- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi Tokiarika23
-
Cok kötü oldum hemen bir açıklama istedim hala şoktayım resim çekip kendi telefonuma bile gönderemedimkeske adami uyandirmadan yeterince didikleseydiniz telefonunu
Olmamıştı , ama yaşadığımız şehirdekileri aratmış onlarca sayfaya bakmış 26 eylülden beri , belliki kafasına koymuş yapmış yada yapmamış bilmiyorum ama yapmayı kafasına koymuş yakalamasaydım yapacaktı belkideAhlaksızlık namaza niyaza bakmıyor, önce bunu kafanızdan çıkarın. Yapacak olan adam her türlü yapıyor.
Diğer taraftan, sizin için üzüldüm. Sevdiğim bir üyeydiniz. Aratmış diyorsunuz, yapmadığından asla emin olamazsınız. Bu ikilemde kalmak mı istiyorsunuz? Yoksa unutabilecek misiniz? Daha önce böyle bir vukuatı olmuş muydu?
Yani bir de şunu biliyorum, siz affedince "nasılsa beni affediyor" diyip bu sefer aleni bir şekilde yapacaktır. O yüzden seçiminizi iyi yapıp pişman olmayın. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Arkadaşı gitmiş anlatmış buda merak etmişNeden bakmış gerekçe neymiş
Ya da yaptı. Hani böyle seçenecekler olduğu için ben çok fikir vermek istemiyorum. Ama bir kadın bu şüpheyle ömür boyu yaşayamaz. Onurlu, gururlu bir kadın bu yapılanları yutmaz. Onu bilmiyorum. Bence siz baş başa güzelce bir konuşun, öyle karar verin.Olmamıştı , ama yaşadığımız şehirdekileri aratmış onlarca sayfaya bakmış 26 eylülden beri , belliki kafasına koymuş yapmış yada yapmamış bilmiyorum ama yapmayı kafasına koymuş yakalamasaydım yapacaktı belkide
Cinsel ilişki anlamında size söylemeye çekineceği bir fantezisi vs olabilir mi peki? Hani siz evliliğinizin o yönünden memnunsunuzdur ama namazında niyazında diyorsunuz, belki de o çevreden bir adamın eşine söylemeye çekineceği bir fantezisi vs olabilirArkadaşı gitmiş anlatmış buda merak etmiş
Unutamıyorum zaten gururum çok kırıldı , böyle birşeyi hak edecek hiç birşey yapmadım . Ben boşanınca daha güzel olacağını duymak istiyorum sadece , bu yaptığın beni ömür boyu üzmeyeceğini duymak istiyorum .Ya da yaptı. Hani böyle seçenecekler olduğu için ben çok fikir vermek istemiyorum. Ama bir kadın bu şüpheyle ömür boyu yaşayamaz. Onurlu, gururlu bir kadın bu yapılanları yutmaz. Onu bilmiyorum. Bence siz baş başa güzelce bir konuşun, öyle karar verin.
Arkadaşı gitmiş anlatmış buda merak etmiş
Cinsel hayatımızın oldukça iyi olduğunu zammedersim demek ki değilmiş .Sizinle yasamayadigi bir fantazisi olabilir mi? Aklıma bu geldi sadece. Çocuklarının annesini belki fantazisine uygun bulmuyordur.
Bakın sizinle paylaşamayacağını düşündüğü, size çok uç geleceğini düşündüğü bir "fantezisi" olabilir. Bu bir dürtü. Sevgiyle alakalı değil. Önce konuşun. Durum bu değilse ondan sonra kesip atarsınız.Cinsel hayatımızın oldukça iyi olduğunu zammedersim demek ki değilmiş .
Eşini seven biri böyle birşey yapmazdı değil mi ? Hiç sevmemiş
Böyle düşünme, belki senin asla kabul etmeyecegin birşeyi hayal edebilir. Mesela anal ilişki. Oral ilişki. Yada ne bileyim sado mazo fantazisi var.Cinsel hayatımızın oldukça iyi olduğunu zammedersim demek ki değilmiş .
Eşini seven biri böyle birşey yapmazdı değil mi ? Hiç sevmemiş
Aynı spruları sorup durdum bilmiyorum utanıyorum dedi başka bişe demedi . Çok kötü durumdayım herşeyin bende farkındayım çok desteğe ihtiyacım var ne yapıcam nasıl olacak bilmiyorum hiç sevilmediğimi öğrendim üstesinden nasıl gelicem bilmiyorumCevap hiç inandırıcı değil. Neyini merak ettin yani? Hadi illa ettin bir kere bakar çıkarsın tümünü aratmak nedir? Çok üzüldüm gerçekten. Bugün konuşmadı mı sizinle? Neler söylüyor?
İnanın çok zor bir durum. Hani sizin yerinize kendimi koydum. Ama sonuca ulaşamadım. Öncelikle sakin olun. Kendinize biraz zaman tanıyın. Sakin kafayla hareket edin
Üstteki birkaç yorumu okudum da kocanız arkadaşım atlattı bende merak ettim demiş. Ya yalan söylediği çok belli oluyor. Ama bakUnutamıyorum zaten gururum çok kırıldı , böyle birşeyi hak edecek hiç birşey yapmadım . Ben boşanınca daha güzel olacağını duymak istiyorum sadece , bu yaptığın beni ömür boyu üzmeyeceğini duymak istiyorum .
Nasıl toparlicam bu süreçleri nasıl atlatıcam bilmiyorum .
Bilmiyorum ama günlerce aramış genelde 21 , 22 yaşımdaki genç kızlar çok iğrenç midem bulanıyor nasıl atlatıcam benBöyle düşünme, belki senin asla kabul etmeyecegin birşeyi hayal edebilir. Mesela anal ilişki. Oral ilişki. Yada ne bileyim sado mazo fantazisi var.
Aynı spruları sorup durdum bilmiyorum utanıyorum dedi başka bişe demedi . Çok kötü durumdayım herşeyin bende farkındayım çok desteğe ihtiyacım var ne yapıcam nasıl olacak bilmiyorum hiç sevilmediğimi öğrendim üstesinden nasıl gelicem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?