Hayatımın Darbesi ....

Boşanmanız gerekiyor çünkü bence sizi sevmiyor sevseydi başka bi kadını hayal dahi etmezdi. Ve büyük eksiklikler tatmin olmadığı hisler varki çok iğrenç olan eskort kadınla tatmin olmaya çalışıyor gerçi bu onun basit bi karekter olduğunu da gösteriyor her türlü çözüm boşanmak böyle midesiz insanla evlendiğiniz için kendinizide yargılayın.
Ağır saçmalamışsınız

Boşanmanız gerekiyor çünkü bence sizi sevmiyor sevseydi başka bi kadını hayal dahi etmezdi. Ve büyük eksiklikler tatmin olmadığı hisler varki çok iğrenç olan eskort kadınla tatmin olmaya çalışıyor gerçi bu onun basit bi karekter olduğunu da gösteriyor her türlü çözüm boşanmak böyle midesiz insanla evlendiğiniz için kendinizide yargılayın.
Ne kadar şuursuzca yapılmış boş bir yorum.

Birde siz çok kırılganım , hassasım diye konu açtınız daha yeni, insan utanır bir başkasına hele hele böyle üzücü bir olayla karşılaşmıa bir kadına bu hadsizlikte yorum yaparken.

Siz bekarsınız, umarım ileride su sözlerinizden utanacaginı şeyler yaşadığınız bir evlilik yapmazsınız. Öyle büyük laflar etmeyle olmuyor çünkü bu işler.

Son düzenleme:
Size tek tavsiyem lutfen buyuk konusmayin.
Inanin ilerde cok irdeleyerek sectiginiz adamin size ayni seyi yasatmasini asla istemem .
Cunku cok kotu hissettiriyor emin olun .

Yaptığı çok üzücü gerçekten çokkk yıkıcı. Acaba meraktan bakmış olabilir mi? Mesela burda o kadar çok bu tarz konu var ki, geçenlerde neymiş ya bu kızlar diyip bir arattım bende.

Merhaba herkese.
Aşırı duygusalım. Aileme, yaşanılan toplumsal olaylara, burada okuduğum olaylara bile üzülüyorum.

Burda birisi kocam aldatıyor diyo ya da haksız birisine çok aşırı yükleniliyor haksız blle olsa ben onun neler hissettiğini düşünüp üzülüyorum.

Evet belli oluyor ne kadar duygusal olduğunuz.
Hassaslık başa bela gerçekten, çeken bilir. Acil şifalar dilerim.

Ne oluyor bu erkeklere ya?
Neden evindeki nimete şükretmeden gözünü çöplüğe dikmeye can atıyorlar anlayamıyorum?

Her zaman mı bu kadar fazlaydı, yoksa iletişim çağında daha mı göze batar, ortaya çıkar oldu?

5-10 dakikalık heyecan uğruna değer mi eşinin kalbini kırmaya mide bulandırmaya?

Kadının çocukla birlikte sorumluluğu artıyor. İlgi alanı değişiyor. Yeri geliyor tahammül seviyesi azalıyor, agresif oluyor.
Hemen heyecan mı aramak lazım?

Kendim kadar güvendiğim eşime güvenim azalıyor artık bu konular yüzünden.

Var mı bi gelişme canim . Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Gelisme denir mi bilmiyorum ama arayip duruyor , pismanmis merakina yenilmis falan filan .
Soyledigine gore islerini ayarlayip yanima gelip ikna edecekmis filan .
Ama benim icim sogumadi , aklimdaki soru isaretleri oldugu gibi duruyor .
Destek almam lazim sanirim psikiyatriye gidicem .

Siz yazdığınıza hariçten gazel okumak denir.
Tdk;
1- bir konuyu iyice bilmeden görüş ve düşünce ileri sürmek.

Siz midelisiyle evlenirsiniz, konu sahibi o şekil seçmiş ne yaparsınız? :işsiz:

Gelisme denir mi bilmiyorum ama arayip duruyor , pismanmis merakina yenilmis falan filan .
Bencede hatta gerekirse beraber gitmeyi teklif edin . Birde emin olmak için telefon dokümanına bakabilirsin hangi operatördeyse onun uygulamasını indirip bakabilirsin

kaç yaşındasın canım sen, çok yazık, bu büyük laflarla ne büyük lokmalar yutacaksın şimdiden geçmiş olsun

Size tek tavsiyem lutfen buyuk konusmayin.
Inanin ilerde cok irdeleyerek sectiginiz adamin size ayni seyi yasatmasini asla istemem .
Cunku cok kotu hissettiriyor emin olun .

Yaaa insanın canı yanınca nasıl oluyormuş demii halbuki siz daha bi kaç hafta önce hiç sorununuz yokmuşçasına insanların buraya bi umutla ufacık aradığı teselliyle dalga geçiyor acımasızca can yakıyordunuz bende size hiç tanımadığınız birine bu kadar kin beslemeyin diyordum.

Burda piskolojisi bozuk ya da büyük dertler sorunlar yaşıyor mu bilmeden aklınıza geleni yazmayın gün gelir başınıza gelir.

Yine de Allah yardımcın olsun.

Bence siz acele karar vermeyin şu anda her ne karar verirseniz pişman olcak gibisiniz. Bir arkadaşınızla buluşup dertleşin, kafa dinleyin ya da psikolıgka görüşün...ama önce kafanızı toplayın derim. Bazen insan sakin kafayla karar vermeyince gitse de pişman oluyor kalsa da. Bana siz de o noktada geldiniz. Siz acele etmeyin iyice düşünün taşının bence

Son düzenleme:
Ne kadar şuursuzca yapılmış boş bir yorum.

Birde siz çok kırılganım , hassasım diye konu açtınız daha yeni, insan utanır bir başkasına hele hele böyle üzücü bir olayla karşılaşmıa bir kadına bu hadsizlikte yorum yaparken.

Siz bekarsınız, umarım ileride su sözlerinizden utanacaginı şeyler yaşadığınız bir evlilik yapmazsınız. Öyle büyük laflar etmeyle olmuyor çünkü bu işler.

Amin canım inşallah 😂😂

Yaaa insanın canı yanınca nasıl oluyormuş demii halbuki siz daha bi kaç hafta önce hiç sorununuz yokmuşçasına insanların buraya bi umutla ufacık aradığı teselliyle dalga geçiyor acımasızca can yakıyordunuz bende size hiç tanımadığınız birine bu kadar kin beslemeyin diyordum.

Burda piskolojisi bozuk ya da büyük dertler sorunlar yaşıyor mu bilmeden aklınıza geleni yazmayın gün gelir başınıza gelir.

Yine de Allah yardımcın olsun.
Kotu bir insansiniz .
Eminim bahsettiginiz konu dandirik bir konudur.
Sizin gibi bir yakinim olsun hic istemem .

Kotu bir insansiniz .
Eminim bahsettiginiz konu dandirik bir konudur.
Sizin gibi bir yakinim olsun hic istemem .
sizin kafanızı rahatlatacak çözümler olabilir belki hesap geçmişine bakın nereye gittiği belli olmayan para varmı telefon kayıtlarına bakın hattının uygulamasından herhangi bi yer aranmış mı bide çok korkutun bulaşıcı hastalık muhabbetine çocuğa bulaşır yada erken evrede aşıları varmış falan gibi affedecek gibi konuşursanjz daha inandırıcı olur, eğer hastaneye giderse sıkıntı var ha gittiğini nasıö bilecem derseniz e nabızdan tahliller görüntülenebiliyor böyle bir tahlil yaptırması bile yeter

sizin kafanızı rahatlatacak çözümler olabilir belki hesap geçmişine bakın nereye gittiği belli olmayan para varmı telefon kayıtlarına bakın hattının uygulamasından herhangi bi yer aranmış mı bide çok korkutun bulaşıcı hastalık muhabbetine çocuğa bulaşır yada erken evrede aşıları varmış falan gibi affedecek gibi konuşursanjz daha inandırıcı olur, eğer hastaneye giderse sıkıntı var ha gittiğini nasıö bilecem derseniz e nabızdan tahliller görüntülenebiliyor böyle bir tahlil yaptırması bile yeter
Tokiarika23 Tokiarika23 .!.: aynen arkadaş hakli takip edin.

Back
X