hayatimin dönüm noktasi gondermelimiyim mi kalmali mi?

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Merhaba kizlar ben bu foruma yeni uye oldum cok mutsuzum belki bi kiz olarak derdime care olabilirsiniz diye dusundum. 2.5 yillik iliskim var 2 aylik sözlüyüz. Iliskimiz cok inisli cikisli surdu. Bu iliski icin cok fedakarlik ettim. Sozlum 25 yasinda anne baba ayri tanidigimda babaannesi dedesiyle yasiyordu annesi baska sehirde su an calisiyor mimar. Sozlum ise lise okudu sadece ve burda calisiyordu istanbulda. Calismadigi zamnlarda oldu ama 2 senedir her zaman yanyanayiz her gun calissa da geldi yanima bende universite okuyorum 3.sinif. sozlenmemize kimse sicak bakmamisti cunku cok kavga eden bir cifttik . Sozlum baslarda guvenimi sarsacak birkac hareker etti o gunden beri hep oyle olacak diye guvensizligim var ve cok sorunlar yasadkk. Ama insan olarak cok iyi efendi biri o da cevreye. Ve bu sozun olmasini babam istedi cunku gemici karadenizli oyle gezmeyi tozmayi sevmiyor. Ama dorugun kalici bir isi olmasi gerekiyordu. Annesi anneme is yeri acacagim doruga dedi izmirde para getirisi cok olan babamda eger doruk calisir maasi iyi olursa nişan yapcam 1 sene sonra demisti o zaman kaldi 10 ay. Ama ben korkuyorum hem hep yanyana olmanin etkisi var uzakta olacak hem de bana yanlis yapar mi orda yasayacak sonucta beni unutur ve o ortama kaptirirsa kendini diye dusunuyorum ayda 2 kere gorusebilcez :( doruk biraz dengesiz biri sorumlu tam anlamiyla diyemem. Bir ortam yapsin farkli davranabiliyor. He onun bu arada hep anne baba babaanne evleri olarak hayati belli bi yerde olmadigi icin arkadasi da yok. Kizlar siz boylr bi durumda olsaydiniz gondeirr miydiniz? Annesi is yeri acicam dedi simdi 1 ay sonra degil 2 ay olabilir falanlara basladi sizce ne yapmaliyim??? Tesekkurler.

Güvensizlik basa bela gerçekten giderse aklin hep onda kalacak bir şey yapmasa bile içindeki kuşku seni yiyip bitircek ki gideceği yer İzmir. Ama isin ucunda calisip para kazanip sürekli bi iste olmak da var nişaniniz evliliğinin için. Bilemedim.. Ben olsam soyle yapardim diyemiyorum çünkü karar veremedim seni olumsuz yönde etkilemek istemem

Ben bu iliskide genelde anne gibi oldum herseyiyle ilgilendim. O biraz daha cocuksu ben 23 yasindayim. Ama daha farkliyim. Dorukla yasayan anlar nasil zor biri. Ickisi kumari yok burda tek benle gezdi. Ama cok para kazaninca, oraya gidince degisir mi doruk sunu yapma dedigimde oflamaya baslar mi diyorum:(

Ben bu iliskide genelde anne gibi oldum herseyiyle ilgilendim. O biraz daha cocuksu ben 23 yasindayim. Ama daha farkliyim. Dorukla yasayan anlar nasil zor biri. Ickisi kumari yok burda tek benle gezdi. Ama cok para kazaninca, oraya gidince degisir mi doruk sunu yapma dedigimde oflamaya baslar mi diyou

Merhaba kizlar ben bu foruma yeni uye oldum cok mutsuzum belki bi kiz olarak derdime care olabilirsiniz diye dusundum. 2.5 yillik iliskim var 2 aylik sözlüyüz. Iliskimiz cok inisli cikisli surdu. Bu iliski icin cok fedakarlik ettim. Sozlum 25 yasinda anne baba ayri tanidigimda babaannesi dedesiyle yasiyordu annesi baska sehirde su an calisiyor mimar. Sozlum ise lise okudu sadece ve burda calisiyordu istanbulda. Calismadigi zamnlarda oldu ama 2 senedir her zaman yanyanayiz her gun calissa da geldi yanima bende universite okuyorum 3.sinif. sozlenmemize kimse sicak bakmamisti cunku cok kavga eden bir cifttik . Sozlum baslarda guvenimi sarsacak birkac hareker etti o gunden beri hep oyle olacak diye guvensizligim var ve cok sorunlar yasadkk. Ama insan olarak cok iyi efendi biri o da cevreye. Ve bu sozun olmasini babam istedi cunku gemici karadenizli oyle gezmeyi tozmayi sevmiyor. Ama dorugun kalici bir isi olmasi gerekiyordu. Annesi anneme is yeri acacagim doruga dedi izmirde para getirisi cok olan babamda eger doruk calisir maasi iyi olursa nişan yapcam 1 sene sonra demisti o zaman kaldi 10 ay. Ama ben korkuyorum hem hep yanyana olmanin etkisi var uzakta olacak hem de bana yanlis yapar mi orda yasayacak sonucta beni unutur ve o ortama kaptirirsa kendini diye dusunuyorum ayda 2 kere gorusebilcez :KK43: doruk biraz dengesiz biri sorumlu tam anlamiyla diyemem. Bir ortam yapsin farkli davranabiliyor. He onun bu arada hep anne baba babaanne evleri olarak hayati belli bi yerde olmadigi icin arkadasi da yok. Kizlar siz boylr bi durumda olsaydiniz gondeirr miydiniz? Annesi is yeri acicam dedi simdi 1 ay sonra degil 2 ay olabilir falanlara basladi sizce ne yapmaliyim??? Tesekkurler.

Bak arkadasim, sana biraz cok sert ve alimsamasi zor olacak ama dogrulari soylicem (yasadiklarimdan ders cikararak soyluyorum)
Iliskiniz hep inisli cikisli olmus evlenince daha iyi olmasini bekleme. Bu tur iliskilerde biz kizlar hep ilk ciktigim erkekle evlenim falan triplere giriyoruz hep biz fedakarlik yapiyoruz. ama unutma evlenince hersey coookk farkli olacak.
O lise mezunu sen univ okuyosun, buda buyuk ihtimal sorun olucak...
Benden sana tavsiye sozu at yol ver ve hayatina baska biriyle devam et. Unutma evlilige girince istedigin zaman cikamiyosun ciksanda soz atmis gibi olmuyo..
Yanlis anlama sadece tavsiye. Gorduklerimi soyluyorum...
En GUVENILIR YOLU BELKIDE ISTIHAREYE YAT

Anlattiklarin farkli..ama sorun daha da farkli... Guvenmiyosun madem degisecegini dusunuyosun..dogru duzgun isi gucude yok neden hala evlilik yolundasin

Bak arkadasim, sana biraz cok sert ve alimsamasi zor olacak ama dogrulari soylicem (yasadiklarimdan ders cikararak soyluyorum)
Iliskiniz hep inisli cikisli olmus evlenince daha iyi olmasini bekleme. Bu tur iliskilerde biz kizlar hep ilk ciktigim erkekle evlenim falan triplere giriyoruz hep biz fedakarlik yapiyoruz. ama unutma evlenince hersey coookk farkli olacak.
O lise mezunu sen univ okuyosun, buda buyuk ihtimal sorun olucak...
Benden sana tavsiye sozu at yol ver ve hayatina baska biriyle devam et. Unutma evlilige girince istedigin zaman cikamiyosun ciksanda soz atmis gibi olmuyo..
Yanlis anlama sadece tavsiye. Gorduklerimi soyluyorum...
En GUVENILIR YOLU BELKIDE ISTIHAREYE YAT
Evet ama ben onu cok seviyorum . Ve izmire gidiyor diye ondan ayrilmak ve sonrasinda pisman olmaktan korkuyorum. Sorunlar yaratti evet dengesizlikleri cok oldu ama bende ustune cok gittim . Ben onu cok severken hadi sozu atiyorum su an iyiyiz ama ayrilalim diyemem ki:/ ama istihareye yatmayi dusunuyorum evet

Anlattiklarin farkli..ama sorun daha da farkli... Guvenmiyosun madem degisecegini dusunuyosun..dogru duzgun isi gucude yok neden hala evlilik yolundasin
degiseceginden korkuyorum ben o farkli bi sehirde yasayacak ben burda artik yanyana olamicaz hep 20 gunde bir olabilcez. Zatrn meltem uzakta diyip o da pes ederse diye dusunuyorum biraz cocuksu karakteri varya ondan bu da.

Güvensizlik basa bela gerçekten giderse aklin hep onda kalacak bir şey yapmasa bile içindeki kuşku seni yiyip bitircek ki gideceği yer İzmir. Ama isin ucunda calisip para kazanip sürekli bi iste olmak da var nişaniniz evliliğinin için. Bilemedim.. Ben olsam soyle yapardim diyemiyorum çünkü karar veremedim seni olumsuz yönde etkilemek istemem
Cok tsk ederim.

Gitmezse de burda iyi bi is bulmassa da babamlar kabul etmeyecek cunku dorugun ailemize sozu var:( Kurani kerime el bastirdim degismeyecegine, yanlis yapmayacagina ve bircok seye dair. Ama yinede icimde burukluk tedirginlik var.

degiseceginden korkuyorum ben o farkli bi sehirde yasayacak ben burda artik yanyana olamicaz hep 20 gunde bir olabilcez. Zatrn meltem uzakta diyip o da pes ederse diye dusunuyorum biraz cocuksu karakteri varya ondan bu da.
cok iyi düsün... evlilik bu... inan degisir diye dusundugun insanla evlenme..yasayanlari göruyoruz.

Evet ama ben onu cok seviyorum . Ve izmire gidiyor diye ondan ayrilmak ve sonrasinda pisman olmaktan korkuyorum. Sorunlar yaratti evet dengesizlikleri cok oldu ama bende ustune cok gittim . Ben onu cok severken hadi sozu atiyorum su an iyiyiz ama ayrilalim diyemem ki:/ ama istihareye yatmayi dusunuyorum evet

Evlendikten sonra o sevgin yavas yavas nefrete donusebilir cnm. Ben adami hayatimin anlami yapmistim, bende cok seviyodum.. onun icin ailemi arkadaslarimi okulumu yasadigim yeri herseyiiii biraktim gittim... Noldu ? hersey bos cikti... bosandim
evet seviyosundur ama mantiginin almadigi seyi yapma. Istisareye yatsan dusunki evlenmemen gerekiyo bu sevgiyi yine kenara atip birakamicaksin.
Mantigini dinle cnm Allah kolaylik versin.

Evlendikten sonra o sevgin yavas yavas nefrete donusebilir cnm. Ben adami hayatimin anlami yapmistim, bende cok seviyodum.. onun icin ailemi arkadaslarimi okulumu yasadigim yeri herseyiiii biraktim gittim... Noldu ? hersey bos cikti... bosandim
evet seviyosundur ama mantiginin almadigi seyi yapma. Istisareye yatsan dusunki evlenmemen gerekiyo bu sevgiyi yine kenara atip birakamicaksin.
Mantigini dinle cnm Allah kolaylik versin.
Evet ama onu hep yanimda tutarak anlayamam ki gercegi yanimdayken iyi cunku. Artik biz sozlendik parmagimiza taktigimiz yuzuk namus sozu degilmidir? Ben bu adama hic guvendigimi gostermedim. Guvendigimi gosterirsem ve o buna ragmen bi yanlis yaparsa bu benim icin gercegi gormem yonunde bi firsat degil midir?

Sanırım yaşayıp görmeniz gerekiyor bunu, yanımda tutarak anlayamam diyorsanız yapacak bir şey yok.
Biraz daha somutlaşmalı size göre bu durum, yoksa yapamazsınız gibi.
Bu sürede iyice düşünmelisiniz, ölçüp tartmalısınız davranışlarını. Mantığınızı ve iç sesinizi dinleyin.
İstihareye de gerçekten gördüğünüzü uygulayacaksanız yatın derim.

Ben olsam gitmesine izin verirdim ordaki durumuna, davranışlarına göre de hareket ederdim.Baktın ki ipin ucu gidiyo bırak gitsin.

Ben olsam dengesiz buldugum biriyle degil evlenmek sevgili bile olmazdim.

Back
X