HAYATIMIN AŞKI dedınız çok sevdınız ve şimdi bıttı nasıl dıner bu acı???

tekduzehayat

YEPYENİ BİR HAYAT!!!!!
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
3.901
5
158
38
Bursa
hadı akıllı bayanlar bı el atın bu konuya cok sevdıgınız asık oldugunuz adam bu sabah ıtıbarıyle yok artık ılıskınız bıttı.gerı donuste yok.bu acıyı dındırmek ıcın neler yapılabılır??
ilk fıkırler benden olsun
ondan arta kalan herseyı toplayıp ogece aglayıp sızlamak
ona vermesekte son bır veda mektubu yazmak
sonra
ingılızce kursuna baslamak
dıyet ve spora baslamak
baska kızlar??

biraz kendimi salarım aglarım.
Günlük yazarım. Günlüğe yaşadıgım ızdırabın acının tarifini yazarımsenağlama
gerisi allah kerim

allahım yaşatmasın kimseye
severek ayrılmak kadar kötü şey yoktur herhalde

tşk ederım canım cvp ıcın evt oyle gercekten ınsan karsı taraftan nefret etmeyınce canı daha bı yanıyo galba...ahh şartlar ahhh

Dediğin olay 4 gün önce başıma geldi canım..

Şuan hala şoktayım sanırım bişey hissetmiyorum :1no2:

onunla ilgili herşeyi etrafınızdan uzaklaştırıp
çivi çiviyi söker mantığı ile hareket etmeniz gerek

giden gitmiş, biten bitmiştir önümüzdeki maçlara bakalım, ne de olsa çivi çiviyi söker, yeni ufuklara yelken açmak en iyisi

severken ayrı kaLmak,Rabbim yaşatmasın bu acıyı senağlama
ben şahsen aramız soğuksa ve bikaç gün konuşmuyosak biLe kendimi gezmeye veriyorum,yani bi meşgaLe şart bana,evde oLunca oLe boş boş kendime zehir ediyorum,saçmasapan şeyLer düşünüp kahroLuyorum.ALLahtan kendimi tanıyorum da neLer yaptığımda kafamın dağıLdığını biLiyorum :Saruboceq:
ama bittiyse tamamen,evveLinde sana aLdığı ettiği vs. ne varsa ortadan kaLdırmakLa başLamaLı ve evde durmamaLı,boş oturmamaLı,kendine bi uğraş edinmeLi muhakkak. Rabbim yaşatmaz diLerim bunLarı,yaşatsa da hemen atLatmayı nasip eder diLerim :Saruboceq:

aynı şeyi yaşadım.
2 yıllık ilişkim bitti.zor günler yaşadım, ağladım sızladım, neden diye sordum kendime ama kısa süre sonra ondan soğumaya başladım. ve hayatıma aşkım girdi. hem de hiç beklemediğim bir anda... o hayatıma girdiği andan itibaren geriye dönüp bakmadım bile. ne yaparsan yap acıyı yaşamak gerekio bazen. ama asıl olan şu ki ben onu içimde bitirene kadar yeni bir ilişkiye asla evet demedim. ne zaman ki o içimde bitti o zaman bişeyler yaşamaya hazır olduğumu hissettim. aksi taktirde sağlıklı karar veremezdim.

ayni durumdayim, 4 yillik iliskim bitti, yeni birisi bir daha hic olmicakmis gibi hissediyorum. ama bu aciyi yasamak bu sureci gecirmek gerekiyor galiba.. belki kitap okumak, sinemaya, spor salonuna, konserlere vs. gitmek, unutulan arkadaslarla yeniden gorusmek yardimci olur, acini ve yalnizligini daha az dusunur daha az uzulursun. gunes elbet yeniden dogacak... :)

bu bır sure sonra ınsanın canını daha cok yakmazmı?? çivi çiviyi soker derken baskalarınıda bızım gıbı uzersek nekadar mutlu olabılırızkı??

eğer uzaksa ve her an görebilme ihtimalin yoksa daha kolay olur unutman.en azından onu başkalarıyla görmezsin. en kötüsü ayrıldınız ama aynı yerde bütün gün aynı ortamda bulunma zorunluluğunuzdur.asıl buna nasıl dayanılır?

bu bır sure sonra ınsanın canını daha cok yakmazmı?? çivi çiviyi soker derken baskalarınıda bızım gıbı uzersek nekadar mutlu olabılırızkı??

Zamana bırakmıştım..
Sonra saatler haftalar aylar yıllar geçti
Ben hayatımın aşkı dediğim deliler gibi sevdiğim adamdan neden ayrıldığımı bile hatırlamıyorum artık..
Geçti bitti..

SUREKLI BERABER OLSAM GERCEKTEN DAYANAMAZDIM.AMA BASKA SEVGILISI OLDUGUNU GOZUMLE GORSEM NEFRET EDER DEGMEZMIS DERIM HIC DEGILSE AMA HAAYTINDAKI HER GUZEL SEYDE AKLINA GELMESI HIC GUZEL BISI DIIL:çok üzgünüm:

zamana bırakmıştım..
Sonra saatler haftalar aylar yıllar geçti
ben hayatımın aşkı dediğim deliler gibi sevdiğim adamdan neden ayrıldığımı bile hatırlamıyorum artık..
Geçti bitti..

çok ozel dıılse sorabılırmıyım karsı tarafmı sucluyduda bıttı..

Onu yaptığı hatalar , benim yaptığım hatalar
İnan uzun zaman önceydi
Neydi neye kızmıştımda bitti hatırlamıyorum , belkide hatırlamak istemiyorum..
Çok kırgın olduğumdan sanırım..
anlıyorum canım ama bak ne mutlukı sana unutmussun darısı tum canı alev alev yananların basına...

mahvolurumsenağlama
eriri biterim :çok üzgünüm:
Allah kimseye göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…