• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatimin bitisi baslangici..

Sen ask acisini gilan gecte universitede kocan bile olmayan adamin"olsaydi bile sorun"neyse lafiyla yurt odasinda gecirdin oda eglendi ya ona yan derim suan zaten ileride yanican ve misli misli haketmissin affedip yutarak en basta o serefsizlik yapmis sende yoluna bakacaktin nolursa olsun devammi ettin valla bu ardindan yasadiklarini zerresine kadar hakaderek yasamissin sen simdi gecte olsa umarim kendine gelirsin yok pesinnden gidersen yine hakettigini bulursun

bitmesi en dogrusu saglıklı bi ilişkinizde yok anlaşilan. Sakın geri donmeye filan kalkmabittigi gibi kalsın pişman olursun. Simdi çok canin yanıyor ama geçecek kazanan sen olacaksın karşina seni hak eden birileri çikar umarım sevgiler :KK66:

Yesilperiist: 37333925 .!.:
ohooooooo canim sen ne yaptin ya..bu ne be adam seni sevmiyo okadar iyi ve safsinki cepte göruyo....kullanilmissin cnm kusurabakma... o soylediklerini biri bna soylese gururum onurum var asla aramazdim....o kimki ya??? delimisin kendine gellll...

Keske sizin gibi guclu olabilsem canimin acisindan sanki nefes alamiyorum.. Bu laflar neyki ondan duymadigim HICbisey kalmadi.. Hemde ssadece ariyorum diye.. Bide bu yalanlari icon onu adilikle suclayip kotu konustugum icin.. Daha iki gun once polislik sinvna girecekti o da iptal olmstu morali bozuk h.sonu derbi var diye forma alip gonderdim maca gitsinde kafasi dagilsin dye.. Adam benden utanip gizlenip fotolarimizi kaldiriyo..

Sen ask acisini gilan gecte universitede kocan bile olmayan adamin"olsaydi bile sorun"neyse lafiyla yurt odasinda gecirdin oda eglendi ya ona yan derim suan zaten ileride yanican ve misli misli haketmissin affedip yutarak en basta o serefsizlik yapmis sende yoluna bakacaktin nolursa olsun devammi ettin valla bu ardindan yasadiklarini zerresine kadar hakaderek yasamissin sen simdi gecte olsa umarim kendine gelirsin yok pesinnden gidersen yine hakettigini bulursun

Haklisiniz ne deseniz. Ama diyorum ya hem ilk iliski hem xinsel anlamda yasananlar hem cok sevmem hepsi gozumu kor erti.. Daha zoruma giden ise benim kotu olmam Ben on a serefsizlik yaptfni aoyleyip kptu konusuyorum diye Ben kotu Kadin ilan edilip terkediliyorum..

Haklisiniz ne deseniz. Ama diyorum ya hem ilk iliski hem xinsel anlamda yasananlar hem cok sevmem hepsi gozumu kor erti.. Daha zoruma giden ise benim kotu olmam Ben on a serefsizlik yaptfni aoyleyip kptu konusuyorum diye Ben kotu Kadin ilan edilip terkediliyorum..
Bazi kizlarimiz cinsellik yasadigi erkegin kölesi oluyor malesef o durumlara dusecekseniz yasamayiniz ha oldu bitti terk edildin dahada ugrasma diyecegim o sadece haa ortada kalirim korkusu sevdigini "zannetmen" (aliskanlik) herneyse cabalarsan tekrar onun gozunde bocekten farkin olmaz bol sans iyi geceler

Suan nasıl canının tandıgını tahmın edebılıorum cok kotu bı kelıme belkıde ama zamanla gecıcek. Sen dogru kararvermıssın ve ayrılmşssn gunlerce aglaman gereksede bu karardan donmemeye çalış
Herkesın ayrılmdemesı kolay cok duyarsn bu kelımeyı, ama sevene zor bı cumle.
Dua et bol bol ve yasadıklarından ders ckar mumkun oldukça

inan ayrılık sonrası ne çekersen çek sana yapyıklarından kötü olamaz.. en azından tek başına kendi kararlarınla gururlu şekilde ağlarsın.. sakın "8 yıllık yaşanmışlık" diyip üzme kendini.. ilişkiniz 8 yıl önce başlamış ama 8 yıllık acı çekmene gerek yok.. o yaşanmışlık dediğin zaman dilimini anlattığında içim burkuldu benim bir ablan olarak.. üzülmeyi bırakıp aşırı sinirlenme de.. kızsan ne değişecek.. ilişkilerde hak hukuk yok.. yaşanıyor bitiyor.. sen bundan sonrasına bakacaksın.. bak mezun olacaksın işin gücün olacak.. yeni bir çevren olacak.. güçlü ol artık..

Suan nasıl canının tandıgını tahmın edebılıorum cok kotu bı kelıme belkıde ama zamanla gecıcek. Sen dogru kararvermıssın ve ayrılmşssn gunlerce aglaman gereksede bu karardan donmemeye çalış
Herkesın ayrılmdemesı kolay cok duyarsn bu kelımeyı, ama sevene zor bı cumle.
Dua et bol bol ve yasadıklarından ders ckar mumkun oldukça

Sagolun desteginiz icin.. Artik Onun gercek yuzunu kabullenip hayatima bakmam lazim.. Allah bilir simdi.kimlerle neler yapiyodur kendimi kandirmamanin anlami yok.. Zaten ayrilmayi o da istiyodu dedigim gibi hep bi yerimi begenmeyip laf vururdu arama etme demelere baslamisti..

inan ayrılık sonrası ne çekersen çek sana yapyıklarından kötü olamaz.. en azından tek başına kendi kararlarınla gururlu şekilde ağlarsın.. sakın "8 yıllık yaşanmışlık" diyip üzme kendini.. ilişkiniz 8 yıl önce başlamış ama 8 yıllık acı çekmene gerek yok.. o yaşanmışlık dediğin zaman dilimini anlattığında içim burkuldu benim bir ablan olarak.. üzülmeyi bırakıp aşırı sinirlenme de.. kızsan ne değişecek.. ilişkilerde hak hukuk yok.. yaşanıyor bitiyor.. sen bundan sonrasına bakacaksın.. bak mezun olacaksın işin gücün olacak.. yeni bir çevren olacak.. güçlü ol artık..

Bunlarin dogrulugu canimi acitiyo ben onunla bi hayalin icindeyken onun baska insanlra baska Hayat yasamasi.. Simdide beni gizlemesinin surekli arama demesinin basma aciklamasi yok.. Hayatinda yine birilerinvar.. Boyle kullanilmak cok zoruma gidiyor.. Allahin adaletine guveniyorum boyle aldatip iki kurusluk gormesini haketmedim. Yasadigim surece tek duam beni nasil aldatip yalanlariyla kandirdiysa Allahta onu bi yalanin icine suruklesin..

Oncesinde de son olaylarda da yasanmisliklar var diye boyun egdim aslinda. Cinsel anlamda da biseyler yasanmisti.. Ikimizinde ailesi biliyordu. Bukdr yalana HIC sevmiyorum demedi hep seviyorum dedi. Buna sevmek denirse tabi..
sen cinselliği erkenden yaşarsan adam doyar tabi, evli bayanlar bile eşleri her istediğinde tamam demiyor, haddinden çok fazla taviz vermişsin üzerine düşmeler de cabası. Sana geri dönmek için ısrar eder mi bilemem ama dönüşü muhteşem olur (!) Tavsiyem arkana bile bakmadan kaç !

Yasanmisliklara uzuluyorm onca fedakarliga gozyasina giden hayatima..aglamak canimin acisini hafifletmiyor Inan.. Benimde sucum kabullenmekti herseyi.. Ama oyle seviyordum ki bi seviyorum demesi dunyalara deger diyordum.. Sevmese bunca sene niye benimle.olsun derdim.

canım kör kütük aşık olmak seninki gibi bişey zaten "Sevmese bunca sene niye benimle.olsun derdim" adam zaten olmamışki seninle bunu da öğrenmişsin daha önceden , ah bu gençler

Canım ben de uzun bir dönemden sonra evlendim 2002 sonlarında tanışmıştık,3buçuk yıllık da evliyim çocukluk aşkımla. Biz de zaman zaman tartıştık ama sizin devam etmemesi için çook sinyaller var,mesela kısıtlama hayatına müdahale etme,kavga sırasında arama mesaj atma demesi vs...Devam etmesi sanırım senin konduramamandan kaynaklı çünkü bunca sene sürmesi tuhaf. Ama soğuman için gerçek yüzünü görmüşsün ne güzel. Mezun da oluyormuşsun güzel bir hayat var önünde,salla gitsin kafana bile takma.

Ben size ne yapacağınızı söyleyeyim: Size yaşattıklarını annenize anlatacaksınız. Sonra anneniz siz bu davar için her ağladığınızda size yaptıklarını yüzünüze vuracak. Vuracak ki siz de boş işler peşinde koşmayın daha fazla. Belli ki siz "Ben bu işin içinden çıkarım" diyecek kararlılığa sahip değilsiniz. O yüzden en iyisi iyice dibe vurun. Bu adama ağlayacağınıza kendi kendinize ağlayın. Ve dönmeyin. Zaten evlenmeyecek sizinle, belli. Sırf evleneyim diye bu zilleti yaşamayın.

gözünüzü açmazsanız aklınızı alırlar hayat böyledir, bazı kadınlar nedense adam onları ailesiyle tanıştırınca zannediyor ki niyet çok ciddi evlenecez, ondan sonrada her anlamda adama kul köle oluyor ailesiyle tanıştırdı ya de mi daha ne yapsın !! feminist değilim ama kimse de kendini böyle kullandırmasın yahu, sende küçük hanım daha yok seviyorum yok 8 yılımızı verdik (sadece sen vermişsin o 8 yılı) cinsellik yaşandı falan deyip yine peşine düşme , bir kişinin ne kadar üstüne düşersen o kadar ezilirsin. okulunu bitir hayatına bak , gözünde büyüttüğün pulla acılar içinde geçmez bu hayat .

Henuz yolun cok basindasin....ama senin gibi kizlara kiziyorum..beni kiskaniyor beni seviyor demek degil.kiskanclik asirisi davranis bozukluğudur...

sen cinselliği erkenden yaşarsan adam doyar tabi, evli bayanlar bile eşleri her istediğinde tamam demiyor, haddinden çok fazla taviz vermişsin üzerine düşmeler de cabası. Sana geri dönmek için ısrar eder mi bilemem ama dönüşü muhteşem olur (!) Tavsiyem arkana bile bakmadan kaç !

Simdiki aklim olsa oyle bisey yasarmiydim.. Bi taraftan onu yasadigim icin pismanim bi yanda bukdr aldatilmaya boyun egdigim icin. Oyle yuk var ki uzerimde bu enkaz nasil toplanir bilmiyorum. Onun asla donmeyi niyeti olmaz. Kacmaya yer ariyordu aramami bile istemiyordu. Kim kimden kurtuldu bilmiyorum o Suan benden nefret ediyor ona bu kotu sifatlari yakistirdigim icin.. Oyle guzel oynuyorki benimle sanki aldatan onu gizleyen ben o ise magdur taraf..

Henuz yolun cok basindasin....ama senin gibi kizlara kiziyorum..beni kiskaniyor beni seviyor demek degil.kiskanclik asirisi davranis bozukluğudur...

sana katılıyorum , bi keresinde yaşı benden küçük bi kız arkadaşıma sevgilisi "lan seni seviyorum" diye msj atmıştı kızda çok sevinmişti , ona " sana hakaret ediyor lan diyor niye seviniyosun buna " dediğimde , " beni çok sevdiği için böyle söyler hep" demişti ... bazı kızlarımızı anlamak zor

Ne güzelbir baslik atmissiniz dediğimiz gibi hayatinizin bitişi baslangici olsun
Güçlü olun önünüze bakin ve 1 sn bile o yalanci için caninizi sikmayin artik.
Yasadiklariniz gecmiste kalsin.yasadiginiz cinsellikten bu devirde kimsenin umrunda olmaz inanin

Zaten Onun beni kisitlamasi yalanlarini gormeyeyim diyeymis.. Sevmek filan bahane.. Sevse bunca yyalanin aramizda be İsi vardi.. Cok iyi kullandi seviyorum deyip kisitlayip o gayet yalan hayatina devam etti..tum bunlara ragmen gala benimle oynayip Ben kotu oluyorun ya buna katlanamiyorum iste
Canım ben de uzun bir dönemden sonra evlendim 2002 sonlarında tanışmıştık,3buçuk yıllık da evliyim çocukluk aşkımla. Biz de zaman zaman tartıştık ama sizin devam etmemesi için çook sinyaller var,mesela kısıtlama hayatına müdahale etme,kavga sırasında arama mesaj atma demesi vs...Devam etmesi sanırım senin konduramamandan kaynaklı çünkü bunca sene sürmesi tuhaf. Ama soğuman için gerçek yüzünü görmüşsün ne güzel. Mezun da oluyormuşsun güzel bir hayat var önünde,salla gitsin kafana bile takma.

VERİLMİŞ SADAKANIZ VARMIŞKİ TÜM BU OLANLARI EVLENMEDEN FARK EDİP BİTİREBİLMİŞİNİZ.İNANIN SEVGİLİYKEN ÖLÜP BİTEN PEŞİNDEN AYRILMAYAN ADAMLAR BİLE O KADAR DEGİŞİYORKİ SİZİN HALİNİZİ DÜŞÜNEMİYORUM.HİÇ BİŞEY İÇİN KENDİNİZİ ONA MECBUR HİSSETMEYİN.N YAŞANIRSA YAŞANSIN KİM NE DERSE DESİN BU HAYATA BİR KEZ GELİNİYOR V BAZI ŞEYLERE MECBUR KALIP ÜZÜNTÜYE MAHKUM ETMEMELİ KENDİSİNİ.OKUL BİTİYORMUŞ NE GÜZEL.YENİ CEVRE YENİ ARKADAŞLIKLAR SİZİ BEKLİYOR.BELKİDE HAYATTAKİ EN BÜYÜK DOGRUNUZ BU KARARINIZ OLMUŞ.TEBRİKLER :)GÖNLÜNÜZDEKİ SIKINTIDA ZAMANLA GEÇECEK EMİN OLUN.KENDİNİZİ DEPRESYONUN DERİN SULARINA SALMAK YERİNE CIKIN GEZİ YNİ MEŞGALELER EDİNİN AMA SAKIN ÖLÜYORUM DESE O ADAMLA DÖNME.

Back
X