beterin beteri var,ya terketmeseydin de evlenseydin bu öküzle???
hayatını karartacak bişey göremiyorum ortalıkta.Şöyle düşün,o öküzün hayatı karardı mı seninle birlikte oldu diye??Ailemin yüzüne nasıl bakarım diye düşündü mü? Gizli gizli ağladı mı "sevdiğim kadınla birlikte oldum" diye???
cevabını sen de çok iyi biliyorsun ki,hayır.
Eee, değişen ne?
o bi erkek ve herşeye hakkı var,babası duysa gurur bile duyabilir oğlunun bu "erkekliğinden". Ama sen bir kadınsın ve hiçbişeye hakkın yok,baban duysa öldürebilebilir senin bu "k.hpeliğinden"
okuyunca sana da salakça geldi di mi????
bunların hepsi toplum baskısı.o erkek diye senden daha mı üstün? kendin bunu böyle kabul edersen diğer insanlar ne yapmaz ki??
bi silkelen de kendine gel hele...
dünyada da bu durumdaki tek kadın değilsin.Bikaç yüz kilometre daha batıda bir ailede doğmuş olsaydın belki sevgilinle kendi evinde bir gece geçirmene izin verecek bir ailen olurdu,senin de yüzün kızarmazdı :)
ya da bikaç yüz kilometre daha doğuda olsan evlendiğin gece öldürüldüğün gece olabilirdi...
bak,yine olay toplumsal yargılara çıkıyo.Yorumu atan tabi bi sosyolog olunca konu her zaman kollektif yargılara çıkar=)
üzme kendiniiii,yiyip bitireceğine madem olmuş bi olay normalleştirmeye çalış.
Kimsenin değer yargılarına uymak zorunda değilsin,senin değer yargılarına da çok ters gelmemiş demekki sevdiğin güvendiğin adamın koynuna girmişsin.Bu meseleyi memleket meselesi haline getirmeye hiiiiç gerek yok.
Su cinselligi erkegin elinin kiri, kadinin yuzunun karasi olarak kabullenmis bilincaltindan nefret ediyorum. Bu yuzden intihara suruklenen, kotu sozlerle anilan, kendinden nefret eden bir suru genc kadin var. 24 yasina gelmis yetiskin bi kadinin cinsel iliski yasadi diye hayatinin kararmasini anlamiyorum. Sacmalamayin Allah askina.. Senin eski nisanlin serefsizin tekiymis. Seven erkek seni degil bakire olmasan, dul ve cocuklu olsan bile birakmaz. Hayatta sahip oldugun tek sey o hymen (zar) parcasi degil!

sonuna kadar katılıyorum arkadaşa