- 19 Nisan 2020
- 626
- 386
- 103
- 30
- Konu Sahibi Tatszhayat
-
Annem psikolojimi bozuyor, bana sürekli çeyizlik şeyler yapıyor, örüyor dikiyor, ne güzel oldu bi evlenseydin de kullansaydın şu yaptıklarımı diyor. Zaten nişan atmışım ben moralim bozuk, kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum. Bir de annem ben artık torun sevmek istiyorum abi de sen de evlenemediniz diyor, hayırlı bi kısmet çıksa keşke diyor. Moralim alt üst oluyor. 25 yaşında içince gücünde insanım, benimle yaşadığım şehre geldiler birlikte yaşıyoruz kendimi embesil gibi hissediyorum. Yaşıtlarım çoluğa çocuğa karışmış, mutlu Mesut herkes bense arkadaşıma gitmek için babamdan izin alıyorum. Hayatımın o kadar zor bir evresindeyim ki kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.
Annem psikolojimi bozuyor, bana sürekli çeyizlik şeyler yapıyor, örüyor dikiyor, ne güzel oldu bi evlenseydin de kullansaydın şu yaptıklarımı diyor. Zaten nişan atmışım ben moralim bozuk, kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum. Bir de annem ben artık torun sevmek istiyorum abi de sen de evlenemediniz diyor, hayırlı bi kısmet çıksa keşke diyor. Moralim alt üst oluyor. 25 yaşında içince gücünde insanım, benimle yaşadığım şehre geldiler birlikte yaşıyoruz kendimi embesil gibi hissediyorum. Yaşıtlarım çoluğa çocuğa karışmış, mutlu Mesut herkes bense arkadaşıma gitmek için babamdan izin alıyorum. Hayatımın o kadar zor bir evresindeyim ki kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.
Yaşıtız boşanıyorum. Evlilik marifet değilmiş. Erken evlenmek yerine yaşınızda evlenmek en mantıklısı 29 30a kadar yolunuz var stres yapıp sıkmayın canınızı. Hemen evlenmek değil doğru kişiyle evlenmek doğru olan.Annem psikolojimi bozuyor, bana sürekli çeyizlik şeyler yapıyor, örüyor dikiyor, ne güzel oldu bi evlenseydin de kullansaydın şu yaptıklarımı diyor. Zaten nişan atmışım ben moralim bozuk, kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum. Bir de annem ben artık torun sevmek istiyorum abi de sen de evlenemediniz diyor, hayırlı bi kısmet çıksa keşke diyor. Moralim alt üst oluyor. 25 yaşında içince gücünde insanım, benimle yaşadığım şehre geldiler birlikte yaşıyoruz kendimi embesil gibi hissediyorum. Yaşıtlarım çoluğa çocuğa karışmış, mutlu Mesut herkes bense arkadaşıma gitmek için babamdan izin alıyorum. Hayatımın o kadar zor bir evresindeyim ki kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.
Sende ki bu sevgi pıtırcıklığı da beni öldürüyorÇoğu anne öyle canım üzülme lütfen o da seni sevdiğinden kötülüğünü istemiyor ki onlar eski jenerasyon
Mutluluğu en çok evlilikte zannediyorlar.
Ama şimdiki evlilikler çocuk oyuncağına döndü.
Sabir yok sadakat yok anlayış yok...
Olan da var ama nadir.
Allah karşına en hayırlı insanları çıkarsın.
Siz annenize deyin ki annem ben de istiyorum ama vakti gelmedi demekki daha kotuyle evlenmemi ister misin ?
Birak geç olsun güç olmasın deyin.
Öpün ellerinden ayy kıyamam ya hic erinmeyip bir şeyler orermis bir de ah bu eskiler gözlerine bile acimazlarmis
Evlenince daha rahat olmuyor insan daha cok sorumluluk biniyor insanin ustune 27 yaşındayım 6 yıldır evliyim baba evinde daha cok geziyordum şimdide geziyorum ama eve dönünce çamaşırı bulasigi temizliği düşünmek bide cocuk eklenince gezdigimdende anlamiyroum 25 yaş icin bence bunlar erken şimdiki aklım olsa 30dan once kendim evlenmezdimAnnem psikolojimi bozuyor, bana sürekli çeyizlik şeyler yapıyor, örüyor dikiyor, ne güzel oldu bi evlenseydin de kullansaydın şu yaptıklarımı diyor. Zaten nişan atmışım ben moralim bozuk, kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum. Bir de annem ben artık torun sevmek istiyorum abi de sen de evlenemediniz diyor, hayırlı bi kısmet çıksa keşke diyor. Moralim alt üst oluyor. 25 yaşında içince gücünde insanım, benimle yaşadığım şehre geldiler birlikte yaşıyoruz kendimi embesil gibi hissediyorum. Yaşıtlarım çoluğa çocuğa karışmış, mutlu Mesut herkes bense arkadaşıma gitmek için babamdan izin alıyorum. Hayatımın o kadar zor bir evresindeyim ki kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.
Ama anne ya baksana el işi mi kaldı yine de yapıyormuş benim anne ne işledi bakıyorum evet sonuç olarak hic bir şey işlememiş.Sende ki bu sevgi pıtırcıklığı da beni öldürüyor
Yani tek bu konudaki yorumun için demedim. Genelde gülücükler saçıyorsun dikkatimi çektiAma anne ya baksana el işi mi kaldı yine de yapıyormuş benim anne ne işledi bakıyorum evet sonuç olarak hic bir şey işlememiş.
Olsun çocuğum olunca patik yapmıştı torun başka
Ne zamana çıkacağımız belli değil kısacık ömürde ne diye üzülelim gülmek de sevmek de güzel şey .Yani tek bu konudaki yorumun için demedim. Genelde gülücükler saçıyorsun dikkatimi çekti
Kızdın mı kız. Kötü bşy dememiştimNe zamana çıkacağımız belli değil kısacık ömürde ne diye üzülelim gülmek de sevmek de güzel şey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?