- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
- Konu Sahibi Hayat ne garip
Evinde çocuk bakabilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanın oda bende arıyoruz ama yok bize uygun iş eşim işsizlik ödeneğine başvurdu bu ayın sonunda onu alıcaz 900 tl 600 ev kirası ve aidat ve faturalar.daha aryan borçlular var az miktarda olan kredi kartı 134 tl ve benşm son taksidim var bir yere 130 tl onlarda duruyor ALLAHIM yardım etsin bize dua edin ne olur.vallahide çabalıyoruz iş için billahideBoyle umutsuz konusmayin nolur herkesin sinavi başka kimi saglikla kimi evlatla kimi parayla sinaniyor ...
Bu şekilde sagliginizdan oolursunuz ggüçlü kkalin dik durun.. Allah bir kapi kapatir bir kapi açar .. Esinizle is aramaya baslayin zaman kaybetmeyin
inanın oda bende arıyoruz ama yok bize uygun iş eşim işsizlik ödeneğine başvurdu bu ayın sonunda onu alıcaz 900 tl 600 ev kirası ve aidat ve faturalar.daha aryan borçlular var az miktarda olan kredi kartı 134 tl ve benşm son taksidim var bir yere 130 tl onlarda duruyor ALLAHIM yardım etsin bize dua edin ne olur.vallahide çabalıyoruz iş için billahide
üstüne üstlük benim evimanneme çok uzak araba yok otobüslerde kızımı götür getir öok zor oluyor geçen ay bir denedik 10 gün bir çalıştım anneme bıarktım annem akşamları çocuğu almazsanız çok yıpranır dedi eşim işten çıkıyorsaat 7 de annemle aramız 1 saat yol almak gelmek 2 saat çocuk hergün böyle nasıl yapalım ev düzenizmiz alt üst oldu benimde sinir sistemim alt üst oldu inanın kendimi öldürmeyi bile düşündüm.hiçbir tutar dalım yok lanet olsun ev bark desem ilerde ben yine sürüneceğim.bilmiyorum ki ne doğru bir karar olur allahım sonumuzu hayır etsin bana ne olur dua edin çokkkk zor durumdayım hayat benim için öyle boş olduki hiç kimseyle konuşmak bile istemiyorum ne yediğimden bişey anlıyorum ne içmekten zehir gibi hersey...