• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımı mahvettim

Yüze lazer atışı yapılmadı , koltuk altına atış yapıldı o yapılan atışlar hem yüzümü hem de üst kolumu tetikledi
Ama şimdi istemsizce güldüm lütfen kusura bakmayın. Koltuk altına yapılan atış yüzü nasıl etkiler anlamadım. Nereye atış yapılırsa ordaki ince tüylere denk gelirse oraları tetikler, hem kalınlaşır hem de yayılır. Bir de kolunuzu etkilemiş diyorsunuz yani çok absürt. Bilemedim o kadar geniş alana atış yapan bir cihaz görmedim ben. Başka bir sebebi olabilir gibi geldi.

Yüze lazer atışı yapılmadı , koltuk altına atış yapıldı o yapılan atışlar hem yüzümü hem de üst kolumu tetikledi
Bacaklarıma ve genital bolgeye atış yaparken bazen sırt bölgem de açık oluyordu direk oraya atış yapılmasa da yakın bolge olduğu için tetikledi göbek ve yüzüm içinde aynı şey geçerli
Böyle bir şey mümkün değil. Bence hormon bozukluğunuz var, virüs durumu hafifleyince bir jinekologa görünün.

Beyaz tenli siyah tuyluyum. 7 8 sene once tum kol ve koltuk alti icin IPL gittim

Yuz icin alex.

Tum bacak ve bel icin diod.

IPL ve DIOD icin 8 seans gittim. Tuylerm bitti. Uzerne 60 kg verdim estetik ameliyatlari oldum ve cocuk dogurdum hala ayni. Hic bir sekilde masallah cikmadi.

Yuzum icin alex e yaklasik 20 ana seans 20 kontrol kitmisimdir. Banamisin demedi. 2 defa diod a girdim tamamen bitti. Yillar oldu masallah yuzume cimbiz dokunmayali.

Sanki hormonel sikinti var gibi geldi bana.

Böyle bir şey hic duymamıştim. 4 seans yeterli gelmeyip sizin gözünüze batiyor olabilir mi? Bacak calisirken nasil sirt tetiklenebilir ki. Ben doktorda yaptirdim. Koltuk altimda calisildiktan sonra ter bezi tetiklendi daha fazla terliyor koltuk altim ama bu mantıklı orayi calisiyor ter bezi daha aktif oluyor. Ama bunu hiç bilemedim.

Koltuk altınızdan yüzünüzün, bacaginizdan sırtınızın etkilenmiş olduğunu söylüyorsunuz.
Doktor yapsa da etkilenecekti.
Sizin vücudunuza alakalı bir durum var demekki.
Neden doktora gitmedim diye kendinizi yıpratmayın.
Onun yerine çözüm için doktora gidin.

Ben epilasyon depilasyon kursu aldim ama bu ise girmedim hayatimin yönu degisti ama benim icin enn önemli bilgiyi de burda ögrendim iğneli epilasyon kadar kesin çözüm yok.
Kila birebir akim verilince kıl kökü ölur yeniden canlanma durumu yok
Ama lazer de hormonlara baglı her zmn tekrar kıl çıkma durumu var
Büyük bolgelere lazer kucuk bölgecelere yüz veya alexten arta kalan bolgelere iğneli olur
Saç çizgisi degiştirmek isteyenlere ,ayva tüylere ,favorilere ,göbek kıllarina ,koltuk altına iğneli olur sonuclarda muazzam olur hatta
Genital bölgeye iğneli mümkün mü peki? Birkaç kişiden duymuştum nokta nokta iz kalıyormuş diye

Genital bölgeye iğneli mümkün mü peki? Birkaç kişiden duymuştum nokta nokta iz kalıyormuş diye
Her bölge için mümkün
Iz kalma durumu yapan kişinin dama tekniğini uygulamamasindan olur sadece
Yani atişlar aynı bölgeden olmamali hep farklı bölgelerden atış olursa iz kalmaz

Yaptırdım baslamadan lazere bir sorun yoktu 2 hazirana tekrar randevu aldım tekrar baktıracağım
Endokrinoloji bölümüne de git.. benim burda çıkmıştı hormon bozukluğum. Açken kan almıştı iki defa biri insulin için biri de hormon testi, birde tomografi yaptırmıştı doktor böbreküstü bezine bakmak içindi tomografi galiba.. jinekologa aynu sikayetle gidince cikmadi endorine yonlendirdi de ondan sonra cikti..doktor dogum kontrol hapi ile androcur yazmisti 3 ay sonra gel demisti ama virus cikinca gidemedim.. 5 6 ay oldu neredeyse.. benim de yüzüm orman gibi oldu.. lazerle azaltıp igneliye gitmeyi düşünüyorum.. azalirsa tabi. Erkek olsak umurumuzda olmayack ne zor kadin olmak

Endokrinoloji bölümüne de git.. benim burda çıkmıştı hormon bozukluğum. Açken kan almıştı iki defa biri insulin için biri de hormon testi, birde tomografi yaptırmıştı doktor böbreküstü bezine bakmak içindi tomografi galiba.. jinekologa aynu sikayetle gidince cikmadi endorine yonlendirdi de ondan sonra cikti..doktor dogum kontrol hapi ile androcur yazmisti 3 ay sonra gel demisti ama virus cikinca gidemedim.. 5 6 ay oldu neredeyse.. benim de yüzüm orman gibi oldu.. lazerle azaltıp igneliye gitmeyi düşünüyorum.. azalirsa tabi. Erkek olsak umurumuzda olmayack ne zor kadin olmak
Şimdi bir de hastanelere gitmekte çok sıkıntı öyle bir döneme denk geldiki bu ... Geçmiş olsun size de... Gecen sene endokrinoloji bölümüne de gittim ama adam benimle doğru düzgün ilgilenmedi tomografi filanda cekmedi ...ne yorucu bir seymis bu kıl tüy işi

Şimdi bir de hastanelere gitmekte çok sıkıntı öyle bir döneme denk geldiki bu ... Geçmiş olsun size de... Gecen sene endokrinoloji bölümüne de gittim ama adam benimle doğru düzgün ilgilenmedi tomografi filanda cekmedi ...ne yorucu bir seymis bu kıl tüy işi
Başka endokrine git canım ortalık duzelince.. her doktor aynı olcak değil ya.. benim deha so4 böyle yazılıyordu galiba hormonum yüksek çıkmıştı.. birde buz lazer dene ama yüzüne değil.. yüzüne iğneli dene ama yapacak kişiyi iyi araştır işinde iyi mı diye.. iğneli iyi yapmadılar mı delik delik iz kalabiliyormuş.. zahmetli olsa da lazere gore daha iyi yüz icin

Merhaba aynı hataya bende düştüm tepeden tırnağa tüm vücut lazer yaptırdım 15 seans ve tüm tüylerim kalınlaştı. Fakat benimki cihazdan kaynaklı ipl bir cihaz imiş ben orijinal alexandrite sanmıştım. Şu an candela olan bir yerde lazer yaptırmayı düşünüyorum. Siz cihazın candela olduğundan emin misiniz? Şu an ne durumdasınız?

Back
X