Aslında şükredeceğim de çok şeye sahibim. İyi bir işim, maaşım,kendime ait evim var,sağlığım yerinde. Ailemde de herkesin sağlığı yerinde binlerce şükür. Benim sorunum ne bilmiyorum. Nişanlıyım ama nişanlımla son zamanlarda çok iyi anlaşamıyoruz ve bu nişanlılık süresi uzadıkça da can sıkıntısı katlanarak artıyor. Ben de evlenmek istemiyorum artık, sanırım o da istemiyor. Birbirimizden bunalmışız. Ailem onu istemedi diye çok sorun yaşandı, galiba bunları aşıp evlenip oturamayacaz.Diğer taraftan da ailemle yaşıyorum, ama onlarla da çok iyi anlaştığım söylenemez. Gerçi aramızdaki anlaşmazlık yine nişanlımla ilgili. Yoksa pek birşeye karışacakları yok. Çok bunalıyorum. Hayatımda kimseyi istemiyorum sanki.Herkesi terslemeye başladım ve üzerimde bir sinirlilik, yıpranmışlık hali var, farkediyorum. Bundan kurtulmam gerek, biliyorum. Canım çok sıkılıyor. Kendimi gezme , eğlenceye verdim, ama sorun o da değil. Ben huzursuzum kendi içimde. Nişanı atıp, ayrı eve çıkıp tek başıma yaşasam diye şeyler geçiyor aklımdan. Hayat sanki üzerime geliyor.
Evet aslında sıkılmamda herkesin etkisi var. Nişanlımdan soğudum.Ama ayrılsam mı diye çok düşünür oldum. Bitarfatan da uzun bir ilişkiyi kesip atamıyorum. Sorun şu ki ailem onu istemedi hiçbir zaman ve belli de etttiler malesef. Bu durum hep kafama kakıldı. Ve sürekli onun ailesi ile birlikteyiz.Bizimkiler hakkında da konuştuğu zaman saygısızca konuşmaya başladı. Tamam ben de onaylamıyorum hareketlerini ama ne de olsa ana baba. Bozuluyorum kötü birşey de duyunca. Neyse evlenirsek de beni görüştürmek istemiyorAma kendi ana babasının da her gün başını bekliyoruz, çünkü yaşlılar ve ihtiyaçları varmışmış...O kadar usanmışım ki..Kimseyi göresim bile yok Mutsuzum
Yok artık kiminle görüştürmüyo mutsuzluğun karşı tarafın bencilliği ,yapma lütfen kendinin değerli olduğunu unutma kime karşı olursa olsun.Evet aslında sıkılmamda herkesin etkisi var. Nişanlımdan soğudum.Ama ayrılsam mı diye çok düşünür oldum. Bitarfatan da uzun bir ilişkiyi kesip atamıyorum. Sorun şu ki ailem onu istemedi hiçbir zaman ve belli de etttiler malesef. Bu durum hep kafama kakıldı. Ve sürekli onun ailesi ile birlikteyiz.Bizimkiler hakkında da konuştuğu zaman saygısızca konuşmaya başladı. Tamam ben de onaylamıyorum hareketlerini ama ne de olsa ana baba. Bozuluyorum kötü birşey de duyunca. Neyse evlenirsek de beni görüştürmek istemiyorAma kendi ana babasının da her gün başını bekliyoruz, çünkü yaşlılar ve ihtiyaçları varmışmış...O kadar usanmışım ki..Kimseyi göresim bile yok Mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?