aslinda etrafimizda okadar çok örnek varki mesela benden daha küçük yasta evlenip hem okuyup hem çalisip hemde çok mutlu olanlarda var. çok yakinimdaki bu örneklerden birinde hem kiz hem erkek ikiside okuyor ve çalisiyordu, ve simdi hepside isinde gücünde. isteyen yapabiliyor ve bende bunu yapabilecegime inaniyorum. neden böyle örnekler verilmiyorda herzaman kötü sonuçlanmis örnekler veriliyor? ben daha yolun basindayken 'hmm yoksa evlenmesemmi nedeolsa birçok kismet çikacak karsima belki daha iyisini bulurum, hem bosanadabilirim' diye düsünceksek ozaman isimiz varhem ne malum bundan ayrilip bikaç yil sonra baskasiyla olsam ozamanda arkama dönüp iyiki ayrildim dedikten sonra yine bikaç sene geçip yine onun hakkindadami iyiki ayrildim diye düsünecegim?
yalnis anlamiyosunuzdur umarim bende sadece örnek gösteriyorumbuarada 360 dereceyi yalnis yazmisim ama demekki Allah söyletmis, sonunda 360 derece döneceklermis :81:
kizlar, dahayeni annemle konusuyordum bayram hakkinda sonra birden annem dediki: 'bayramda ablanla barisin, oda çok üzülüyo bayramlasmak istiyo yani bayramda barismak istiyo, uzatmayin artik'. bende dedimki madem istiyo o bayramlassin, senden bekliyo iste dedi. ben küçügüm diye benden bekliyor anlasilan. sizce neyapsam? barismak isterim ama yinede ben ilk adimi atmak istemiyorum..
:18:
bilemiyorum yabayramlasinca sanki hersey degiscekte birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?