben koymuştum iyi de olmuş

ünide ki arkadaşlarım bir yıldız gibi uzak oldu.biri daha bu sene evlendi.diğeri hala bekar.eski oturduğumuz şehirdeki arkadaşlarım ona keza.şehir şehir gezince böyle oluyor galiba.

Olamaz çünkü eşim Allah rızası dışında birşey yapmaz.Eşim sadece yengeme karşı böyle davranmıyor ona mahrem olan herkese karşı aynı ama onlar buna inanmamış.Abime sordum gelmesin deseydi uzlazmış olacaktık olayı büyüten onlar oldu.Yengem bu kadar farklıyken biz ona tek kötü laf etmemiş akrabalarımızla beraber benimsemişken onun ne bizi ne sülalemizi beğenmemesi ailemin evindeki eşyaya kadar laf etmemesi onu haksız çıkarıyor.Tek bir akrabam eşim için neden böyle demedi çünkü herkes bunu takdir etti doğruluğunu destekledi evimize misafir oldular çok şükür.Eşim gibiler sapık zaten onların gözünde görmesinler daha iyi.
Ben de abinizin ve yengenizin yerinde olsam sizinle hiç işim olmazdı.

Benim en büyük derdim kendimle o yüzden hayatımdan çıkanlara takılmıyorum bile :) boşver giden gitsin walla az insan çok huzur canım. Bırak kim gitmek isterse gitsin tutma ben evlendiğim günden bu yana çok kişi yi çıkardım hayatımdan elimden gelse eşimin ailesi eşim de buna dahil :) hayatımdan şimdi silerdim dert etme kimse kimsenin hayatında kalıcı değil tek geldik bu dünya ya mezara da tek gireceğiz sonunda ....

Hayir canim bizde dini hassasiyeti yüksek denebilecek bir cevredeyiz kimse kimseye bu muameleyi yapamaz yapanada bravo ne hassassin diyemeyiz .Bana gorumcem kocamin oldugu ortama giremez dese sen beni ne yerine koyuyosun bi anlat bakalim derim .
Neyse bu konular yasak forumda....
Biz de konu sahibinin yaşam felsefesine uzak bir hayat yasiyoruz.
Bulundugum konumdan bakarsarsam objektif yaklaşamam dusuncesiyle sorunun cözümünde orta yol nasil olur sorguluyorum.
Subjektif yaklasirsam zaten en bastan konu sahibini kafadan haksiz bulmam gerekirdi.
Sirf kadini ve erkegi bu kadar ayristirip potansiyel yaptiklari icin.

Konu sahibinin son yorumlarindan sonra abi ve yengenin zaten uzun zamandir ailenin yapisiyla ilgili çeliski yasadigini ve damadin aileye katilimi kurallari degistirmesiyle bu çeliskinin derinlestigini uzlasmaz bir noktaya tasindigini dusunuyorum.

Iki taraf icin de uzlasma yolu gorunmuyor biri digerini sapkinlik noktasina tasimisken kadin ve erkek ayri olarak gorusebilir ancak.
Yenge de muhtemelen ortamdan sonsuza kadar uzaklasmak istiyor bu durumda.

Konudaki asıl soruya gelecek olursam:KK48:
Normal bir durum insanlarin hayatindan birileri eksilip birileri katilir.
Eksilme olup katilim olmuyor kisi her gecen gun yalnizlasiyorsa orada bir sorun var demektir.
Insan sosyal bir varlik olduguna gore hayat boyu yeni insanlar tanima olasiligimiz hep olacak.

Eşimin tüm sülalesiyle mesafeliyim :dondurma: görüşürsem bende kendimi tutamayacam ve kavgayla küslük gelecek o yüzden küsmeden mesafe iyidir. Sorun sizde mi değil mi bilemem ama akrabayla mesafe iyidir. Küslüğüde zamana bırakın hiç birşey yokmuş gibi davranın genelde millet sinir olur bu huyuma :halay: ( şahsen benim küsme huyum yok olay olur sinir olurum sonrada hiç birşey yokmuş gibi devam eder ama mesafe koyarım :cool:

Bu konu hayatınızdan çıkarttıklarının veya kendi istekleriyle gidenler mi yoksa dini şöyle yaşarım, mahrem namahrem, bikini- feraceye karşı yazışması mı?

Bir daha tek tek tane tane yazayım.
Burası dini bir site değildir, dini içerikli her türlü konu ve mesaj yasaktır.
Bu kuralı bildiğiniz halde hala dini yazılar yazıyorsunuz ya ben ne diyeyim size?

Back
X