- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi banabenigeriver
O günahsız yavruların bir suçu yok tabi benim sorunum var diye dayısına uzak kalmasını istemem.aaah bu yiğenler(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O günahsız yavruların bir suçu yok tabi benim sorunum var diye dayısına uzak kalmasını istemem.aaah bu yiğenler(
küs olan biz değil abimler iletişimi kesen onlar biz değiliz.Genelde boyle cevap veriyorsunda..
Aile içi huzuru onemsersen bu durumlar mecburi oluyor bir nevi kimse gorumcesinin kocasina merakindan oturmuyor birlikte.
Mahremiyet önemli tabi ama kuslukte haramdır çok hassaniz
İkisinin arasinda daglar kadar fark var.kızına gösterdiğiniz tavır gulunup gecilecek bir durum degil kusura bakmayın of neysebabası neden anneme saygı gösterdi o zaman?neden nezaketsiz yaklaşamadılar babası güler geçerdi çünkü adamın yaşadığı hayat bizi desteklenme yönünde.
bende eşimin ailesinin evine gitmiyorum ilerde çocuğum olsa muhtemelen böyle görüşecekler....O günahsız yavruların bir suçu yok tabi benim sorunum var diye dayısına uzak kalmasını istemem.
Hayatim küsmek için sebebi olusturan sizsiniz yani yazdiklarimdan bunumu anladin gerçekten.küs olan biz değil abimler iletişimi kesen onlar biz değiliz.
ne farkı var söyler misiniz ne yani o zaman misafir bizdik sonrada onlar mı misafire göre mi şekilleniyor inanç?kimsenin bir tavır gösterdiği yok ki yengeme odadan çık sakın gelme mi dedim eşim abimi arayabilirdi ama abim gelmesini istediİkisinin arasinda daglar kadar fark var.kızına gösterdiğiniz tavır gulunup gecilecek bir durum degil kusura bakmayın of neyse
Öyle deme zaman ne gösterir bilemeyiz.. belki de bütün bunlar zamanla gülüp geçeceğin şeyler hâline gelir..bende eşimin ailesinin evine gitmiyorum ilerde çocuğum olsa muhtemelen böyle görüşecekler....(
seçimi yapan abimdi telefonda görüşseler bu durum yaşanmayacaktı kesinlikle eşimin arkasımdayımHayatim küsmek için sebebi olusturan sizsiniz yani yazdiklarimdan bunumu anladin gerçekten.
ben üç maymunu oynamaya başladığım gün belkiÖyle deme zaman ne gösterir bilemeyiz.. belki de bütün bunlar zamanla gülüp geçeceğin şeyler hâline gelir..
Yengeni seviyordun madem.. Ara o zaman.. Abinle olan ilişkin de zarar görmüş bak.. Yazık değil mi? Abi dayanaktır bi kadın için.. Keşke abim olsa derşm hep.. Bence abin için yengenle aranı düzeltip mesafeli de olsa görüşmendir doğrusu.. Üç günlük dünya... Ölüm var.. Öyle yani tereliyecim:) hadi iyi geceler.. İyi forumlar.. :)benim kimseyi damgaladığım yok dediğim gibi abim ve yengem eşim gibi olanlara direk sapık gözüyle bakıyorlar bunu kulağımla duymuş insanım.Akrabalarımızın bir kısmı biz varken ayrı oturuyor mesela yoksa normalde beraber.
Iyiseçimi yapan abimdi telefonda görüşseler bu durum yaşanmayacaktı kesinlikle eşimin arkasımdayım
Hah iste morseverinde anlatmak istedigi bu aslinda.Sorun hep onlarda çünkü bizde olsa duzelte biliriz(sizi tenzih ederek yaziyorum)Benim sorunlu oldugum degilde,
Benle sorunu olan çok kişi var,
Ama sorun bende degil onlarda..
Artık sevmiyorum benim tesettürümü küçümseyen insanı sevemem geçende konu açmıştım annemi aramıştı birgün tam üstüste on kez annemin tlsi bittiği için ben aradım onu iki üç kez çalıp meşgule attı geri dönmedi bile.İlişkimiz mükemmel değildi zaten abimle.Ben ondan vazgeçmiştim çoktan.Annemlere geldiklerinde yalnız gelirim iyi olurlarsa ne ala tavırlı davranırlarsa keyifleri bilir.İyi geceler...Yengeni seviyordun madem.. Ara o zaman.. Abinle olan ilişkin de zarar görmüş bak.. Yazık değil mi? Abi dayanaktır bi kadın için.. Keşke abim olsa derşm hep.. Bence abin için yengenle aranı düzeltip mesafeli de olsa görüşmendir doğrusu.. Üç günlük dünya... Ölüm var.. Öyle yani tereliyecim:) hadi iyi geceler.. İyi forumlar.. :)
Bazen daha fazla yıpranmamak için 3 maymunu oynamaya mecbur kalıyoruz..ben üç maymunu oynamaya başladığım gün belki
Yengemle esim bir araya asla gelemez diyen sizsinizne farkı var söyler misiniz ne yani o zaman misafir bizdik sonrada onlar mı misafire göre mi şekilleniyor inanç?kimsenin bir tavır gösterdiği yok ki yengeme odadan çık sakın gelme mi dedim eşim abimi arayabilirdi ama abim gelmesini istedi
Şunu da paylaşmak isterim;Artık sevmiyorum benim tesettürümü küçümseyen insanı sevemem geçende konu açmıştım annemi aramıştı birgün tam üstüste on kez annemin tlsi bittiği için ben aradım onu iki üç kez çalıp meşgule attı geri dönmedi bile.İlişkimiz mükemmel değildi zaten abimle.Ben ondan vazgeçmiştim çoktan.Annemlere geldiklerinde yalnız gelirim iyi olurlarsa ne ala tavırlı davranırlarsa keyifleri bilir.İyi geceler...
Evet insan kendini bilmeli degilmi...Şunu da paylaşmak isterim;
Benim annem de abimin kayınbabasına tokalaşmak için el vermediği zaman, eşi ayy benim kocam senin elini mı yiyecek dedi.
Evet belki biraz farklıydık ama ne oldu; annem hiç bir şey demedi o öyle dedi diye kimse kaale de almadı.
Abimin kayınbabası olmadığı zamanlarda giderdi o da çok nadiren ki abimle yengem mutlu olsunlar ailesiyle çok sık görüşmeye de gerek yoktu. Yengem bile aman annem işte , takmayın kafaniza der güler geçerdi..
Boşver, kim ne düşünür ne der önemli değil. İnsan kendini bildikten sonra gerisi boş..
( Bu bahsettiğim diğer abim, mesafeli olduğum abim değil, ona mesafe koymanın sebebi gerçekten çok başkaydı, )
Aynen öyle..Evet insan kendini bilmeli degilmi...
Anenle karsi taraf görüşmek durumunda değil zaten ama bunlar bir ailenin iki evladı insan kardeşinin ne hissedecegini onemsemeli
evet yengemin söylediklerinden sonra ben izin vermem eşimin aynı ortama izin vermesine inancımı keyfşme göre şekillendirmiyorum hherşey net ortada.Yengemle esim bir araya asla gelemez diyen sizsiniz
Ayrica keyfine gore inanci sekillenende sizsiniz