- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Bacağın arkası nasıl sırtı etkiliyor hele de yüz nasıl etkileniyor benim aklım almadıHayır yaptırmadım oraya direk atış olmadı ama bacağın arkası çalışılırken orası da tetikledi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacağın arkası nasıl sırtı etkiliyor hele de yüz nasıl etkileniyor benim aklım almadıHayır yaptırmadım oraya direk atış olmadı ama bacağın arkası çalışılırken orası da tetikledi
ya bu ilaçlar hormonları mı bozuyor yani ondan mı tüyler artıyor ?kullandığınız bir ilaç var mı acaba?
Canım aynı senin durumundayım maalesef ben yüzüm için gitmiştim yüzüm mahvoldu azıcık tüyler gitsin diye gittik elimizde bir dolu tüyle döndük ilk zamanlar çok güzel oluyor ama zaman geçtikçe mahvoluyor hele ki bıraktığın an hayatının şokunu yaşıyorsunMerhabalar
Buraya yazmak istedim çünkü artık bu sıkıntı beni mahvediyor, bir çıkış yolu bulamıyorum...
Geçen sene bir güzellik merkezinde epilasyon yaptırmaya başladım , aslında tek problemli yanım genital bölge ve kollarımdı, o kadar yerle konuştum, fiyat aldım nerden karşıma çıktıysa tesadüf eseri Instagram da şu andagittiğim yeri gördüm kadınla konuşmaya gittim ve beni ikna etti diyemeyeceğim çünkü hiç öyle pazarlama yapma amacı güden bir tavrı yoktu digerleri gibi belki de bu da bir taktik bilemiyorum... Kullandığı cihaz Alexanderite candela... Tüm vücut 4 kontrol 4 ana seans girdim ve vücudumda kıl çıkmayan tek bir yerim kalmadı , karnım, yüzüm, kollarımın üstü , sırtım her yanım kıl, tetikleme yaptı cihaz, uc beş kildan kurtulayım diye resmen mahvoldum ... Ne yapacağımı bilmiyorum... Tüm vücut iğneli mi yaptırmalıyım buna bütçem yeter mi hic bilmiyorum... Kac ay oldu uyku filan uyuyamıyorum... Keske bu belaya hic bulasmasaydım ... Hayır cahil bir insanda değilim İstanbul'da yaşıyorum nasıl gidip bir guzellik merkezinde bu ise bulaştım bilmiyorum basiretim mi bağlandı yaşayacağım mı vardı.... Tek bildiğim sanırım bu derdin çaresi yok
Ben epilasyon depilasyon kursu aldim ama bu ise girmedim hayatimin yönu degisti ama benim icin enn önemli bilgiyi de burda ögrendim iğneli epilasyon kadar kesin çözüm yok.Merhabalar
Buraya yazmak istedim çünkü artık bu sıkıntı beni mahvediyor, bir çıkış yolu bulamıyorum...
Geçen sene bir güzellik merkezinde epilasyon yaptırmaya başladım , aslında tek problemli yanım genital bölge ve kollarımdı, o kadar yerle konuştum, fiyat aldım nerden karşıma çıktıysa tesadüf eseri Instagram da şu andagittiğim yeri gördüm kadınla konuşmaya gittim ve beni ikna etti diyemeyeceğim çünkü hiç öyle pazarlama yapma amacı güden bir tavrı yoktu digerleri gibi belki de bu da bir taktik bilemiyorum... Kullandığı cihaz Alexanderite candela... Tüm vücut 4 kontrol 4 ana seans girdim ve vücudumda kıl çıkmayan tek bir yerim kalmadı , karnım, yüzüm, kollarımın üstü , sırtım her yanım kıl, tetikleme yaptı cihaz, uc beş kildan kurtulayım diye resmen mahvoldum ... Ne yapacağımı bilmiyorum... Tüm vücut iğneli mi yaptırmalıyım buna bütçem yeter mi hic bilmiyorum... Kac ay oldu uyku filan uyuyamıyorum... Keske bu belaya hic bulasmasaydım ... Hayır cahil bir insanda değilim İstanbul'da yaşıyorum nasıl gidip bir guzellik merkezinde bu ise bulaştım bilmiyorum basiretim mi bağlandı yaşayacağım mı vardı.... Tek bildiğim sanırım bu derdin çaresi yok
Gittiginiz yerde egerki dr kontrolü altında yapılmiyorsa bu tür sıkıntılar yaşayan çok fazla maalesef cilt yapinizi olcmeden direk lazer uygulandığında size faydası değil zararı olurİğneli Epilasyon yaparak bacak ve kolu azaltmayı teklif etti ya da paranızı iade edebilirim dedi
O cihaz yüzdeki tüyleri arttırır acı tecrübeyle sabit ama bende ki olumlu yanı çok rahatsız olduğum kalın tüyleri yok etti daha önce tüy sorunum olmayan çene bölgemde tetikleme yaptı diğer yerlerde arttırmamasi lazım acaba siz koyu tüylere değilde daha sarımsı tüy yapısına mi sahipsiniz o zaman o cihaz sonuç vermiyo beyaz ten koyu tüyler için etkili bir cihaz yüz haricMerhabalar
Hayatimda ilk kez böyle bir sey duydum. Bacak atışı sırtı nasil etkileyebilir anlayamadim.Hayır yaptırmadım oraya direk atış olmadı ama bacağın arkası çalışılırken orası da tetikledi
Yüze lazer atışı yapılmadı , koltuk altına atış yapıldı o yapılan atışlar hem yüzümü hem de üst kolumu tetiklediDaha gelişmiş bir merkeze gidin, yüze Alex ile asla yapılmaz tabi bu böyle kötü tecrübeler neticesinde öğreniliyor. Soprano vardı yollar evvel daha ince tüyler için, daha gleişmişi çıkmıştır belki onla bir kaç seans yaptırdıktan sonra iğneli olanı muhakkak iyi bir yerde yaptırın. Tüyler azalmadan yapılan iğneli hem daha fazla acı verir hem de maliyeti yüksek olur. Paranızı da alabiliyorsan geri alın. Hatta yüze kesinlikle lazer uygulanmamalı diye iddialı konuşabilirim. İşi bilen de bilmeyen d e yapıyor. Bilenler de yanlış yapıyor kendinizi suçlamayın, ne merkezlerde ne hatalar yapılıyor. İşlerine gelmeyince hormonlara atıyorlar suçu. Sonra kendileri de itiraf ediyorlar laf arasında ince tüyler atışa maruz kalınca tetikleniyor diye. Geçmiş olsun
Bacaklarıma ve genital bolgeye atış yaparken bazen sırt bölgem de açık oluyordu direk oraya atış yapılmasa da yakın bolge olduğu için tetikledi göbek ve yüzüm içinde aynı şey geçerliHayatimda ilk kez böyle bir sey duydum. Bacak atışı sırtı nasil etkileyebilir anlayamadim.
Yalniz şunu biliyorum lazer epilasyon yüz, göbek, bel gibi tüyleri arttirir.
Ben yüze direk atış yaptırmadan bu hale geldim benim bir de tüm vücudum cok fenabende mağdurum .Yüzüm maymun gibi ..Seni çok iyi anlıyorum ve çok üzgünüm
Yaptırdım baslamadan lazere bir sorun yoktu 2 hazirana tekrar randevu aldım tekrar baktıracağımKadın doğuma gidip hormon testi yaptırın mutlaka