- Konu Sahibi tekduzehayat
-
tşk ederım canım cvp ıcın evt oyle gercekten ınsan karsı taraftan nefret etmeyınce canı daha bı yanıyo galba...ahh şartlar ahhh
biraz kendimi salarım aglarım.
Günlük yazarım. Günlüğe yaşadıgım ızdırabın acının tarifini yazarımsenağlama
gerisi allah kerim
allahım yaşatmasın kimseye
severek ayrılmak kadar kötü şey yoktur herhalde
dediğin olay 4 gün önce başıma geldi canım..
şuan hala şoktayım sanırım bişey hissetmiyorum :1no2:
bu bır sure sonra ınsanın canını daha cok yakmazmı?? çivi çiviyi soker derken baskalarınıda bızım gıbı uzersek nekadar mutlu olabılırızkı??onunla ilgili herşeyi etrafınızdan uzaklaştırıp
çivi çiviyi söker mantığı ile hareket etmeniz gerek
bu bır sure sonra ınsanın canını daha cok yakmazmı?? çivi çiviyi soker derken baskalarınıda bızım gıbı uzersek nekadar mutlu olabılırızkı??onunla ilgili herşeyi etrafınızdan uzaklaştırıp
çivi çiviyi söker mantığı ile hareket etmeniz gerek
SUREKLI BERABER OLSAM GERCEKTEN DAYANAMAZDIM.AMA BASKA SEVGILISI OLDUGUNU GOZUMLE GORSEM NEFRET EDER DEGMEZMIS DERIM HIC DEGILSE AMA HAAYTINDAKI HER GUZEL SEYDE AKLINA GELMESI HIC GUZEL BISI DIIL:çok üzgünüm:eğer uzaksa ve her an görebilme ihtimalin yoksa daha kolay olur unutman.en azından onu başkalarıyla görmezsin. en kötüsü ayrıldınız ama aynı yerde bütün gün aynı ortamda bulunma zorunluluğunuzdur.asıl buna nasıl dayanılır?
zamana bırakmıştım..
Sonra saatler haftalar aylar yıllar geçti
ben hayatımın aşkı dediğim deliler gibi sevdiğim adamdan neden ayrıldığımı bile hatırlamıyorum artık..
Geçti bitti..
çok ozel dıılse sorabılırmıyım karsı tarafmı sucluyduda bıttı..
anlıyorum canım ama bak ne mutlukı sana unutmussun darısı tum canı alev alev yananların basına...Onu yaptığı hatalar , benim yaptığım hatalar
İnan uzun zaman önceydi
Neydi neye kızmıştımda bitti hatırlamıyorum , belkide hatırlamak istemiyorum..
Çok kırgın olduğumdan sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?