- Konu Sahibi fahrenheit451
Ali rıza bey'in kızı olma ihtimaliniz var mı acaba çünkü bu yazılanlar bildiğin yaprak dökümündeki senaryo gibi, neyse en azından babanızın haberi olmasın ağzının tadı bozulmasın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, direk konuya giriyorum.
İlk sevgilimle liseden üniversiteye kadar birlikteydik. Daha sonra başkalarıylada olduk ama ilk sevgilimle (ahmet diyelim) ayrıl barış devam ediyorduk. En son ayrılmamız kötü bi şekilde bitmişti onu çok üzmüştüm ve depresyona girdim. 2 yıl sonra hayatıma birisi girdi ve ben bu kişiyle ilişkiye girdim böyle olunca Ahmeti tamamen kaybettiğimi anladım ve onu gerçekten sevdiğimi anladım gene kötü oldum resmen hayatımdaki insandan nefret ediyodum. Daha sonra Ahmete ulaştım görüştük beni son olaydan sonra affettiğini üzülmemem gerektiğini benim mutluluğumu istediğini söyledi. Tekrar olabilme ihtimalimizin oldugunu düşünmüyodum. Bunu öğrenince daha çok üzüldüm çünkü ona diyemezdim ben başkasıyla birlikte oldumdiye . Hayatımdaki kişiyle devam ettim. Evlenmeden 3 ay önce ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim böyle böyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu öğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi düşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben dönmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Böylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuç olarak evlendim ve büyük hata yaptığımı anladım..
Ne düşünüyosunuz![]()
Yeterince p.ç olsaydı evlenmeden kabak gibi ortada bırakırdı seni. Hakettiğin p.çliği ahmetten görürsen bu yazdıklarını hatırla e miEvet sırf piçin biri beni kullandı düşünmesin diye evlendim. Ve eşimde beni seviyor hani zorla evlenmedim de
Ne yaptı?biraz açın da yardım edeyim.evet vicdansızım bende üzülüyorum gerçekten umutlu bi eşti karşımdaki çok uğraştı evle benimle vs . Ama olmuyo işte oda çok masum değil aslında bazen hakettiğinide düşünüyorum
Merhabalar, direk konuya giriyorum.
İlk sevgilimle liseden üniversiteye kadar birlikteydik. Daha sonra başkalarıylada olduk ama ilk sevgilimle (ahmet diyelim) ayrıl barış devam ediyorduk. En son ayrılmamız kötü bi şekilde bitmişti onu çok üzmüştüm ve depresyona girdim. 2 yıl sonra hayatıma birisi girdi ve ben bu kişiyle ilişkiye girdim böyle olunca Ahmeti tamamen kaybettiğimi anladım ve onu gerçekten sevdiğimi anladım gene kötü oldum resmen hayatımdaki insandan nefret ediyodum. Daha sonra Ahmete ulaştım görüştük beni son olaydan sonra affettiğini üzülmemem gerektiğini benim mutluluğumu istediğini söyledi. Tekrar olabilme ihtimalimizin oldugunu düşünmüyodum. Bunu öğrenince daha çok üzüldüm çünkü ona diyemezdim ben başkasıyla birlikte oldumdiye . Hayatımdaki kişiyle devam ettim. Evlenmeden 3 ay önce ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim böyle böyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu öğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi düşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben dönmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Böylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuç olarak evlendim ve büyük hata yaptığımı anladım..
Ne düşünüyosunuz![]()
Ekşi virali mi bu? Sözlük bu kadar düştü mü gerçekten?Evet. Aslında benim için önemli bir konu değildi ama olan olduktan sonra biraz araştırma yaptım erkekler gerçekten kötüler ekşi sözlükte yazılanları okusanız.. cidden psikolojiimi bozdu.
Tamm hayatina biri girebilir ama iliskiye girmek nedemek girince unuturummu diye düşündün ve halen aklinda o varken evlenek adama neden bunu yapiyon kadin olarak kendine yakistirirmisin erkeklerede üzülüyorum böyle insanlara iyi adam denk gelir zaten.Merhabalar, direk konuya giriyorum.
Ne düşünüyosunuz![]()
Her erkek öyle değil mesela senin gibi kadinlarda böyle kötüler bukadar kötülüğü bir erkege yapmiycaktiniz. Siz onlarin piyasi oluyonuz. Sonra vah tuh daldan dala erkek suçlu he canim.Evet. Aslında benim için önemli bir konu değildi ama olan olduktan sonra biraz araştırma yaptım erkekler gerçekten kötüler ekşi sözlükte yazılanları okusanız.. cidden psikolojiimi bozdu.