• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı düzeltmem lâzım

Ben olsam.o babasına özlemezdim.. anan psikopat baban dünyadan bi haber öyle baba mı olur ?? Eşinle iyisin anladığım inan şanslısın. Ben berbat bir aileden kaçıp kurtulayım derken berbat bir herife düştüm.. onlara ihtiyacın yok sen önemlisin böyle düşün zamanla daha iyi hissedeceksin

Hapimi beğendim psikologum da daha delirmedi devam ediyorum tedaviye. Ama tam iyilesemiyorum niyeyse. Vicdan azabi,aile ihtiyaci hissi,yaranmak için çırpınmalarim çok azaldi.
Icim boş.
Para kazanip it gibi yemek istiyorum. Acılarını duyup tepkisiz kalmak istiyorum. Kimseye egilmiycm. Dikkatliyim artik. Kimseye yaranmaya calismiycam. Köle olmiycm. Hizmetçi olmiycam. Psikolog sayesinde farkettm bi birey olduğumu. Yaslandilar diye acima duygusunu atamiyorum. Nedense.
P*çleriyle yasasinlar samimiyetsizce.
Ben yokum. Onlarin gercek bi evlatlari yok artık.
Arada kadin dogum doktoru olayini hatirlayip aşırı aglamasam daha iyi olcm
hikayeni okudum ve cok uzuldum. artik Esine ve ailene odaklansan daha iyibolmaz mi??? eminim cok zordur. ama basarmak zorundasin.
eger basarirsan onlardan daha kolay uzaklasacak ve rahatlayacaksin.

Senin adina cok uzuldum:(...
Bence bu anlattıklarını yaz annene ve kardeşlerin ayrı yasiyorlarsa ayrı ayrı yaz gönder. Birazda onlar kafa patlatşinlar, bir parça merhamet duygusu varsa kendi içlerinde işin içinden çıksınlar uzulsunler yipransinlar.
Yok merhamet kalmadıysa kafalarını uğraştırmiş ve kendileriyle yüzleşmeye sebeb olmus olursun. Bu onları gerçekten uğraştirir. Sen ise artık onlara herşeyi söylediğin için bir parçada olsa rahatlamış olur ve o defteri kapatmış olursun. Kim olsa bu şekilde tavsiyede bulunurdum (ve psikoloji desteğine ihmal etmemeli)

Esinizi merak ettim.. nasil biri, sahip cikiyor mu size?
Film gibi bir hayat.Allah im nasil yaratiklar bunlar. biri anne biri abla..
Psikolojik destek almaktan baska sansiniz yok gibi..Silin o kadinlari hayatinizdan, ne halleri varsa gorsunler.. babanizla tlfla gorusun evinize cagirin esiniz de arasin olmadi , bir sekilde gorusme imkani yaratin hasret giderin..icinizdekileri anlatin babaniza yasadiklarinizi, belki donum noktasi olur sizin icin..hoc olmazsa babanizla aranizdaki iletisim kopnamis olur .
uzulmeyin, Allah sabir versin cok zor bi durum..gecmis surekli aklinizda, yardim alin uzman birinden. umarim cabucak atlatirsiniz ..

Bende yasadiklariniza benzer seyler yasadim. Annemle görüsmüyorum. Ama hic kolay degil. Yabanci biri kötülük yapsa bu kadar zoruma gitmez. Anne yapinca cok zor. Bu hayatta karsiliksiz sevebilecegine inandigim tek kisi olmasi gerekirken bu haldeyiz. :(

Ben olsam.o babasına özlemezdim.. anan psikopat baban dünyadan bi haber öyle baba mı olur ?? Eşinle iyisin anladığım inan şanslısın. Ben berbat bir aileden kaçıp kurtulayım derken berbat bir herife düştüm.. onlara ihtiyacın yok sen önemlisin böyle düşün zamanla daha iyi hissedeceksin
Babamin bana sahip cikabilecegini ama çıkmadığını daha yeni anladım malesef.olaya disardan bakabiliyorum artik.bundan sonra o da umrumda degil. Allah korusun Ele muhtac olurlarsa anca o zaman sahip cikarm.esim ilgisiz gibi ama iyi. Evlencem diye çektiğim eziyetlere değdi şükür.ins senin de herşey yoluna girer

hikayeni okudum ve cok uzuldum. artik Esine ve ailene odaklansan daha iyibolmaz mi??? eminim cok zordur. ama basarmak zorundasin.
eger basarirsan onlardan daha kolay uzaklasacak ve rahatlayacaksin.
Esimin ailesine yaklaşmak istemiyorum. Hem kimseye isinamiyorum hem de el sonuçta.kendi ailen bunu yapınca elden herseyi bekliyosn.ama eşimle iyiyim şükür.bu gidişle cocuksuz bi aile olcz ama napıyım.

Senin adina cok uzuldum:KK43:...
Bence bu anlattıklarını yaz annene ve kardeşlerin ayrı yasiyorlarsa ayrı ayrı yaz gönder. Birazda onlar kafa patlatşinlar, bir parça merhamet duygusu varsa kendi içlerinde işin içinden çıksınlar uzulsunler yipransinlar.
Yok merhamet kalmadıysa kafalarını uğraştırmiş ve kendileriyle yüzleşmeye sebeb olmus olursun. Bu onları gerçekten uğraştirir. Sen ise artık onlara herşeyi söylediğin için bir parçada olsa rahatlamış olur ve o defteri kapatmış olursun. Kim olsa bu şekilde tavsiyede bulunurdum (ve psikoloji desteğine ihmal etmemeli)
Bence sevinirler.kötü hala umutmamis diye.simdi "evlendi kopardı bağları" diye bilmiyorlar en azindan halimi. Evet herkesin önünde ben de onlari rezil etmek istiyorum aslında.psjkologuma bi soruyum.
Onlar şeytan kafalari karismaz.bi de benim kalbim de beynim de onları yipratck kadar şeytanlasamiyor. Ne yapsam boş bence

Esinizi merak ettim.. nasil biri, sahip cikiyor mu size?
Film gibi bir hayat.Allah im nasil yaratiklar bunlar. biri anne biri abla..
Psikolojik destek almaktan baska sansiniz yok gibi..Silin o kadinlari hayatinizdan, ne halleri varsa gorsunler.. babanizla tlfla gorusun evinize cagirin esiniz de arasin olmadi , bir sekilde gorusme imkani yaratin hasret giderin..icinizdekileri anlatin babaniza yasadiklarinizi, belki donum noktasi olur sizin icin..hoc olmazsa babanizla aranizdaki iletisim kopnamis olur .
uzulmeyin, Allah sabir versin cok zor bi durum..gecmis surekli aklinizda, yardim alin uzman birinden. umarim cabucak atlatirsiniz ..
Esim iyi biri. Olaylara anlam veremiyor. Bide ben sürekli aglayinca babanla gorusebiliriz diyor. Babam benle görüştüğünü soyler hepsine. onların doldurmasini bana kusacak. Görüşmek istemiyorum.en azindan şimdilik. Babama herseyi anlatamam. Beni paramparca eden konu kadin doktoru olayi. Babama diyemem. Bide sanirim hala biriyle konuscak kafar saglam degilim daha.

Bende yasadiklariniza benzer seyler yasadim. Annemle görüsmüyorum. Ama hic kolay degil. Yabanci biri kötülük yapsa bu kadar zoruma gitmez. Anne yapinca cok zor. Bu hayatta karsiliksiz sevebilecegine inandigim tek kisi olmasi gerekirken bu haldeyiz. :KK43:
Evet herkes annesini yere göğe koyamiyo. Ben de önümde parçalasalar sevincem nerdeyse. Doktor olayi olmasaydı ben hala aptal aptal yaranmaya calisirdim heralde. Allah aptal yaratmış beni dayanabiliyim diye heralde. Ins siz de atlatirsiniz

Esimin ailesine yaklaşmak istemiyorum. Hem kimseye isinamiyorum hem de el sonuçta.kendi ailen bunu yapınca elden herseyi bekliyosn.ama eşimle iyiyim şükür.bu gidişle cocuksuz bi aile olcz ama napıyım.
esinin.ailesinden soz etmiyorum kendi Yeni kurdugun esinle kurdugun kucuk ailenden bahsediyorum. zamanla cocuk kararini da sorgulamani diliyorum. geride kaldi ve sen ileri bakmalisin lutfen..

Akrabalarınızdan birileri size aileniz tarafından yapılan şiddeti mutlaka farketmiştir, tanıklar vardır illaki ,onların gerçek yüzlerini bilenlerde vardır diye düşünüyorum

Akrabalarınızdan birileri size aileniz tarafından yapılan şiddeti mutlaka farketmiştir, tanıklar vardır illaki ,onların gerçek yüzlerini bilenlerde vardır diye düşünüyorum
Annemin ailesiyle bi ara cok samimi oldum. Annem irtibatimi cok sert sekilde kesti.onlar beni korumaya cok calisti. Ablami sevmiyolar beni koruyolar diye coook sıkıntı çektim. Anlamadan uykumdan dayakla uyandirildigimi bilirim bu konu yüzünden . Hala gorusemiyorum hiçbiriyle. Herkesi küstürmüsler bana. Sakladiklari bisy vardir diye konustum herkesle.malesef özsün derdi teyzem. Nedenini anlayamiyorlardi bana eziyetinin.babama soylemeye calistilar annem evden kovdu herkesi

Merak edenler icin ve paylasmak istediğim için yaziyim dedim psikologa devam ediyorum. Ilaclara devam ediyorum. Ana baba kardes bozuntulariyla hic gorusmuyorum. Ise girdim iki gün oldu. Cok garip konuşmalarım devam ediyor. Psikiyatrinin verdiği ilaci birakmaya hic niyetm yok. Once Kendimi ilk defa düşünüyorum. Farkindayim kendimin. Düşünce tarzm degsti sanki. Guzel biseyler oluyor da noluyor bilmiyorum gülüyorum. Yavaşim. Sakinim. Derdi olan herkese psikiyatri ve psikologa gitmesini tavsiye ederim

Merak edenler icin ve paylasmak istediğim için yaziyim dedim psikologa devam ediyorum. Ilaclara devam ediyorum. Ana baba kardes bozuntulariyla hic gorusmuyorum. Ise girdim iki gün oldu. Cok garip konuşmalarım devam ediyor. Psikiyatrinin verdiği ilaci birakmaya hic niyetm yok. Once Kendimi ilk defa düşünüyorum. Farkindayim kendimin. Düşünce tarzm degsti sanki. Guzel biseyler oluyor da noluyor bilmiyorum gülüyorum. Yavaşim. Sakinim. Derdi olan herkese psikiyatri ve psikologa gitmesini tavsiye ederim
Çok sevindim adına. Konunu şimdi okudum. O parazitleri hayatından çıkardığına ve de gülümsediğine çok memnun oldum. Yazını okurken keşke yanıbaşımda otursa da benle dertleşse onu güldürsem demiştim. Az buçuk hayat doluyumdur da ;) mutlu olursun inşallah. Her daim.....

Çok sevindim adına. Konunu şimdi okudum. O parazitleri hayatından çıkardığına ve de gülümsediğine çok memnun oldum. Yazını okurken keşke yanıbaşımda otursa da benle dertleşse onu güldürsem demiştim. Az buçuk hayat doluyumdur da :KK66: mutlu olursun inşallah. Her daim.....
Yabanciniz. Bunlaru duymak aglatti beni. Aileden görülen muameleye bak. Tanimadigin bi insanin soykediklerine bak diyorum. Cok tesekkur ederim. Konusmus kadar oldm. Ilaci kestm cok kilo aldirdi. Moralm yine sık sık bozuluyor. Ama y apxk bsy yok. iyi olmak zorundyim. Hapsiz

Geçmişe sünger çekmeden mutlu olamayacaksın. Kendini yıpratma artık. Evlendin ve kendin yuvan var. Bundan sonraki hayatına bak, boş ver....

Bu da yasadklarimin sonuçlarından biri heralde. Niye diye sorguluyorm her zaman. Anneler günü reklami görünce, bi arkadssim annesiyle ablasyla görüşünce, diyorum ister istemez. Naptimki gezmek yerine tehdit edildim. Konuşmak yerine şiddet gordum. Benm yasimdakiler cevresine duyarli,saygili. Ben saygi duyamiyorum. Sevmiyorum insanları. Guvenmiyorum. Dr a gidemicm tiksiniym. Sadece eşime Şartlandım. Tek onu seviyorum.ilgisizliginde mahvoluyorum. Ibadet bana cok uzak görünüyo. Psikolojik hapla sahte ve geçici şekilde gülüyorum. Olmasaydi diye dunyayi parcalayasim geliyo.yeni bi hayat var evet. Esim var.kapi çarpan yok. Ütü yaptim diye sinirlenen bagiran biri yok. Istedigimi yiyorum.ama etkiler bitmiyor. Neyse kaderimmis demekki bombos bi hayat

Back
X