• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı kararttım

İnandigin biri tarafindan kandirilmanin acisini anlayabiliyorum ama burada utanmasi gereken sen degilsin.

Sevdigin adama, ustelik ailenin dahi inanip 1,5 yil nisanli kalmana musade ettikleri adama inandin. Sevdin, Bundan daha dogal ne olabilirki?

Hayat bu kadar sığ degil.. Hayatin 'zar'dan ibarette degil..

Bu zar denen sey boylesine onemli olsaydi, terkedilmis olmazdin..

Allahaskina aşın sunlari artik yaa..

persembeyı cumaya baglayan gece tvde bır ilahiyatcı ıntıhar eden kısı adam oldurmusten daha cok gunaha gırer dıyodu sakın ha
bır pislık yuzunden canına kıyma!kımbılır karsına kımler cıkacak o sümüklüyü bak nasıl unutucaksın:ssz:

Peki ya evlenmeden yasadiklarimin gunahi ...

Birini sevmenin,ona inanmanın neresi günah ? Neresi hata oluyor artık ?
Dilerim o soysuz, aldığı ahları fitil fitil öder.
Hayatını kararttığın yok. Beğenmeyen küçük oğluna almasın.
Zaten bu zamandaki erkeklerin çoğu artık bir çok şeyi anlayışla karşılıyorlar.

ne vicdansız ne kalpsiz bir adammış istediğini alınca seni hemen ortada bırakmış

böylesi belkide senin için hayırlı olmuş evlenseydiniz daha kötü şeylerde yaşatabilirdi.

çok büyük hata yapmışsın bence evlenmeden böyle şeylere karşıyım ama seni yargılamak bizlere düşmez allah yardımcın olsun inşallah

seni olduğun gibi sevecek vicdanlı

birini bulursun ve mutlu olursun.

Canım zina ile intiharı bir mi tutuyorsun? İntihar eden bir insanın cenaze namazı bile kılınmıyor sen ne diyorsun? Kaldı ki nişanlı iken herkes size evlenicek gözle bakarken yaptığınız bir "hata"nın hata olup olmadığını ancak Allah bilir. Sizin tek cevap vermeniz gereken Allah. O'na da intahar ederek cevap vermeyi düşünmüyorsunuz umarım. Kendinize biraz vakit ayırın. Okulunuza işinize devam edin. Yeniden aşık olun da tek iş o insana ne diyeceğinize gelsin. Benim inançlı ama kızlarla birlikte olmaktan da çekinmeyen erkek arkadaşlarıma sorduğum bi soru vardır: Peki evleneceğin kızda bekaret arar mısını bu haltları yerken? Seni temin ederim adam gibi adam olanlar hayır buna hakkım yok diyorlar. Sen kalbini ferah tut. İşin dini boyutunu düşünüyorsan tevbe et. Allah'a sığın ki karşına düzgün insanlar çıkarsın. Allah yardımcınız olsun.

Bu dunyada yaptiklarimizin telafisi hala hayattaysak var canım tövbe ederek hatasiz kul olmazz mevla çok bagislayici sen yeter ki ona yonel ama sen intihar edersen bu dunyanida ahiretinide karartmis olacaksın mantikli düşün biraz..

Hiçbişey olmicak kimseye bişey soylemek zorunda degilsin söyleme Allaha yonel dua et tövbe et Allahim çok buyuk ins seni affedicektir..

Ilerde evlendigin zamanda soylemek zorunda degilsin cogu erkek anlamiyor eger cok deneyimliyse bilemem ama nerden anlicak?

Illa kan gelicek diye bişey yok benim ilk gecemde gelmedi mesela..

Illada.icin rahat etmicekse zar diktirme ameliyatlari var onlardan yaptirirsin arastirip..

Hayat bu kadar basit değil ya bu kadar ucuz değil. .

Allahim herşeyin imkanini caresini vermiş cok şükür ama biz farkinda degiliz..

senin gibi düşünen insanlara kızıyorum ben çocukta degilsin 24 yaşındasın.sen kendini nasıl olurda bir zardan ibaret görürsün.senin de bi suçun yok ama seni böyle düşünmeye iten ortamın suçu bu.
intihar fln gibi saçma sapan bişeyi sakın bidaha aklından geçirme emin ol ki bu söylediklerine 3 5 sene sonra gülüceksin.
ayrıca biriyle 1,5 sene nişanlı olup cinsel ilişki yaşamanda hiç anormal bişey değil.bu senin tercihindi ve bu tercihinde bundan sonraki hayatında bi tecrube olarak kalıcak o kadar
bundan sonra hayatıma kimse girmicek evlenemicem gibi bi düşünceye sakın kapılma.
lütfen kendine hakkettiğin değeri ver ve kendini sakın yaşadığın şey yüzünden aşağılama

1,5 yıldır bu anı mı beklemiş
Ne garip insanmış
Demek ki planlıymış

Size de gelince de bunu yaşadığınız için bambaşka biri olmadınız ama
Bu kadar hasar açacaksa sizde, keşke acele etmeseydiniz

Bence bu insanla evlenseniz de mutlu olamazdınız
Seviyo olsa gitmezdi zaten, amacı farklıymış

Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...

Malesef hep burada hata yapiliyor. Zaten evlenecegiz dusuncesiyle birlikte olmussun guvenmissin ama husranla sonuclanmis.
Olan olmus bir hata yapmissin ama uzulme yipratma kendini. Guvenmissin ona seni yari yolda birakan guvenini haketmeyen o olmus.
Utanmadan birde ailene anlatirim diye tehdit mi etti ne kadar asagilik bir insanmis. Dusunsene bu adamla evlenseydin kimbilir ne kadar mutsuz olacaktin.
Adam bile denemez boyle bir insana. Bence bu yonden ondan kurtulduguna sevinmelisin. Iki yuzlunun tekiymis .
24 yasindasin gelecegini mahvetmedin toparlanmalisin bunlari kaldirabilecek yastasin. Bir hata yaptin diye hayati zindan etme kendine.
Yeni bir sayfa ac. Umarim okumussundur eger okumadiysan da mutlaka bir ise gir calis. Bu hem seni oyalar hemde ayakta kalabilmeyi ogrenirsin. Bundan sonra asik olacaksin yine. Ilerde hayatina giren insana herseyi anlatirsin durustce. Bu yasadiklarini da tecrube olarak algila. Hayatta cok daha kotu seyler oluyor. Haline sukret. Gecmise bir cizgi cek ve yeni bir yol ciz.

çok acı verici olmuştur yakın bi arkadaşımdan biliyorum kendimi çevremdeki her kızdan eksik hissediyorum diodu. dünyevi boyutu bir yana bir de günahın için çektigin vicdan azabı var .ama kendini yıpratma aynı hataya düşme tekrar tövbe et ve Rabbine sıgın ki ondan başka sıgınakta yok zaten sevdigim dedigin adam yarı yolda bırakmış en sevdigin ailen yargısız infaz yapar.

NİSÂ SÛRESİ
(16) Sizlerden zina yapanların her ikisini de incitip kınayın. Eğer onlar tövbe edip ıslah olurlarsa onları incitip kınamaktan vazgeçin. Çünkü Allah tövbeleri çok kabul edendir, çok merhamet edendir.

İçini ferah tut kardeşim . Dünyada kimseye karşı utanmaktan korkma sen insan olarak hata yaptın ama senin hayatındı bununla ilgilikonuşman gereken tek kişi ilerde seninle hayatını yek yapacak kişidir.

Gun icinde belki bundan daha gunah olan seyler yapiyoruz farkinda olmadan. Bununla intihar bir degil. Ben de fetva veriyor gibi olmayayim ama... Hem, pisman olman tovbe etmenin en onemli kosulu. Allah bir daha pisman olacagin hicbir sey yasatmasin.
Yasanmis bitmis artik. Hatalar insanlar icindir. Yiyip bitirme kendini.
Bundan pismanlik duymussun, gunahini dusunuyorsun. Canina kiyarsan daha beter bir gunaha girdigin gibi bir de her seyi herkes ogrenecek. Belki asilsiz seyler soyleyecek o eski nisanlin. Insanlar seni kotu bile anabilir. Ailemin yuzune bakamiyorum diyorsun, bir de o zaman dusecekleri durumu dusun. Deger mi sence? O ihtimali rica ediyorum cikar aklindan.

Lütfen yargılamayın zaten çöküğüm sadece destek ve gösterilecek yol istiyorum . Siteyi önceden de misafir olarak takip ediyordum derdim için üye oldum
1,5 yıldır nişanlıydım evlenecegimden adım kadar emindim ve bir hata yaparak 3 hafta önce o kişiyle cinsel ilişki yaşadım ...
Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan.
aha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .
Aptalligima mi yanayim .. terkedilisimemi.. yada gelecegimi mahvetmeme mi ?? Bir daha asik olacagimi sanmiyorum fakat olursam da boylede kabul edilir miyim ben ? Kendimden nefret ediyorum ...

Hayatın kararmamış, asıl sana bu cümleyi kurabilecek kadar aşağılık bir adamla evlense idin tüm hayatın kararırdı emin ol.
Kurtulduğuna sevin ve yoluna bak.
Birgün gerçekten seni seven bir adam çıkacaktır karşına.

Sonra ne mi oldu ? Nişan atıldı. Bunu o istedi hiç bir sebep sunmadan. Kabullenmesim ailene aramizda gecenleri anlatirim dedi . Anlatsa ailem asla arkamda durmazdi.. sustum ailelere anlasamiyoruz yurumuyor daha fazla dedik ve yolları ayırdık . Daha 24 yasındayım ve ben hayatımı gelecegimi mahvettim . Güzel gunleri goremiyorum .

Ay süper zekaya bak hele,ailene anlatırım mı diyor?Anlatsın!

İlişkiye girmeyi teklif etti,ben kabul etmeyince de bana tecavüz etti de ailene ve onun ailesine,ondan sonra geriye çekil ve şenliği izle :):27:

hevesini almış bırakmış beyefendi!yok ya o işler öyle kolay mı!

dinsizin hakkından imansız gelir bacım :31:

biliyor musun aslında şanslısın,
evlilik öyle kolayca bırakılıp gidilecek bir şey değil,
bu adam tipi bence evlendiği anda değişen öküzleşen ilgilenmeyen bencil erkek tipiyle birebir
ya evlendiğin gün değişseydi? bırakıp gidemeseydin? kalıp mutlu olamasaydın?
tanımış oldun işte kurtulmuş oldun..
bekareti bu kadar önemseme canım namusun bekaretle bir ilgisi yoktur..
seni seven bir erkek nişanlıyken güvendiğini ve birlikte olduğunu anlayabilecektir...
benim içimden bir his diyor ki bu adam sana dönecek umarım mantıklı davranabilirsin...

Son düzenleme:
hayatın kurtulmus bence.. o adamla evlenseydın senı altadabılırdı.. hamıle brakıp bosayabılırdı.. hersey beklenır ondan.. olmus bı hata bunu kabullendık ama senın gecmıse cok kafanı takmaman gerekıyor.. önüne bakmalısın onun tehtıtlerıne kulak asma aılene bırseyde anlatma bence bılmesınler bosver uzuntuye gerek yok. senı gercektenn seven adam o sekılde kabul eder canım emın ol hıc dıktırmek vs gbı seyler dsunme ılerdekı kocanı asla kandırma durust ol cunku obur turlu vıcdan azabı cekersın.. ayrıca gunah vs dusunme.. RABBIM tovbe edenın tovbesını kabul eder.. sen yaptıgın gunah ıcın nedamet yasları dokersen kalben pısman oldugunu bılırsen bırdaha asla bunun gıbı seylere bulasmayacagına emınsen RABBIM senı affeder. ıcın rahat olsun tatlım. bundan sonra daha dıkkatlı ol hayatına bak olur mu..

Canım senin hayatın filan kararmadı , dik dur kendini topla, tabi söylemesi kolay ama yapmissin bi hata. Sakin hatayı hatayla telafi etmeye calışma , bu adam senden ayrılmasaydı evlenseydiniz bile zina günah ,
Burdaki sorun sadece bu, Allah insallah affetsin sen sadece dua et , Allah a sığın , kimseye kendini kabul ettirmek zorunda degilsin, yeterki Rabbim bizi geri çevirmesin
O adamla da iyiki evlenmemissin, boyle bi adama nasıl güvenilir, beraber bir yola çıkılır ki.
Allah yardımcın olsun , insallah bi an önce toparlanırsın , insallah ilerde de mutlu guzel bi yuva kurarsın sevdiğin, dürüst bir adamla, ama sen sadece dürüst ol

Senin biriyle cinsel ilişkide bulunmanı asla yargılayamayız canım. Öncelikle öyle birinden kurtulduğun için sevinmelisin. Geç olmadan görmüşsün yüzünü. Geç olmadan diyorum zararın neresinden dönülürse kâr. Bekaretini çok değer verdiğin biriyle paylaşmışsın ama o kıymet bilmemiş. Hiç bişeyin sonu değil. Artık daha emin adımlarla yürümelisin canım :16::31:

Nisanlin tek gecelik iliskilerin adamiymis .
Merak etme evlenince de bir defa birlikte olur sonra da aldatirdi seni .
Ucuz kurtulmussun bosver.

Aslinda sana ''benimle birlikte olmazsan seni terkederim'' dedigi an mesaji vermis sana .
Sen niyetini anlayip terkedecektin onu .

Bence ailene durumu anlat
ama sakin geri donme...

Cok uzuldum ya.. bi insanin hayati ile bu kdr kolay oynanmamali... sakin kendini mahvetme sakin onun seni hergun mahvetmesine izin verme. Bu da senin sinavin dik dur ve gunahlarindan sadece Allaha karsi sorumlu oldugunu bil. Ayipsa senin ayibin. O psikolohi o noktaua nasil geldiğin cok onemli. Hersey bunu yaptin gunah kadar basit degil Allah biliyor seni yasadiklarini. Kabul etmesen tecavuz ederdi belki yine de atardi nisani. Yipratma kendini hergun.

Back
X