Hayatımdan sıkıldım..

jpeg

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
151
17
118
Kayseri
Aslında şükredeceğim de çok şeye sahibim. İyi bir işim, maaşım,kendime ait evim var,sağlığım yerinde. Ailemde de herkesin sağlığı yerinde binlerce şükür. Benim sorunum ne bilmiyorum. Nişanlıyım ama nişanlımla son zamanlarda çok iyi anlaşamıyoruz ve bu nişanlılık süresi uzadıkça da can sıkıntısı katlanarak artıyor. Ben de evlenmek istemiyorum artık, sanırım o da istemiyor. Birbirimizden bunalmışız. Ailem onu istemedi diye çok sorun yaşandı, galiba bunları aşıp evlenip oturamayacaz.Diğer taraftan da ailemle yaşıyorum, ama onlarla da çok iyi anlaştığım söylenemez. Gerçi aramızdaki anlaşmazlık yine nişanlımla ilgili. Yoksa pek birşeye karışacakları yok. Çok bunalıyorum. Hayatımda kimseyi istemiyorum sanki.Herkesi terslemeye başladım ve üzerimde bir sinirlilik, yıpranmışlık hali var, farkediyorum. Bundan kurtulmam gerek, biliyorum. Canım çok sıkılıyor. Kendimi gezme , eğlenceye verdim, ama sorun o da değil. Ben huzursuzum kendi içimde. Nişanı atıp, ayrı eve çıkıp tek başıma yaşasam diye şeyler geçiyor aklımdan. Hayat sanki üzerime geliyor.

Bence de isi gucu olan insan maddi imkanlari musaitse tek basina yasamali evlenmeden once. Evlilik pek sevimli bi olay degil, hele de sorunlar varsa hic cesaret edilmez. Ayril diyemem ama sorunlar varsa evlenme derim

o zaman tek başına yaşa canım neden yaşamayasın ki, artık anormal değil çalışan bir kadının ailesinden farklı evde kendi başına yaşaması

Ne kadar süredir sevgilisiniz yada nişanlısınız artık monotonlaştığı için sıkılmış olabilirsiniz herşeyden

Buyuk sorunlar yasamissiniz belli, bu kadar usanmissaniz hayattan ... uzuldum , ama Hayat surprizlerle dolu.
Bu icinizdeki sikinti nisanlinizla yasadiginiz problemlerle mi ilgili, ev sorunu disinda? Once nisanliniz ile oturup konussaniz açik açik ? Mesajinizi okuyunca sanki nisanliniz sizi SIKiyormus gibi geldi ban, ozgurlugunuzu kisitlamis gibi? Veya nisanlilik Ve evlilik icin hazir degilsiniz belki de?

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Saglicakla kalin

Problemler aslında aşılmaycak gibi değil..Evet biraz uzun süredir nişanlıyız artık..10 ayı geçti ve henüz tarih yok. Aslında benim kafam çok karışık evlenmekten de çok korkuyorum. Moralim çökmüş.Kendimi bir an önce toparlamam gerek.Ve sanırım artık ayaklarımın üstünde durmam gerek.

Evet aslında sıkılmamda herkesin etkisi var. Nişanlımdan soğudum.Ama ayrılsam mı diye çok düşünür oldum. Bitarfatan da uzun bir ilişkiyi kesip atamıyorum. Sorun şu ki ailem onu istemedi hiçbir zaman ve belli de etttiler malesef. Bu durum hep kafama kakıldı. Ve sürekli onun ailesi ile birlikteyiz.Bizimkiler hakkında da konuştuğu zaman saygısızca konuşmaya başladı. Tamam ben de onaylamıyorum hareketlerini ama ne de olsa ana baba. Bozuluyorum kötü birşey de duyunca. Neyse evlenirsek de beni görüştürmek istemiyor Ama kendi ana babasının da her gün başını bekliyoruz, çünkü yaşlılar ve ihtiyaçları varmışmış...O kadar usanmışım ki..Kimseyi göresim bile yok Mutsuzum

Beni anlatmışsınız ama bizimkiler demediğini bırakmadı ona, benimki görüştürmem dese yeridir ama öyle bişey demedi demezde eminim ama biz daha nişanlanamadık bile. Oda ailesine çok düşkün annesi ama gerçekten dedemlerle yaşıt bugün var yarın yok diye düşündüğü için ses etmiyorum.

Sizi bilmem de beni ailemin bu duruma getirdiğine eminim. Zaman zaman ölmeği bile düşünüyorum, beni hayata bağlayan yalnızca sevdiğim. Gerçi ona da çok kızıyorum yazık 6 aydır demediğimi bırakmadım herşeyde ona patlıyorum, yine iyi çekiyor beni. Maşallah allah daha çok sabır versin.

Ben 9. Ay itibari ile ayrı eve taşınıyorum. Bide öyle deneyim. Size de tavsiye ederim.

Yok artık kiminle görüştürmüyo mutsuzluğun karşı tarafın bencilliği ,yapma lütfen kendinin değerli olduğunu unutma kime karşı olursa olsun.

benim herifin beni neden 5 ayda aldığı anlaşıldı iş uzayınca b..ku çıkıyor ...çiftleri bunun gerginliği ile birbirinden uzaklaşıyor ben kısacık sürede tırlatmıştım..bence ya düğünü hızlandırın bu iş bitsin bir yük kalksın üstünzde ya da bir an önce aile yapınız müsaitse ayrı eve çıkın..böylece kafanızı toplarsınız.

tek yaşamak mı..bence esas bunaltıcı şey bu olur
ayrıca nişanlılık döneminde bu bunalımı herkes yaşıyor

Kendime bir çıkış yolu arıyorum.Bunalmışlığı o kadar yoğun hissediyorum ki..Ne yapacağımı şaşırdım. Bir sihirli değnek olsa kurtarsa beni diye dua ediyorum..

Beklemek insanı bunaltıyor. Nişan evresinde ben de böyle olmuştum sonuçta evlilik ciddi bir değişim.
Ne kendi evime ısınabildim nasıl olsa gidiyorum diye ne hemen evlenebildim. Böyle iki arada bir derede kalmış, sıkılmış, tek düze bir haldeydim.
Benim hayatımda ileriye veya geriye adımlar olması gerek mesela. Bulunduğum yerde saydıkça buhran geçiririm. Neyse ki iş yerim değişti de biraz toparladım o ara...

Siz şu an eşikte olmanın buhranını yaşıyorsunuz. Ne içeri giriebiliyorsunuz ne dışarı çıkarbiliyorsnuz, beklemedesiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…