- 25 Ağustos 2016
- 65
- 15
- 8
- 40
- Konu Sahibi Patch-Adams
Sadece ilaclarina devam et diyebilirim dedi. Gerekce yok Psikologla konusmaliymisim.Ne demek bişey yapamam. Bunu söylerken size ne gibi gerekçeler sundu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece ilaclarina devam et diyebilirim dedi. Gerekce yok Psikologla konusmaliymisim.Ne demek bişey yapamam. Bunu söylerken size ne gibi gerekçeler sundu.
Yok.randevu alamadm dolu hastanelerGittin mi psikologa peki
Keske güçlü olsam.paramparça hayatim.normal düşünemiyorum.burada yazilanlarla yol çizmeye çalışıyorum.fikir almadan hareket edemiyorum. Sikayeti düşündüm. Fakat sonu gene bana dokunacakti.babam da kalmiycakti elimde.hem Evlenmeden o evden kurtuluşum yoktu. Evlendkten sonra annelikten mahkeme karariyla men et diyenler oldu. Neyle niye ugrasiyim. Unutamicagim biten aci içinde bi cocukluk icin neye yariycak dedim. Sadece unutmayi istiyorum.sadece bundan sonraki hayatimda normal konuşmayı,cekinmemeyi,disarida yururken sıkılmamayi istyorum.153u ariycam.teselkur edermYaşadıklarınız çok ağır fakat bi o kadar da güçlüsünüz, hangi şehirde yaşıyorsunuz? Şayet İstanbul'daysanız ücretsiz psikolojik danışma merkezleri var 153 ten randevu alabilirsiniz.
Lütfen asla pes etmeyin ve düzenli olarak psikoloğa gidin.
Anneniz olacak o şahısı şuanda da olsa hiç şikayet etmeyi düşünmediniz mi?
Canım zamana ihtiyacın var, dediğim yerden mi aldın randevunu ?Gittim baska bi psikatriste. Hicbisey anlatamadim. Kagitlari okumadi vakti yetmezmis.bi de konusarak anlat dedi. Anlatamadim.esim kabaca söyledi sorunlari. Psikologa yonlendirdi. Psikologa muayene olayi disinda anlattim herseyi. 2.gorusmede muayeneyi anlattim sonunda.... Yarin psikologla 3.gorusmem olacak. Verdigi fikirler cok basit geliyo. Psikiyatriden de 4ilaci kestirip yeni ilac baslattilar. Bir aydir iyiydim o ilacla. Dun gece uyumadim sinirden. Hersey geldi aklima. Ilac yetmedi heralde. Allahim canimi almiyorsun en azindan beyindeki sıkıntıyı yok et. Cok yorgunum. biktim herseyden
Ben de anneden aynı şeyleri görmüş biri olarak hiç şaşırmadım. Sadece çok üzüldüm. Ben tek çocuğum neler yaşadığımı bir ben bilirim. İki aydır görüşmüyorum annemle açıkçası hiç özlemiyorum. Dertleşmek istersen konuşabilirizMerhaba herkese
Annemle ve ablamla yaşadığım travmalari atlatamiyorum.psikologa param yok. Eşim yardimci olamiyor. Arkadaşlarımla gorusemiyorum ki bunlari anlatamam yüzyüze kimseye.O yüzden buraya yazma ihtiyacı hissettim.
Çocukluğumdan beri biri benden küçük digeri buyuk iki kardesten farkli muamele gördüm annemden. Cocuk oldugum icin anlamam, kabul etmem uzun sürdü. Ne yapsam dayak yerdim.okuldan eve giderken annem saçımı tutup içeri çekmesin diye dua ederdim. Kardeş kavgalarinda annem beni banyoya kilitleyip uzun süre döverdi.kafama aldığım darbelerden dolayi bazen hastaneye giderdim.annem tehdit ederdi babama soylemeyim diye.akrabalar farkındaydi bişey yapamadilar.beyinde rahatsizliklar cikti.ameliyat oldum.darbe etkisini doktorlar farkedince annem konuyu kapatırdı.doktora babamla gidemedim. bunlari duyacak diye annem firsat vermedi babamla doktora gitmeme. Kadin doğum doktoruna zorla tehditle muayene ettirdi.o gunden beri değiştim.insan mi anne mi merhamet mi. Bu dünyadan ölüp gidecegim günü bekliyorum.buyuk kizinin beni kiskanmasiyla oluyormus o dayaklar. Ben dogdugumda kuma olmuşum ona.evin tek çocuğu olma şansını almışım elinden.universite bitti bi şekilde ve çooook ağır dayaklar ve psikolojik baskilarla sevdigim insanla sonunda evlendim.babamin pasifligi de tuz biber oldu gördüğüm zulme. Artik onlarin kan bagi olan kisilerle dahi gorusmuyorum.ve ne b*ktan bi durum ki babami özlüyorum. O en azından bana direk kötü bişey yapmamisti.o zulmün içinde babama aşırı bağlanmışim.
Babamla ayni anda ölelim diye dua ederdim.ne onun acısına dayanabilirim.ne de o benim için üzülsun derdim. Artik onu da göremiyorum. Büyük kızlarıyla çok mutlular.onunla sık sık görüşüyorlar. Ben bir sene neredeyse sadece ekmekle karnimi doyurdum evlendigimde.kimse çalmadi kapimi.ustune ustluk kizinin uyduruk sorunlarıni benim cozmemi isterdi annesi. Küçük kardeşim tek hücreli canli gibi. Seytan Ana kiz arasinda yaşıyor parazit gibi. Onlarin sözleriyle beni acıtıyor her firsatta. Para istiyor. Erkek arkadasiyla bende kalmaya çalışıyor. Allahtan eşim izin vermedi kalmasina.
Yalnizlik canıma tak etti.kimseye anlatamadim yaşadıklarımi.issizlik,acı hatıralar,eşimin ailesinin tepkileri,yalnizlik... kendime zarar verdim iki kez.devlet hastanesinde Psikiyatra gittim.konusamadim.hic bişey anlatamadim. Utanma duygusu ciğerimi yakıyor. Bogazim sertlesiyor bişeyleri hatirladikca.eşime rol yapip gulumsemekten yoruldum. Konuşma şeklim bozuk. Tavirlarim sert. Bazen aşırı naif oluyorum. Ani duygu değişiklikleri yüzünden deli gibi görünüyorum.nasil değişirim yardim edin.fikir verin.stresten 7 cesit hap içiyorum.tum gun uyuyorum. nasil değişirim yardim edin.fikir verin
Yok burda bi hastanede psikolog varmis. Psikiyati yardimci olamayiz diyip oraya yolladi.allah cikardi karsima. Soylicm daha ciddi telkin istycem. Bikmaz umarm ☺Canım zamana ihtiyacın var, dediğim yerden mi aldın randevunu ?
Konuşma terapisi zamanla faydasını gösterir, psikoluğuna söyle herşeyi, söylediklerinin basit geldiğinı bakalım açıklaması ne olacak?
Lütfen ama lütfen mücadeleyi bırakma olurmu...
Hasta şu an. Kizi bakmiyor ve hala onla iyilermis. Hep onlari beraber gezerken goruyorum. Basta moralim bozuluyo sonea Seytan kafilesi diyorum. Halime sukrediyorm. Normal Insanlarin varligina inanmaya calisiyorum. Herkesin bu kadar tepki vermesi bile benim fazlasiyla iyilik yaptigimi gosteriyo. Icim rahat oluyo bi nebzeBunun gibi anne olmaz olsun, üzülmeyin bu dünyanın birde ahireti var.Her doguran ana olamıyor maalesef, Allah ona öyle bir dert verirki o sevgili kızı bakmaz, size muhtaç olur gibime geliyor.Artık eşinize sarılın düşünmeyin, silin gitsin.Bir kursa gitmenizi tavsiye ederim orada unutursunuz dertlerinizi, halk egitim kursları var ücretsizdi en son bir araştırın derim.
Eğer ki memnun kalmassanız, dediğim yerden randevu alın çünkü çok kalabalık olmadığı için daha iyi ilgilenebilirler,Yok burda bi hastanede psikolog varmis. Psikiyati yardimci olamayiz diyip oraya yolladi.allah cikardi karsima. Soylicm daha ciddi telkin istycem. Bikmaz umarm ☺
Babam sinavi uyduruyorum sanacak onlarla kopmak için . uzaklasmaya calistigimi biliyo çünkü. cozulmeyen bisey var. bilmiyorum. babam beni suçlu sanıyor onlarla görüşmediğim için.. işe girme bahanesi babamı susturacak tek yöntemBabanla dışarda gorussen olmaz mi sinav için niye baban kızacak anlamadim yalan söyleme bence de.