- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
Merhaba kizlar ben bu foruma yeni uye oldum cok mutsuzum belki bi kiz olarak derdime care olabilirsiniz diye dusundum. 2.5 yillik iliskim var 2 aylik sözlüyüz. Iliskimiz cok inisli cikisli surdu. Bu iliski icin cok fedakarlik ettim. Sozlum 25 yasinda anne baba ayri tanidigimda babaannesi dedesiyle yasiyordu annesi baska sehirde su an calisiyor mimar. Sozlum ise lise okudu sadece ve burda calisiyordu istanbulda. Calismadigi zamnlarda oldu ama 2 senedir her zaman yanyanayiz her gun calissa da geldi yanima bende universite okuyorum 3.sinif. sozlenmemize kimse sicak bakmamisti cunku cok kavga eden bir cifttik . Sozlum baslarda guvenimi sarsacak birkac hareker etti o gunden beri hep oyle olacak diye guvensizligim var ve cok sorunlar yasadkk. Ama insan olarak cok iyi efendi biri o da cevreye. Ve bu sozun olmasini babam istedi cunku gemici karadenizli oyle gezmeyi tozmayi sevmiyor. Ama dorugun kalici bir isi olmasi gerekiyordu. Annesi anneme is yeri acacagim doruga dedi izmirde para getirisi cok olan babamda eger doruk calisir maasi iyi olursa nişan yapcam 1 sene sonra demisti o zaman kaldi 10 ay. Ama ben korkuyorum hem hep yanyana olmanin etkisi var uzakta olacak hem de bana yanlis yapar mi orda yasayacak sonucta beni unutur ve o ortama kaptirirsa kendini diye dusunuyorum ayda 2 kere gorusebilcez
doruk biraz dengesiz biri sorumlu tam anlamiyla diyemem. Bir ortam yapsin farkli davranabiliyor. He onun bu arada hep anne baba babaanne evleri olarak hayati belli bi yerde olmadigi icin arkadasi da yok. Kizlar siz boylr bi durumda olsaydiniz gondeirr miydiniz? Annesi is yeri acicam dedi simdi 1 ay sonra degil 2 ay olabilir falanlara basladi sizce ne yapmaliyim??? Tesekkurler.