Hayatımı mahfettim :(

olsayla bulsayı ekmişler hiç bitmiş.
ben de yorumunuzun sonuçlarından bahsediyorum kişilerin günahlarını sorgulamak Allah'ın işi bizim değil. Biz ancak eğrisini doğrusunu söyleyebiliriz, elimizden geliyorsa yardım edebiliriz. ötesi aşar aynı fanilikte olan kişiyi
verdiğiniz rivayet hadis(?)te sadece kadınların çekeceği zulümden bahsedilmiş. zinayı genel anlamda düşünüyorsak erkeklerin zina yapmasının bedelleriyle ilgili hadisleri de paylaşalım madem.
zaten yaşadıklarının vicdan azabını çeken bir insana "cehennemde kazığa oturacaksın" tarzı bir gönderme yapmak hiç hoş değil.
Allah korusun siz, ben, ayşe ya da fatma aynı şeyi yaşayabiliriz. böyle mi olmalı?

ayrıca normal olduğunu düşünsem tepki vermezdim ki yaptığım yorumlar bellidir. bu ve bunun gibi diğer konularda netim.
sadece "ben kurtulmşlardanım ve bana bir şey olmaz" düşüncesiyle bir insanı hakir görmeyi uygun bulmuyorum.

Tabikide yapabiliriz yapmayız demedim. Şu anda yazan kişinin bir bayan olduğundan bu örneği verdim. Çevremde bu durumun aynısını yaşayanlar var zaten ki ben bu kişiler ölsünde demedim yada öldürülmelide demedim sadece GÜNAH ını vurguladım. Kimin affediliceğini Rabbimden başkası bilemez. Ama burda gelipte hatadır, cahilliktir denilince cahillik denilen şeyin ne olduğunu vurguladım. Ki eminimki yorum yapan birçok kişi için bu gayet normal birşey ki olabilirde. Ama bu kız hamilede kalabilirde ve bunun sonucunda bir canada kıyabilirdi. Olan kadına olur erkeğe hiç birşey olmaz ne yazıkki kadın namussuz erkek çapkın olur böyle bir dünyada yaşıyoruzz ne yazıkki.. Sonuçlarına katlanayamıyacağımız şeyleri yaparken çok çok daha fazla düşünmek lazım. Söylediğim herşeyin arkasındayım.

Bu yapılan şeyi cahillikle yada küçüklükle ilişkilendiriyosunuz ya.. Pes dedim doğrusu. Bu yapılan şeyin adı ZİNA ve dinimizde zina yapan birini öldürmek canına kıymak günah dahi değil. Hala gelmiş burda olabilir hatadır diyip geçebiliyosunuz. Bu yapılan şeyin sizce HATA nın günahı neydir anlatıyım..
Peygamber efendimiz ve Cehennem bekçisi Malik arasında geçen bir konuşma.
Bir alay kadınlar gördüm; bunların kimisini göğsünden asmışlar; kimisini de ayaklarından baş aşağı asmışlardı. Bunlar feryad ve sayha atıp duruyorlardı.
Bunlar kimlerdir? dedim. Malik şöyle anlattı.
Bunlar zina edenlerdir;ayrıca çocuklarını düşürüp katil işi işleyenlerdir.

Gerisini siz düşünün. Rabbim affeder elbet. İnşallah yani...

Sizin gibiler varken seytani cehennemde aramaya hic gerek yok...Aramiza karistiniz nasilsa.

Tabikide yapabiliriz yapmayız demedim. Şu anda yazan kişinin bir bayan olduğundan bu örneği verdim. Çevremde bu durumun aynısını yaşayanlar var zaten ki ben bu kişiler ölsünde demedim yada öldürülmelide demedim sadece GÜNAH ını vurguladım. Kimin affediliceğini Rabbimden başkası bilemez. Ama burda gelipte hatadır, cahilliktir denilince cahillik denilen şeyin ne olduğunu vurguladım. Ki eminimki yorum yapan birçok kişi için bu gayet normal birşey ki olabilirde. Ama bu kız hamilede kalabilirde ve bunun sonucunda bir canada kıyabilirdi. Olan kadına olur erkeğe hiç birşey olmaz ne yazıkki kadın namussuz erkek çapkın olur böyle bir dünyada yaşıyoruzz ne yazıkki.. Sonuçlarına katlanayamıyacağımız şeyleri yaparken çok çok daha fazla düşünmek lazım. Söylediğim herşeyin arkasındayım.

Basbayagi zina yapanlari oldurmek gunah degil dedin. Git yazdiklarini bir oku. Butun forumu uyutmaya mi calisiyorsun nedir? Hayir ordan bakinca gerizekali gibi mi duruyoruz. Baktin tepki aliyorsun olmadi kivir...

Yaranız varki gocunuyosunuz anlaşılan. Gerizekalısınız demedim ama sen böyle algılamak istiyosan söylencek bişey yok.

Basbayagi zina yapanlari oldurmek gunah degil dedin. Git yazdiklarini bir oku. Butun forumu uyutmaya mi calisiyorsun nedir? Hayir ordan bakinca gerizekali gibi mi duruyoruz. Baktin tepki aliyorsun olmadi kivir...

Ayrıca söylediklerimin arkasındayım tekrar ediyorum ayrıca sizin gibilerine az bile galiba.

Dıkkat yobaz var!!!

Eklentiler

• $hqdefault.webp
    $hqdefault.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 73
o saçma sapan aslı astarı belli olmuyan rezil hadisleri buraya copy paste etmeseydiniz keşke zihniyet belli,midem bulandı inancınıza göre bir kişiyi öldürmek tüm insanları öldürmek gibidir denir idama karşıdır islam zina yapanları öldürelim ? yani kadınları ! çünkü zaten sizin gibilere göre erkek 3 5 kadın alabiliyor adam zina başka yerde yapmasına gerek yok kadın ise günah keçisi.Kadın bedeniyle derdiniz ne ? saçlarıyla namusuyla yeter artık gına geldi yobazlar kadınlar üstünden ellerini çeksin.

Haaa bide öldürün demedim günah değil dedim halada sölüyorum.

Gene kiviramadin gene kiviramadin... zina yapani oldurmek gunah degil dedin. Boyle birsey yok zaten resmen bu dusunceye katiliyorsun yapman gerekmez benimsemen yeterli yapin demis kadar oluyorsun. Bu dusunceye katildigin icin eminim icinden boyleleri olumu hakediyor diyorsundur ama forumda alenen soylemek yememistir.

Canım benm sen kötü bir şey yapmamışsın. Böyle yaşayamam diye birşey yok inanmış birlikte olmuşsun onun karaktersizliği derhal uzaklaş o adamdan yaşın ufak daha neler çıkar karşına sonra aman bumu ya dersin...bekaret namus demek değildir bir kere kaybettim diye de yanlışlar yapma sorun orda başlar o zaman....

Gene kiviramadin gene kiviramadin... zina yapani oldurmek gunah degil dedin. Boyle birsey yok zaten resmen bu dusunceye katiliyorsun yapman gerekmez benimsemen yeterli yapin demis kadar oluyorsun. Bu dusunceye katildigin icin eminim icinden boyleleri olumu hakediyor diyorsundur ama forumda alenen soylemek yememistir.

Düşündüklerimi söylemekten çekinsem bunları da söylemezdim benim bir çekincem yok birinin ölümü hakettiğine karar vermek de benim haddim değil sadece yapılan hata ya da günahların dinimizdeki yerini belirttim kafamdan uydurmuyorum şahsi fikirlerimle kimseyi yargılamıyorum zaten ortada yargı da yok ama bu durumun gerektirdiği cevap bu.

ben konuyu yeni gördüm bence acele kararlar verme çünkü 20 yaşlarda hep yanlış kararlar veririz zaman herşeyi iyileştirir inan bana

Forumda açılan konuları dine bağlamak ve bu bağlamda devam etmek yasaktır.

Lütfen paylaşımlarınızı bu şekilde yapın.

Forumda açılan konuları dine bağlamak ve bu bağlamda devam etmek yasaktır.

Lütfen paylaşımlarınızı bu şekilde yapın.

Ayrıca polemik, tartışma, hakarette yasaktır.
Konu sahibesine yorum yapınız lütfen...

bu adamdan ne kadar erken uzaklaşırsan okadar iyi çünkü başına daha büyük işler bile açabilir. aşkını kalbine göm ve kendini derslerine ver ,okulunu bitir hayatını kurtar,bekaretin gitti tamam ama gururunda giderse ozaman elinde hiç bir şey kalmaz işte. evet hata yaptın ama geç değil böyle bir erkekle gelecek düşünmek aptallık olur zararın neresinden dönersen kardır.

Canım senin için üzüldüm açıkçası Allah bundan sonra karşına hayırlı insanlar çıkarsın ama yaptığın hataların farkına var
hala onun için ağlaman aptallık olur
bu adam hiç bir zaman evlenilecek bir adam gibi davranmamış ki seni sahiplenmemiş seni aramamış sormamış ona güvenmekle hata etmişsin keşke ayrılıp tekrar barışmasaymışsın
ama hatalarından ders çıkarma zamanın gelmiş hemen okula dön okulunu bitir güzel bir iş bul kendi ayaklarınla adım atmayı öğren ondan sonra evlenmeyi düşün şuan zaten bi hata yapmışsın tekrar hata yapma onunla tekrar görüşme ilişkini tamamen kes numaranı değiştir onunla asla görüşmeye devam etme bundan sonra seni kullanmasına izin verme

o saçma sapan aslı astarı belli olmuyan rezil hadisleri buraya copy paste etmeseydiniz keşke zihniyet belli,midem bulandı inancınıza göre bir kişiyi öldürmek tüm insanları öldürmek gibidir denir idama karşıdır islam zina yapanları öldürelim ? yani kadınları ! çünkü zaten sizin gibilere göre erkek 3 5 kadın alabiliyor adam zina başka yerde yapmasına gerek yok kadın ise günah keçisi.Kadın bedeniyle derdiniz ne ? saçlarıyla namusuyla yeter artık gına geldi yobazlar kadınlar üstünden ellerini çeksin.

Rezil hadisleri hee? Allah çok merhametliki sizin gibiler hala nefes alabiliyor.

Back
X