• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın dönüm noktası bana fikir verin lütfen

Boyle umutsuz konusmayin nolur herkesin sinavi başka kimi saglikla kimi evlatla kimi parayla sinaniyor ...

Bu şekilde sagliginizdan oolursunuz ggüçlü kkalin dik durun.. Allah bir kapi kapatir bir kapi açar .. Esinizle is aramaya baslayin zaman kaybetmeyin

Boyle umutsuz konusmayin nolur herkesin sinavi başka kimi saglikla kimi evlatla kimi parayla sinaniyor ...

Bu şekilde sagliginizdan oolursunuz ggüçlü kkalin dik durun.. Allah bir kapi kapatir bir kapi açar .. Esinizle is aramaya baslayin zaman kaybetmeyin
inanın oda bende arıyoruz ama yok bize uygun iş eşim işsizlik ödeneğine başvurdu bu ayın sonunda onu alıcaz 900 tl 600 ev kirası ve aidat ve faturalar.daha aryan borçlular var az miktarda olan kredi kartı 134 tl ve benşm son taksidim var bir yere 130 tl onlarda duruyor ALLAHIM yardım etsin bize dua edin ne olur.vallahide çabalıyoruz iş için billahide

Çocuğunuzu anaokuluna verin. Hem onun için faydalı olur hem siz de çalışırsınız.

Az çok para demeden bir an önce işe başlayın bence. Daha iyi fırsatlar bulunca ilerde iş değiştirirsiniz.

inanın oda bende arıyoruz ama yok bize uygun iş eşim işsizlik ödeneğine başvurdu bu ayın sonunda onu alıcaz 900 tl 600 ev kirası ve aidat ve faturalar.daha aryan borçlular var az miktarda olan kredi kartı 134 tl ve benşm son taksidim var bir yere 130 tl onlarda duruyor ALLAHIM yardım etsin bize dua edin ne olur.vallahide çabalıyoruz iş için billahide

daha uygun kirası olan bi eve geçme şansınız yok mu

üstüne üstlük benim evimanneme çok uzak araba yok otobüslerde kızımı götür getir öok zor oluyor geçen ay bir denedik 10 gün bir çalıştım anneme bıarktım annem akşamları çocuğu almazsanız çok yıpranır dedi eşim işten çıkıyorsaat 7 de annemle aramız 1 saat yol almak gelmek 2 saat çocuk hergün böyle nasıl yapalım ev düzenizmiz alt üst oldu benimde sinir sistemim alt üst oldu inanın kendimi öldürmeyi bile düşündüm.hiçbir tutar dalım yok lanet olsun ev bark desem ilerde ben yine sürüneceğim.bilmiyorum ki ne doğru bir karar olur allahım sonumuzu hayır etsin bana ne olur dua edin çokkkk zor durumdayım hayat benim için öyle boş olduki hiç kimseyle konuşmak bile istemiyorum ne yediğimden bişey anlıyorum ne içmekten zehir gibi hersey...

Bence annenizin evine yakın bir yerde iş bulun ve annenizde kalın. çocuğa anneniz baksın. izin günlerinizde çocuğunuzu da alırsınız, evinize eşinizin yanına gelirsiniz. Zor durumdasınız ve bu süreç bir şeylerden fedakarlığı gerektiriyor.
Bu durumda fedakar olan eşiniz olsun. siz annenizde kalın çocuğunuzla beraber bence

arkadaşlar daha önce burada yazmıştım şimdi hayatım öyle KARMAKARIŞIK İNANNILMAZ BİR HAL ALDIKİ BURAYA YAZMAK İSTEDİM SİZİN FİKİRLERİNİZDE ÖNEMLİ BENİM İÇİN BEN NE YAPACAGIMI SASIRDIM İNANIN.YÜREĞİM YANIYOR CANIM ACIYOR KENDİMİ ÖLDÜRMEK BİLE İSTEDİM ÇOCUĞUM AKLIMA GELDİ HEP.(Hayatımın dönüm noktası bana fikir verin lütfen(diye daha önce konu acmıştım.linki belki becerip atamadım .konu başlığı bu bilen konuyu bilir .eşim işten çıkarıldı sanıyordum meğerse işten kendi çıkmış bunalmış buradan gitmek istemiş 13 milyar alacagı tazminatıda yakmış çıkmış.elimizde su an tazminatta yok.illa anatalyaya gidecem diyor iş buldu oradan.şimdi borç yerinde sayıyormu.eve bir yıl kaldımı ne yapsam bilemiyorum artık ev bana haram oldu.herseyimizi kaybettik eşim su an antalyada ev arıyor biz çocugumla kayserideyiz.borçumu ödeyelim ev mi geçindirelim sastım kaldım....

Simdi daha iyi anladim durumu. Su durumda antalya ya gitmekten başka cikar yol görünmüyor sizin için. Eşiniz is de bulmuş. Kim bilir belki antalya da herşey yolunda gider. Siz de is bulursunuz ve en kisa surede ev sahibi olursunuz.

Siz de calistiktan sonra daha cabuk toparlarsiniz inşallah. Üniversite mezunuymussunuz. İllaki bir şekilde is hayatına atilirsiniz. Sizin daha cesur olmaniz gerekiyor.

aman hep hesap yaptım.hep tasaarruf ettim harcamama hep dikkat ettim.hayatta elimde ne varsa kaybettim.hersey karıştı terse sardı yüce rabbim bana yol göster yardım et.ne yapacagımı sasırdım.ben hayatım boyunca bu sehirde yaşadım ne yaparım oralarda şaşatım kaldım.valla bir hafta oldu ögreneli bunu bir haftadır kan kusuyorum tüm hayallerim alt üst oldu. BENİMKİ SİL BAŞTAN BAŞLAMK OLDU BU YAŞTAN SONRA HİÇ UMUDUM KALMADI HAYTTA.NE YAŞAMA İŞTAHIM NE ARZUM BEN EV SAHİBİ OLMAK İÇİN NE HAYALLER KURDUM BİR BİLSENİZ NE ÇABALAR SIKINTILAR ÇEKTİM SONUNDA HÜSRAN BORÇ VE ACI KALDI.BATSIN BU DÜNYA...

bence kendinizi öldürmeyi düşünecek kadar büyütmeyin ev meselesini.
ev dediğiniz tabi insanı güvende hissettirir ama bi depremde bi yangında yok olup gidebilir de.
allah sağlık versin size de eşinize de çocuğunuza da.
ev yine alınır

antalya merkezde çalışan arkadaşımla konuştum 90.000'e yeni evler varmış mesela

Allah saglik sihhat versin size de cocugunuza da. Eğer Eşiniz de ailesi için cabaliyorsa bu kadar ümitsiz konusmayin derim. İnsanin alistigi ortami birakmasi tabiki kolay değil. Ama sonuçta insanin ailesi yaninda olduktan sonra her yere alisiyor.

32 YAŞINA GİRECEGİM ORALARDA NE İŞ BULACAGIM .DAHA ÖNCE BEKARKEN AVM DE MAĞAZA MÜDÜRLÜĞ YAPTIM GÜZELLİK UZMANLIĞI YAPTIM.ORADADA ONU YAPACAGIM SAATLER UYGUN DEGİL HAFTA SONUM YOK.EŞİMLE ORTAK HİÇ SAATLERİMİZ OLMAYACAK.ÇALIŞMAZSAM BORÇ VAR.İNANNIN KIZIM OLMASIN SU CANIMA KIYACAGIM ZOR DAYANIYORUM BURAMA GELDİ.DAHA YAŞADIKLARIMDA ANLATMADIĞIM BAZI SEYLER VAR.BENİM EŞİM BİZİ MAHVETTİ.HİÇ İŞİNİ BİLMEZ PARAYI ELİNDE TUTATMAZ BEN ÇABALADIKÇA BİZİ BATIRDI.BORCA SOKTU.HAYATTAN HİÇ ÜMİDİM YEMİN EDERİM KALMADI KIZIM İÇİN YAŞIYORUM.SUNUDA BELİRTEYİM EŞİM ÇOK İYİ İNSAN İNSAN OLARAK HARİKA BİR KİŞİLİĞİ VAR.AMA PARASAL YÖNDEN KAFAYI HİÇ KULLANAMADI BİZİ MAHFETTİ.PARADA OLMAZSA TARIŞMA HAYAT ZORLUĞU ÇOK OLUYOR.NE YAPACAGIMI SASTIM KALDIM

Eviniz mi daha önemli eşiniz mi bir düşünün... Ona göre hareket edin.. Halinize de isyan etmeyin.. Eşiniz yeniden başlayacak gücü bulmuştum sizde onun elinden tutun ve ondan destek alın. .

sonradan eklemek istedim madem ekonomik idare yetisi kuvvetli değil Hesap-kirap islerini beraber yapın. . Birlikte her güçlüğü aşarsiniz inşallah..

Antalya sınırlarına girin ve içinizdeki o enerjiyi hissedin. Antalya candır. İnsanı bile bambaşkadır. Çok şanslısınız bence. :)

Back
X