Hayatımın bu şekil de geçip gitmesini istemiyorum.

eyikurefe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
1.021
1.572
48
32
Evliyim 5 sene olucak. 3 yasında oğluşum var. Sağlık teknısyenıyım. Daha önce calısyordum evlendıkten sonra ayrıldım, zaten ben ayrılmasam onlar benı cıkarıcaklardı bari ben ayrılim dedim. 5 yıldır evdeyım çocuğumu kendım buyutuyorum. Ama artık calısmak ıstıyorum. Çünki artık evımdeyım, cocugumu buyutuyorum, maddı sıkıntım yok tarzı cümleler beni tatmin etmiyo.

Çünkü kendimi eksik , yarım hissediyorum. Hatta hiç bir işe yaramıyo gibi hissediyrum.

Geçen sene kpss ye hazırlandım ciddi anlamda sıkıntı cekerek evde imkanlarımla hazrlandım. zor oldu cunkı titiz bi insanım temizlik bulasık parka götürmem için gözüme bakan çocuğum eşim vs. sabahları 6 da kalktım. çocuğumdan vakit calmamak için. Sonuc ise cok şükür güzel bir puan ve alan da 6.lık getirdi bana.
Herkesın bangır bangır yapamazsın demesıne ınat ben yaptım.

Sorunum şu ki ben bunları yaptım ama kadrolu alım yok ! sözleşmeli alım var ama eş durumu nu kaldırdılar. ilk alımda giderım ama eşim özel sektör işletme sahibi. yani benımle gelemez. gidersem bende gelemem.

Çok yorgunum. Saçlarım beyazladı. migren sahibi oldum. Çok yorgunum çok üzgünüm. Ve mutlu değilim . şükürsüz olmak istemıyorum eşimden yana problemımız yok Onu cok sevıyorum, ailemi , eşimin ailesini herşey mükemmel belkı de cok imrenilen bi hayatım var. Ama hayallerım umutlarım emeklerım. Kendımı bitkin hissediyorum. Artık hayatımın bu şekılde yasamak ıstemıyorum.
Şu anda bile başıma ağrılar girdi. Allah beterınden saklasın kızlar ama cok yoruldum. Ellerimi açıp , yükümle beraber dizlerimin üstüne çökmüş öylece kalakalmıs hissediyorum kendımı.
Birileri de cıksın bana desin ki üzülme geçiceek !

Valla ne iş var ne koca ne para hatta üstüne bir sürü borç var.Ben bile zaman zaman kafayi yiyecek gibi olsam da hic boyle ölmüş bitmiş modlarına girmiyorum.Biz hepten ölmüşüz demek ki.Çok istiyorsanız özel sektöre bakın madem.Ya da gidip bir dernekte benzer bir yerde görev almak bile çok iyi olabilir sizin için.Bence şu dünyada başkaları için birşey yapabilmek çabalayabilmek bir mücadelenin içinde olmaktır asıl yaşamak.

Benim branşımda torpilin bol olduğu ve sadece iki büyük şehirde olan bir iş. Haliyle ben de işsizim. Sizi çok iyi anlıyorum.
Ama herkesin hayatında bir eksik mutlaka oluyor kiminde maddiyat kiminde aşk kiminde evlat kiminde kariyer eksik. Bu nedenle kendinizi yormayın.
Siz işe yaramaz bir kadın değilsiniz. İş bulamamış bir kadınsınız o kadar. İşe yaramak illa ki maddi bir gelirle olmuyor ki, hayırlı ve mutlu bir çocuk yetiştirmek hiç azımsanacak bir şey değil. Çocuğunuz olmasa yine işsiz olsanız yine işe yaramaz olmayacaksınız emin olun lütfen o zaman da ev işlerini yapan sıcak yemekler pişiren hayatı paylaşan zorluklarda ailesine destek olan bir eş bir evlat olacaktınız.
Kendinizi yorup üzüp evdekileri de üzmenizden daha çok işe yarar bunları kendinie hatırlatmanız. Mutluluk tek işe bağlı değil çünkü. Allah korusun işe girip başka ve daha büyük bir şeye de dertlenebilirsiniz. Şimdi elimizdekilerle en mutlu olmaya çalışın bence.

Bir ara sözleşmelilere toplu kadro çıktı seçim öncesi
Yine öyle bir şey olursa eş durumundan dönebilirsiniz
Ama risk tabi. Çıkmayabilir de

Kolay gelsin. Zor karar.

Sağlıkçılara dört bin kadro açıklaması geldi bugün. Yani atanacaksınız. Olduğunuz şehir, olmazsa hemen yanınızdaki şehirde gidiş gelişi kolay bir yeri yazamaz mısınız. Olduğunuz ilçede alım oladabilir, bilemezsiniz. Kpss ve umut ilişkisini yakın zamanda atlattığım için nasıl bir derttir bilirim. Eğer herkesten rest yemeyecekseniz, çabalamaya devam edin.

Benzer şeyler yaşıyoruz insallah yaşadığınız yerde bir kadroya atanirsiniz. Allah yardımcımız olsun.

Ben anliyorum seni çok fazla emek sarfettigin icin emeginin karşılıgını almak istiyosun...insanin elinde saglam bi puan olup da kadro olmamasi gercekten yıpratıcı..ben de yaşamistim zamaninda...demek ki icten ice idealist bi tipsin....tembel degilsin ki ihtiyacin olmadigi halde ise yaramak istiyosun...sabret eninde sonunda bi atama olucak...kesin atanirsin..ha şimdi olmaz da 2 sene sonra olur...gec olsun güc olmasin...b grubu puanlari 2 yıl gecerli ne de olsa....bu süre zarfinda da istersen bi psikologa git yıprandıgın icin...

Kızlar teşekkür ederim. Sadece hayal ettiğim duruma bu kadar yaklaşmışken bıçak kesiği gibi bu kadar uzaklaşmak afallattı beni. bir hedef koydum ve sonuna kadar karşılığını almak için çok emek verdim. Ne olur ne biter bilmiyorum ama bu süreç beni yıprattı üzdü. Ölüp bittiğim yok hatatıma devam ediyorum ama şuan bu yeterli gelmiyo. ay aşk acısı çeker gibiyim :)

yorumun ne iyi geldi bilemezsin :) allah razı olsun.

yorumun ne iyi geldi bilemezsin :) allah razı olsun.

Bildigim icin konusuyorum ben de 1 sene sonra falan atanmıştım sınavdan....o arada açıktan atama ile alan yerlere de basvurmustum...kadro azdi...ama sonunda oldu..kendini hiiiicc yipratma...cok avantajlisin cunku saglikcilarin kadrolari her zaman diger sektorlere gore daha fazladir...en üzülmemesi gerekenlerden birisin hatta hem puan açısından hem de sektör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…