Annem kilo vermek istiyor ben stresten endişeden kurtulmak istiyorum
Valla bugün neler aldık mavi kelebek sarmaşığı, hayıt otu, meyan kökü falan filanay o sarmaşık Bi güzel ki abla masmavi çay çıkıyor görmen lazım hem de faydalıymış
Annem kilo vermek istiyor ben stresten endişeden kurtulmak istiyorum
Valla bugün neler aldık mavi kelebek sarmaşığı, hayıt otu, meyan kökü falan filanay o sarmaşık Bi güzel ki abla masmavi çay çıkıyor görmen lazım hem de faydalıymış
Merhaba konunuzu okuyordum çok güzel kesinlikle geri dönüp devam etmelisiniz. Benimde sizinkine benzer bir konum var isterseniz birlikte devam edebiliriz ama ne olursa olsun rutinleri bırakmamalısınız.Ay konumu çok boşladım yahu
Dengemi bozan bazı talihsizlikler yaşanmış olabilir.
Ama tekrar deneyeceğim kesinlikle.
Yakınlarda buradayım.
Teşekkür ederim motive yorumunuz için. Kendime zaman tanımıştım bu süreçte. Tekrar toparlandığımı hissetmeye başladım. Tabii ki edebiliriz.Merhaba konunuzu okuyordum çok güzel kesinlikle geri dönüp devam etmelisiniz. Benimde sizinkine benzer bir konum var isterseniz birlikte devam edebiliriz ama ne olursa olsun rutinleri bırakmamalısınız.
Her şey tam yolunda giderken birden bişeyler oluyor ve ben hep kopuyordum ama artık kararım kendimi önceliğim olarak görüp olan olayların beni minimum etkilemesi şeklinde. Umarım başarır ve çok huzurlu, verimli bir hayat sürerizTeşekkür ederim motive yorumunuz için. Kendime zaman tanımıştım bu süreçte. Tekrar toparlandığımı hissetmeye başladım. Tabii ki edebiliriz.
Umarım, hep birlikteHer şey tam yolunda giderken birden bişeyler oluyor ve ben hep kopuyordum ama artık kararım kendimi önceliğim olarak görüp olan olayların beni minimum etkilemesi şeklinde. Umarım başarır ve çok huzurlu, verimli bir hayat süreriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?