Hayatımın en berbat dönemindeyim sanırım

Ekonomik özgürlüğünüz varken birşeylere hayır demeyi öğrenmeniz lazım. Bugün babanızdan izin alırken yarın eşinizden izin alır hale gelirsiniz sonra. Ben çıkıyorum, gidiyorum haberiniz olsun bu kadar. Neden en başta gelmelerine izin verdiniz ki. Onlar bu yaştan sonra değşmez, siz onları birşeylere uymaya zorlayacaksınız. Kendiliğinden olmaz bazı şeyler.

Bu ara herkes kendini evde kalmis hissediyor Canim benim daha 25 yasindasin evlenmek icin simdi tam zamanin.Zaten bence bundan önceki yaslarda evlenilmemeli.Simdi ortalik salgin ne olacak bilinmiyor herkes birbirinden kaçıyor.Sen kısmetim kapali neden evlenmiyorum vs dion.Hic olmayacak biriyle olacağına olmasin daha iyi.Nasibin gelir seni bulur inan bana hic olmaz dedigin zaman hatta hic olmaz diyecegin kisi cikip gelir.Sen annen bile olsa kimseyi dinleme yüreğini aç elbet karsina biri cikar.Dua et hayırlısıni dile.
27 yaşımda evlendim ben ne evde kalmıştım ne kismetim kapaliydi.Bana sorsan evlenmeye gerek bile yoktu ama işte kardeşim nisanliydi babam ölmüstü kendi yuvami kurmam lazimdi.

Hayata küsmek için daha yaşın çok genç ve yolun çok başındasın. :)

25 yasındasın, yasıtlarının coluk cocuga karıstıgını düşünüp, ksmetim kapalı diye üzülüyor musun gercekten. Kendine ayıp ediyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…