Hayatımdan Herkesi Çıkartasım Var

Alakasız cevaplar vermişsiniz, okuduğunu anlamak lazım.

Annem bir ay ben bir ay kayınvaliden gelsin şeklinde teklif etti ama. Onlara da kırıldım ayrı tabii ki belirttim zaten konuda da
Bırakıp gelemem hep beraber geliriz koCan gitsin evden demiş olması istemedigini ve zora koştuğunu gösteriyor bence .
Teklifi samimiyetsiz o yüzden .
Kardeşiniz için ise ayrıca kızdım
Bende ablamın çocuğuna 3 ay baktim sınıfta kaldim hatta bu yüzden .
Ailem gidemezsin demedi bende koşa koşa gittim zaten .
İstemekle alakalı isterse sizde derste çalışır derslerini feda da eder

Son düzenleme:
Tabii ki bence de öyle. Çünkü önce banane kayınvaliden baksın dedi, sonrasında aramadım bile yani sorduğu için söyledim. Ne yaptınız diyor söylüyorum o zaman da böyle bir teklifte bulundu. Bizde sınıfta kalınacak bir durum bile yok, haftada 4 gün öğlene kadar oyun oynayacak sadece. Sonrasında serbest. Yani mecbur değil tabi ki ama ilk dönem nasıl ders çalıştığını bildiğim için aynı şeyi burada da yapabilir diye düşünmüştüm. İlk teklif ondan geldi zaten e ben geleyim dedi bana da olabilir gibi geldi.

Şuannki konuya yardımcı bı yorum olmayacak ama ileride kardeşiniz doğum yaptığında sizde onu pek onemsemeyin

Ben kısasa kısas yapıyorum ablamlara

Konu sahibini tanimam etmem neden tarafli yorum yapayim ki, kardesi gezmeye gelebiliyor ama gunde 5 saat 2 haftaligina cocuk bakmaya gelemiyor, ben olsam ben de kizardim...cocuk zaten 2.5 ayindan beri bakicidaymis, sonra dr kresten alinmasi gerektigini soylemis davranislarindan oturu, dr oyle deyip aile o sekilde karar verdikten sonra neden bize sorsun ki kresten alinmasini ?farkli bakis acisi istemiyor karar vermisler, sadece ailesi olarak gordugu insalardan 2 hafta deste istemis ki gorunen o ki aileler de musait ama deste olmamislar ve konu sahibi uzuntusnu dile getiriyor...bence cok da hakli cunku surekli bakilsin demiyor, cocugun saglikli bir krese gidebilmesi icin 2 hafta deste istiyor

Şuannki konuya yardımcı bı yorum olmayacak ama ileride kardeşiniz doğum yaptığında sizde onu pek onemsemeyin

Ben kısasa kısas yapıyorum ablamlara
Ama o kendi gelmek istiyor. Hatta hiç gitmek istemedi zaten okulum kapalı diye ama ailem istemedi.

üzüldüm yau. istanbuldaysanız getirin ben bakayım.

Alakasız cevaplar vermişsiniz, okuduğunu anlamak lazım.
şu laf dokundurmanıza binaen :
Valla hanimlar baska bir kadin aynen bu derdi yazsaydi döktürürdünüz onlara güvenipte mi doğurdun diye burada az biraz nicki bilinen biri olunca hemen karlı tarafı düşünmeden aynı şeyleri yazıyorsunuz.
1.
2.
1 ve 2'nin cevabı
Konu sahibesi bu derdiniz kv derdiymiş gibi ilk satıra yazmışsınız ama ailenizden daha çok yakınmışsınız.
3.
kayınvalidesi de bakacağım diyip son gün iptal etmiş,ona sinirlenmiş koalina haklı olarak. yoksa en başından kv'den de beklentiye girmemiş ki.
3'ün cevabı
Ne aileniz ne de eşinizin ailesi size destek olmak istemiyor, psikiyatriye gideceğim demişsiniz acaba psikolojik sıkıntılarınız ike milleti bezdirmiş olabilir misiniz?
4
ayrıca psikiyatriye gitmek ayıp bir şey değil. nasıl ki vücudunuz hastalanınca dahiliyeye vb gidiyorsanız,ruhunuz hastalanınca da psikiyatriye gidersiniz. her şey biz insanlar için.
4'ün cevabı

siz mi biraz okuduğunuzu anlasanız acaba bana laf atmadan önce?

her neyse,zaten anlaşabileceğimizi düşünmüyorum,sadece kendinizce üstten üstten konuşup bana laf dokundurduğunuz için cevap vermek durumunda kaldım.

Kesinlikle haklısın baştan bakamam dese bu kadar sorun yapma derdim ama bakcam diyip vazgeçmesi problem

Kardeşiniz gelip bakabilirdi. Mecbur kaldığınız için soylemissiniz aileden yardım görmemek kötü bir durum. İnşallah çocuğa uygun bir yer bulabilirsiniz.

Özelden yaşadığınız yeri yazarsanız düzgün bir kurum tavsiye etmeye çalışayım.

Sizi o kadar iyi anliyorum ki. Benim de cocuguma, 8 saatlik mesafede oturan annem dort ay bakti. Daha fazlasi olamazdi zaten herkesin kendi hayati var. Bir gun bakicim aksam bir mesajla pat diye isi birakti. Yarin ise gitmem gerek ogretmenim ben de. Esim ayni sehirde oturan annesini aradi. Bir hafta gel bakici bulana kadar idare et diye ki iki tane de bekar kiz kardesi var evde. Baban var, kardeslerin var birakip gelemem dedi ve gelmedi. O zaman anladim ben de tirnagin varsa basini kasiyacaksin. Hepsi ile de mesafeliyim su anda.

Okul öncesi, ilkokul kademesi, 8. Ve 12. Sınıflar tüm illerde açılıyor açıklama gayet net.
Düşük riskli illerde diğer kademelerde de eğitime başlanacak.

Bana bu durum çok garip geldi ailelerle başka bi probleminiz yok değil mi?

Ay hangi sehirdesin 9 14 arasi kendi cocugumla ben bakayim yani deli mi bunlar? Asiri sinirlendim.
Ama esini takdir ettim.minnet etmemis.
Hepsini herkesi bosver cekirdek ailenle mutlu huzurlu ol canım.
Haklisin ama yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…