Hayatımı Mahvediyorum Sanırım

Merhabalar, direk konuya giriyorum.
İlk sevgilimle liseden üniversiteye kadar birlikteydik. Daha sonra başkalarıylada olduk ama ilk sevgilimle (ahmet diyelim) ayrıl barış devam ediyorduk. En son ayrılmamız kötü bi şekilde bitmişti onu çok üzmüştüm ve depresyona girdim. 2 yıl sonra hayatıma birisi girdi ve ben bu kişiyle ilişkiye girdim böyle olunca Ahmeti tamamen kaybettiğimi anladım ve onu gerçekten sevdiğimi anladım gene kötü oldum resmen hayatımdaki insandan nefret ediyodum. Daha sonra Ahmete ulaştım görüştük beni son olaydan sonra affettiğini üzülmemem gerektiğini benim mutluluğumu istediğini söyledi. Tekrar olabilme ihtimalimizin oldugunu düşünmüyodum. Bunu öğrenince daha çok üzüldüm çünkü ona diyemezdim ben başkasıyla birlikte oldumdiye . Hayatımdaki kişiyle devam ettim. Evlenmeden 3 ay önce ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim böyle böyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu öğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi düşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben dönmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Böylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuç olarak evlendim ve büyük hata yaptığımı anladım..
Ne düşünüyosunuz :KK43:

Burayi okuyosan görmen lazimdi kizlik zari paylasimlarini. Diktirseydin madem bu kadar önemliydi. Niye baska birinin basini da yaktin:KK11:

Evet sırf piçin biri beni kullandı düşünmesin diye evlendim. Ve eşimde beni seviyor hani zorla evlenmedim de
Yeterince p.ç olsaydı evlenmeden kabak gibi ortada bırakırdı seni. Hakettiğin p.çliği ahmetten görürsen bu yazdıklarını hatırla e mi:KK52:

Gerçekten saçmalıyorsunuz.Konu gerçekse.

Ahmetle olsan da bu sefer belki de şimdiki eşin için böyle düşüncektin. Zayıfsın. Hayallerde yaşıyorsun. Bir kişilik oluşturamamışsın. Ekşi sözlük okumadan önce biriyle sevişmenin senin için ne anlama geldiğini, sonuçlarını bile hiç düşünmemişsin. Lütfen büyüyene kadar yalnız kal. İnsanlar senin oyuncağın değil.

Sen şakamısın ? kendine gel hemen bir psikologa koş.. saçmalama:kızgın:

evet vicdansızım bende üzülüyorum gerçekten umutlu bi eşti karşımdaki çok uğraştı evle benimle vs . Ama olmuyo işte oda çok masum değil aslında bazen hakettiğinide düşünüyorum
Ne yaptı?biraz açın da yardım edeyim.

İlk sevgilimle liseden üniversiteye kadar birlikteydik. Daha sonra başkalarıylada olduk ama ilk sevgilimle (ahmet diyelim) ayrıl barış devam ediyorduk. En son ayrılmamız kötü bi şekilde bitmişti onu çok üzmüştüm ve depresyona girdim. 2 yıl sonra hayatıma birisi girdi ve ben bu kişiyle ilişkiye girdim böyle olunca Ahmeti tamamen kaybettiğimi anladım ve onu gerçekten sevdiğimi anladım gene kötü oldum resmen hayatımdaki insandan nefret ediyodum. Daha sonra Ahmete ulaştım görüştük beni son olaydan sonra affettiğini üzülmemem gerektiğini benim mutluluğumu istediğini söyledi. Tekrar olabilme ihtimalimizin oldugunu düşünmüyodum. Bunu öğrenince daha çok üzüldüm çünkü ona diyemezdim ben başkasıyla birlikte oldumdiye . Hayatımdaki kişiyle devam ettim. Evlenmeden 3 ay önce ahmete tekrar ulaştım ağladım dedim böyle böyle evleniyorum oda istemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin dedi hatta ciddi oldugumu öğrenince bırak gel biz evlenelim demeye getirdi. Senden sonra hayatıma ciddi düşeneceğim biri girmedi vs dedi. Ama ben dönmedim ona en azından dedim evleneyim boşanırım. Böylece ona ben başkasıyla oldum demek zorunda kalmam.. Sonuç olarak evlendim ve büyük hata yaptığımı anladım..

Fena saçmaladığını düşünüyorum. Birlikte oldum diyemediğin icin evlenmişsin. Şimdiki aşaman boşanmak o haldeyse.

Tamm hayatina biri girebilir ama iliskiye girmek nedemek girince unuturummu diye düşündün ve halen aklinda o varken evlenek adama neden bunu yapiyon kadin olarak kendine yakistirirmisin erkeklerede üzülüyorum böyle insanlara iyi adam denk gelir zaten.

Evet. Aslında benim için önemli bir konu değildi ama olan olduktan sonra biraz araştırma yaptım erkekler gerçekten kötüler ekşi sözlükte yazılanları okusanız.. cidden psikolojiimi bozdu.
Her erkek öyle değil mesela senin gibi kadinlarda böyle kötüler bukadar kötülüğü bir erkege yapmiycaktiniz. Siz onlarin piyasi oluyonuz. Sonra vah tuh daldan dala erkek suçlu he canim.

bakire olup olmadığınıza bu kadar önem verecek kişidende hayır gelir mi? Sırf açıklama yapmamak için başka bir insanın hayatınıda yakmışsınız resmen. Çok bencil buldum sizi. Açıkçası bahane mi yok tampon kullandım bilmiyordum böyle olacağını patladı gitti diyiverin geçin. ayy sinirlerim bozuldu

Peki bosaninca Ahmet kabul edecek mi? Hani dedin ya baskasiyla birlikte oldum diye kabul etmez diye evlendim dedin ya. Evlenip bosanirim demissin.
Ahmet seni bekliyor mu peki?
Bosaninca kabul edecek mi?
Kafamda birsuru sorular..
Olasilik uzerine evlilik mi yapilir?
Esinizin gunahi ne? Adama uzuldum.

Back
X