• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatimin bitisi baslangici..

Bunlari duymak simdi agir olsada gerceklerden kacmamam lazim artik..yalniz olmayi Guclu olmayi ogrenmem lazim.. Ama icim icimi yiyor ne gozyaslarim duruyor ne canimin acisi.. Hala beni HIColarak gormesi zoruma gidiyor Ben bunca sey yapmisken hala aptal yerine konulmak zoruma gidiyor. Bitirirken bbile suclu Ben ooldum dusunebiliomusunuz..

üzül biraz sonra hepsi geçecek. üzüntünü yaşa ve bitir. ilerde rüyalarına girdiğinde iyi ki olmamış diyeceğine çok eminim yani.
bırak suçlasın sorun değil. sen kendini biliyorsun. ama iradeni sağlam tut iki tatlı söze kanma.
bak gelecekte yeni insanlar karşına çıkacak bu yaşadıklarından ders çıkarıp öyle yaşayacaksın.
aşkla sevgiyle yaşayacağın günleri düşün. artık suyu çıkmış bu ilişkinin. sizinki sevgiden çıkmış bağımlılığa dönüşmüş.
bağımlı değil bağlı olun;) tabi bununla değil.
son senenmiş ünivde gez toz bari zararın neresinden dönersen kardır.

Nefret edemiyorum bu da safligimdan ve hayatimda sadece onun olmasindan kaynakli sanirim.. Cunku oyle baglanmistim ki ona kimseyi gozum gormedi yada insanlar nasil yasar ne nedir ne degildir farkinda degildim o ne dese ona gidiyordum.. Ona bunlari yapma cesaretinide bu veriyordu.. Boylesi in San bile artik beni begenmiyor
iyi ya işte artık hayatı da insanları da tanımak için fırsatın olmuş.
ne karalar bağlıyorsun.
adam sana hapis hayatı yaşatmış kendi gününü gün etmiş.
böyledeğmez adamlar için gözyaşı döküyorsunuz ya ona kızıyorum.
kalan ömrünü de onun için ağlayarak geçirecek değilsin heralde.
silkelen kendine gel.
insan kendini bile bile nasıl esir eder anlamıyorum ki.
anan değil baban değil.sana değer vermeyen adam için ah vah etmek yerine
gözünü bir aç dünyaya,geleceğine odaklan.

Birakin onun gözünde suclu olun, onunla mutsuz olmaktan iyidir... Zaten yine ona döneceginizi bildigi icin böyle davraniyor, kendinize bi iyilik yapin ve onuda saskina ugratin, aramayin sormayin, kendinize onsuz güzel bi hayat kurun... Aldatmanin sonu yoktur yalaninda öyle, siz affettikce sans verdikce daha büyür ve cirkinlesir olaylar... Kendinizi düsünmüyorsaniz Ailenizi düsünün, onlar icin artik kendinize onsuz yeni bi yol cizin...:KK14:

verdigin 8 seneye üzülme.
zamana bırak. zamanla kafan dahada tak edicektir.
okuluna odaklanmaya bak.
adamda seni kaybetme korkusu yok. üstüne aldatmalar tavan.

Beni ondan kotu Eden ne? Soyledigim sozler mi bana hala sen melekmisin diyo.. Bu yaptiklarindan sonra her turlu hakareti ettim aldatmaktan Daha mi agir? Beni gizlemesinden saklamasindan daha mi agir bundan.. Daha iki gun once sinvi iptal edildi uzuluyo diye hediye ginderdim benim kotulugum bu muydu.. Onun bu tavirlarini sozlerini dusundukce hala beni suclamasini gordukce daha da kahroluyorum..

bu acıları unutup bir gün iyi biri ile tanışacak hatta evleneceksin
senden ricam o kişiyi de böyle göklere çıkarıp pohpohlama
sürekli sürprizler
onu mutlu etmeye çalışmalar
alttan almalar
resmen kendini ezmişsin onun karşısında.
hep çantadaki keklik gibi davranmışsın.

sen çok değerlisin.
değerince hareket et ki sana karşındaki insan da değerli olduğunu gösterebilsin.

iyiki bitmiş hayvan herif.canım yaaa üzüleceksin aama geçecek.artık lütfen numaranı her şeyini değiştir.onun sana ulaşmasını engelle.ben de burcuysam sana it gibi dönecek ama sakın ha bak sakın dönme bida.güçlü dur.

bu acıları unutup bir gün iyi biri ile tanışacak hatta evleneceksin
senden ricam o kişiyi de böyle göklere çıkarıp pohpohlama
sürekli sürprizler
onu mutlu etmeye çalışmalar
alttan almalar
resmen kendini ezmişsin onun karşısında.
hep çantadaki keklik gibi davranmışsın.

sen çok değerlisin.
değerince hareket et ki sana karşındaki insan da değerli olduğunu gösterebilsin.

Sirf kotu konusuyorum diye Onun hala beni HIC olarak gormesine tahammul edemiyorum.. Ayrilmaktan daha cok bu uzuyor beni. Hala kendini iyi olarak gorup hayatina bakip beni hic etmesine katlanamiyorum gercekten

[ QUOTE="burcuu99, post: 37337186, member: 417057"]iyiki bitmiş hayvan herif.canım yaaa üzüleceksin aama geçecek.artık lütfen numaranı her şeyini değiştir.onun sana ulaşmasını engelle.ben de burcuysam sana it gibi dönecek ama sakın ha bak sakın dönme bida.güçlü dur.[/QUOTE]

Daha bana ne beddualar ediyor ben onun hayatini mahvetmsim.. Yemin ediyorum 8senedir tek bi yalan soylemedim onun soyledigindenbaska bisey yapmadim.. Bu son olaylardan sonra hep guvenmedigimi soyledim kavga anlarinda da adisin su bu diye kotu laflar ettim. Benim kotulugum buymus icim fesatmis Benim hep kotu konusmusum.. Beni aldatip yalan soyluyor.. Normal konusunca cok fazla arama diyo fotomuzu kaldiriyo ben bunlara cevap verdim diye ben kotu fesat oluyorum..

Hayatınız bitmemiş, yeni başlıyor...

Uzun süren ilişkiler bittikten sonraki bu ilk ara dönemde hemen herkes aynı bunalımları yaşar ama zaman "gerçekten" yaraların kabuk bağlamasına yardımcı oluyor. Kendinize biraz anlayışlı olun. Kendinizi onun söyledikleri ile değerlendirmeyin veya o kişinin kötülüklerini göremediğiniz için boş yere suçlamayın. Böyle insanlar var ne yazık ki, herhangi birimizin karşısına çıkabiliyorlar ve onlardaki şeytanlık bizde olmadığı için kanabiliyoruz.

Dünü düşünmeyi bırakın, yarına bakın. "Bana onu yaptı, bunu yaptı, ben niye bu kadar aptalım..." gibi ifadelerle kendinizi hırpalamayın, bu o kişinin sizi ezmek için başlattığı işi devam ettirmek olur. Şükredip, yolunuza devam edin.

Bu arada, bütün mesajlarınızda "hiç" kelimesini büyük harfle yazmışsınız. Siz bir "hiç" değilsiniz. Kişiliğinizi ezmek için sizi buna ikna etmiş olabilir ama artık o kötü büyünün etkisinden çıktınız. Lütfen kendinize bunu yapmaktan vazgeçin.

Hayatınız bitmemiş, yeni başlıyor...

Uzun süren ilişkiler bittikten sonraki bu ilk ara dönemde hemen herkes aynı bunalımları yaşar ama zaman "gerçekten" yaraların kabuk bağlamasına yardımcı oluyor. Kendinize biraz anlayışlı olun. Kendinizi onun söyledikleri ile değerlendirmeyin veya o kişinin kötülüklerini göremediğiniz için boş yere suçlamayın. Böyle insanlar var ne yazık ki, herhangi birimizin karşısına çıkabiliyorlar ve onlardaki şeytanlık bizde olmadığı için kanabiliyoruz.

Dünü düşünmeyi bırakın, yarına bakın. "Bana onu yaptı, bunu yaptı, ben niye bu kadar aptalım..." gibi ifadelerle kendinizi hırpalamayın, bu o kişinin sizi ezmek için başlattığı işi devam ettirmek olur. Şükredip, yolunuza devam edin.

Bu arada, bütün mesajlarınızda "hiç" kelimesini büyük harfle yazmışsınız. Siz bir "hiç" değilsiniz. Kişiliğinizi ezmek için sizi buna ikna etmiş olabilir ama artık o kötü büyünün etkisinden çıktınız. Lütfen kendinize bunu yapmaktan vazgeçin.

Tesekkurler yorumunuz icin. Evet beni gercekten hic olarak Gordu senelerdir hep bi yalan Dolan iki lafla kandirma.. Oyle ozeniyorum ki baska iliskilere gozlerinin icine bakiyolar aman uzulmesin kirilmasin diye bide benim yasadigim hayata bakin. Hep hakaret hep aldatma hep yalan.. Bi seviyorum lafina mutlu olurdum oysa icimde kalan Pyle cok sey varki.. Hep agzimla isterdim cok ozendigim icimde kalan seyleri.. Mesela hep piknige gidelim istedim ama HIC gitmedik hep bahaneleri oldu.. Icten bi ozledim demedi hissedemedim hep bekledim.. Maddi hic bisey istemedim hep boyle seyler.. Dogum gunumun hic kutlanmamasi mesela hep icimde kaldi.. Yildonumlerimiz.. Hicbirinde ufacik bi hediye alip guzel bi soz soylemedi..

Bu siteyi hep takip ederdim ama simdi cikmazda oldugum icin yazma ihtiyaci hissettim.. Nerden baslasam bilmiyorum.. Universite son sinif ogrencisiyim.. Lise 2den beri suren bi iliskim vardi su dakikalarda tamamen bitti.. Iliskimizin ilk zamanlarinda cocuklugun verdigi hevesle Hersey iyi guzeldi zamanla aliskanlikla birlikte cok sevdim cok sey yasadik.. Ozamanlar kiskanmasi hosuma giderdi ama sonralari saplantili hale geldi.. HIC biyere cikamaz hale geldim university hayatim yurt odasinda gecti diyebilirim hocbiyere gitmeme izin vermezdi. Tabi beni kisitliyordu ama bana kendisininde Boyle yasadigini soyluyordu.Ben o askla inanirdim o da fedakarlik yapiyor uzaktayiz gercekten kiskaniyo sanirdim.. Sonra bi sene unv.de gayet kizli erkekli ortami oldugunu baska sehirlere gezmelere gittigini ogrendim songs benden gizli face hesabi oldugunu.. Bunlari farkli zamanlarda iliskinin 4. ve 5. Senemizde ogrendim hem cok seviyordum hem onun iki lafina ikna olmak istiyordum affettim.. Oyle boyle gecip gittigini zannederken aslinda hep yaln soyledgni ogrendim beni kisitlayan Adam memlekette Ben yokum dye baska sehirlere arkadaslariyla gezmeye gidermis bunuda sonraki senelerde ogrendim.tabi bunlar olurken kiminde sacma sapan bi sebebten konusmazdi ben gunlerce aglardim odanin icinde.. Hepsi bi sekilde unutuldu yuttum kabullendim.. En son may is ayinda Ben okudugum sehre geldigim gun baska kizlarla birlikte oldgnu ogrendim ilk defa beni yollamaya gelmemisti ve baska kizlarla gonlunu eylemisti.. Bunu hazmetmem pek kolay olmadi ama annesi araya girdi kendisi bisuru yeminler etti Ben 8seneye ve onca yasanmisliga yine nekdr uzulsemde bi kenara atamadim. Peki noldu hep o ilgisiz oldu affetmelerin ardindan hep ustune dusen kosan Ben oldum. Bunlari yazarken nasil sevmenin arkasina siginip zavalli oldgumu farkediyorum ama yine de cok aci cekiyorum. En son olay ise yine face yuzunden oldu birlikte cektigmz fotoyu kaldirmis yalnz resmini koymus sorun resimde degildi yok cok fazla gorusuyoruz her dk msj atma demelere basladi.. Hersey UST uste gelince de bitti.. Biterken ne hakaretlerle bitti.. Canim cok yaniyor gercekten.. Uzun yazdim anlatamadigim detaylarda var.. Onuda konustukca yazarim okudugunuz icin tesekkurler..

Bence sen değilde bırak o seni kaybettiği için uzulsun sen senelerdir uğraşıp elinden geleni yapmışsın ama o senin kıymetini bilememis bırak yoluna gitsin böyle biri için uzuldugune bile değmez emin ol

Bu siteyi hep takip ederdim ama simdi cikmazda oldugum icin yazma ihtiyaci hissettim.. Nerden baslasam bilmiyorum.. Universite son sinif ogrencisiyim.. Lise 2den beri suren bi iliskim vardi su dakikalarda tamamen bitti.. Iliskimizin ilk zamanlarinda cocuklugun verdigi hevesle Hersey iyi guzeldi zamanla aliskanlikla birlikte cok sevdim cok sey yasadik.. Ozamanlar kiskanmasi hosuma giderdi ama sonralari saplantili hale geldi.. HIC biyere cikamaz hale geldim university hayatim yurt odasinda gecti diyebilirim hocbiyere gitmeme izin vermezdi. Tabi beni kisitliyordu ama bana kendisininde Boyle yasadigini soyluyordu.Ben o askla inanirdim o da fedakarlik yapiyor uzaktayiz gercekten kiskaniyo sanirdim.. Sonra bi sene unv.de gayet kizli erkekli ortami oldugunu baska sehirlere gezmelere gittigini ogrendim songs benden gizli face hesabi oldugunu.. Bunlari farkli zamanlarda iliskinin 4. ve 5. Senemizde ogrendim hem cok seviyordum hem onun iki lafina ikna olmak istiyordum affettim.. Oyle boyle gecip gittigini zannederken aslinda hep yaln soyledgni ogrendim beni kisitlayan Adam memlekette Ben yokum dye baska sehirlere arkadaslariyla gezmeye gidermis bunuda sonraki senelerde ogrendim.tabi bunlar olurken kiminde sacma sapan bi sebebten konusmazdi ben gunlerce aglardim odanin icinde.. Hepsi bi sekilde unutuldu yuttum kabullendim.. En son may is ayinda Ben okudugum sehre geldigim gun baska kizlarla birlikte oldgnu ogrendim ilk defa beni yollamaya gelmemisti ve baska kizlarla gonlunu eylemisti.. Bunu hazmetmem pek kolay olmadi ama annesi araya girdi kendisi bisuru yeminler etti Ben 8seneye ve onca yasanmisliga yine nekdr uzulsemde bi kenara atamadim. Peki noldu hep o ilgisiz oldu affetmelerin ardindan hep ustune dusen kosan Ben oldum. Bunlari yazarken nasil sevmenin arkasina siginip zavalli oldgumu farkediyorum ama yine de cok aci cekiyorum. En son olay ise yine face yuzunden oldu birlikte cektigmz fotoyu kaldirmis yalnz resmini koymus sorun resimde degildi yok cok fazla gorusuyoruz her dk msj atma demelere basladi.. Hersey UST uste gelince de bitti.. Biterken ne hakaretlerle bitti.. Canim cok yaniyor gercekten.. Uzun yazdim anlatamadigim detaylarda var.. Onuda konustukca yazarim okudugunuz icin tesekkurler..

başkasını bulmuş seni bi kenara koymuş. ne de olsa o döndüğünde affedeceksin diye.
sen de yurt odasında tıkılıp kaldığın günlere yan :(

Bence sen değilde bırak o seni kaybettiği için uzulsun sen senelerdir uğraşıp elinden geleni yapmışsın ama o senin kıymetini bilememis bırak yoluna gitsin böyle biri için uzuldugune bile değmez emin ol

Keske bilebilseydi bukdr kotuluk oldu ben hep icimden gelerek yaptim biseyleri.. Mesela ben ona soyledigimde ufacik bisey bekliyorum ediyorjm diye bana yapma sende seni zorlayan mi var derdi.. Yani hic istemedi beni.. Sen yapma bende yapmayim derdi ozaman iliskinin ne anlami vardiki..

başkasını bulmuş seni bi kenara koymuş. ne de olsa o döndüğünde affedeceksin diye.
sen de yurt odasında tıkılıp kaldığın günlere yan :KK43:

Haklisiniz yine gezer tozar cani sklinca arar
. ya da donmesine gerek kalmayacak birini bulur.. Sevgimi boylw kullanmasi oyle zoruma gidiyoki canim hic olmadigi kadar yaniyo.. Hep ayni acilarinyasamaktan cok yoruldum..

Senin de sınavın buymuş. Bence gücünü topla, gerekiyorsa psikoloğa git ama sen ona muhtaç değilsin!

Peki sen neyi bekliyorsun silkelenip hayatının kontrolünü almak için?

Yapmak zorunda kaldim hayatima bakmak zorunda yani.. Aslina bakarsaniz tek zayif noktam oydu benim bukdr sey yasatti cok sevdim ona bakinca yaninda olunca Hersey silinip gidiyordu kor olmak Boylebiseydi sanirim.. Hep kout seyler yasansa da Benhep oonunla bi Hayat dusundum.. Simdi silkelenip kalkmam icin cok yolum var.. Daha bunlari bile hazmetmekte zorlaniyorim.. Allah kimseye karsiliksiz Sevgi vermesin..

Back
X