Hayatımı etkileyecek olan karar!

Canım kalbi malbi boşver sen şimdi.
Mantıklı ol düşün bi yetişkin sayılırsın.
Bir tarafta sevdiğin ama sana ihanet etmiş bi adam var.
Bu adamla sen tekrar olsan bile , bu huyu devam ettikçe nefret ederek ayrılırsın.
Soğursun, tanıyamazsın.
Hırslanırsın
Ve daha bir sürü şey , yani olan sana olur .
Öbür tarafta da diğer adam duruyor ama ;
Hadi mantık evliliği desem , gene de taraflardan birinde aşk olmadan olmaz ki.
Adam da sana aşığım dememiş.
E sende zaten bir şey yok
Bilmem anlatabiliyor muyum ?

2sinden de kurtul
Sözlüne yazık hiçbirşeyden haberi yok
Eski sevgilinde evlenmek için gittiği askerlikte seni terk etmiş yetmemiş başkasıyla olmuş
Barışsan daha neler yapar

bence bosluk aninda kararlar vermeyin baska insanlara haksizlik yapiyorsunuz. Eski sevgilini asla kabul etme donmedigin icin yalvariyo kiymetli oldun cünkü o seni hep cepte görüyordu bakti gittin agliyor asla dönme tamamen pisman olursun.. simdili sozlunede yazik etme :/

ne yaparsanız yapın o kız aranızdan çıksa bile kafanızdan çıkmıyor... sürekli ben ondan başkasını düşünmezken o nasıl yaptı diye düşünüyorsun.. aslada bunu unutmayacaksın ve asla bir daha eski sevgiline o kadar güvenemeyeceksin.. ilk kavgada hmen yüzüne bu aldatmayı vurmak isteyceksin.. telefonunu açmasa hemen kimle diye düşüneceksin.. böyle bir hayat geçmez.. o yüzden hayatında ki seni seven adama sahip çık.. geçmiş geçmişte kalır, bu güne taşırsan mutsuz olursun..

canım dağıtım izninde seni aldatmış bu çocuk yani askerlik gibi hayatınızın ilk sınavında seni yarı yolda bırakmış o sana ihanet etmiş eğer yeni sözlüne karşı soğuduysan onunla evlenmeyi ertele ama eski sevgiline sakın geri dönme eğer eskisiyle barişirsan en ufak bi yanlışı sana çok daha batar bu pişman olmuş yalvarır halleri bi süre sonra biter unutulur yine ilgisiz olabilir ve sen barıştığna pişman olursun

Sen de eski sevgiline sorsaydın asıl sen nasıl bunu bize yaptın diye. Ayrıca sevmediğin bir insanla evlenmen çok yanlış olur çünkü bir sevdiğin insanın hatasını kabul etmek var bir de sevmediğin. Herkes hata yapabilir bunu illa ki eski sevgiline dön olarak algılama çünkü herkesin kendince bir affedebilme toleransı vardır.

bence o niye yaptın bunu bize demek için çok geç kalmış.. şimdi sen kızdığın bir şeyi başkasına yapıyorsun.. senin yaptığında aldatmak çünkü. .hemde eski sevgilinin seni aldattığından daha ağır bir biçimde seni seven birini aldatıyorsun. .yapma seni yarı yolda bırakan biri için kafanı hiç karıştırma. .o aradığını bulamadığı için sana koştu.. tekmele gitsin..sözlüne yazık..

Eski eskide kalsın bırakın onu düşünmeyi, asıl sorun yeniyle alakalı yurt dışında yaşıyormuşsunuz , damat beyde ordamı yoksa Türkiyedemi ? eğer Türkiyedeyse bukadar çabuk sürede ben senle evlenmek istiyorum demesi ,bana yurd dışı hevesinden gibi geldi..

Guven tek kullanımlık .
Suan aklin karıştığı icin boyle düşünüyorsun
onunla barissan nişanı bozsan yine mutlu olamiycaksin . Bari geleceğini yakma

Aldatılmayı sindirebilecekmisin canım..
Canımdan çok seviyorum diyorsunda benimde 4 yıllık canımdan çok sevdiğim sevgilim var..
Beni aldatsa sevmeyi bırak gözünün yaşına bakmicağım gibi cehennemin dibine kadar yolun var derim..

Kendini bi toparla öncelikle telini ya yine değiştireceksin ve kolay kolay bulunmamasını sağlicaksın
yada eski sevgilini bloke ediceksin ama o zaman başka numaradan arama şansı var..

Sözlüme karşıda boş değilim demişsin..
İki yılda yaşanmışlıklar var diye eski sevgilin araya girdikçe hatırlayıp kafanı karıştırmasına izin veriyosun.. verme..
Ve aldatma acısını çekmiş biri olarak sözlünün durumunu düşün eski sevgilinle konuşarak sen onu aldatıyosun..
Ne kadar acı bir duygu olduğunu bile bile başkasına aynısını yaşatmak doğru olmaz değil mi canım..

Eski sevgiline dönersen hayatının hatası olur.. Sakın bunu yapma sakıınnnnnn.
Sözlünle daha çok görüş daha çok vakit geçirin anılarınız biriksin güzel geçirdiğiniz zamanlar olsunn
Mutluluklar dilerim inşAllah eski sevgilinin seni kandırmasına izin vermezsin..
Şimdi kanıyosun ama dönersen ve yine seni üzerse başını vuracak taş bile bulamicaksın... yazık etme hayatına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…