- 29 Ağustos 2014
- 5.657
- 18.014
- 448
- 33
Çok haklısıniz okadar doğru ki dediyniz...utanıyorum bukadar aciz olmamdan bukadar gurursuz olmamdan Bana okadar kötu küfürler etdi ki bide 4 ay önce bebek istemiyor diye kürtaj oldum onun yaşını da yaşıyorum. ama aslinda yaşamak da istemiyorum ama hayat aslında güzel..oğlum var ... Kimse yaşadıklarımi bilmio tahmin bile edemez
niye bukadar kirici oliorsunuz ?Gidemiyorsan efendi gibi dayağını ye, ya rabbi şükür de, otur evinde. İçim şişti. Gidemiyormuş. Allahım ya ne ezik insanlar var bi de şikayet ediyor. Sanki eve zincirlemişler. Kovulduğu evden gidemiyor. Adam gitmen için daha napsın?
hemen buldu iyide maaş alıyor.Dogum sonrasi kötu hasta oldum hemi çocuğumuza hemi bana bakdi beni iyileştirme çalışdi destek oldu uzun bi süre ben bakamadım çocuğumuza. hemi calisdi hemi bana bakdi hemi cocugmuza...Siz onu burakamayorsunuz , o sizi bırakır bir gün . Aldatır .
Ne oldu 10 senede iş güç buldu mu ?
Benim de böyle zararlı bir ilişkim vardı. Şiddet yoktu ama zararı çoktu. Yaşamaktan soğumuştum. Bırakamıyordum. O beni bıraktı ve çok şükür kurtuldum. Şuan evliyim 2.5 aylık bebeğim var. Evliliğim ile eski ilişkim arasında dağlar kadar fark var. Çok daha sağlıklı ve mutluyum.Çok haklısıniz okadar doğru ki dediyniz...utanıyorum bukadar aciz olmamdan bukadar gurursuz olmamdan Bana okadar kötu küfürler etdi ki bide 4 ay önce bebek istemiyor diye kürtaj oldum onun yaşını da yaşıyorum. ama aslinda yaşamak da istemiyorum ama hayat aslında güzel..oğlum var ... Kimse yaşadıklarımi bilmio tahmin bile edemez
var cocugmuz...Tavsiyem çoluk çocuk yokken kaçıp kurtulun çocuk olduktan sonra çok daha zorlasiyor
Hemi ne gıııı.hemen buldu iyide maaş alıyor.Dogum sonrasi kötu hasta oldum hemi çocuğumuza hemi bana bakdi beni iyileştirme çalışdi destek oldu uzun bi süre ben bakamadım çocuğumuza. hemi calisdi hemi bana bakdi hemi cocugmuza...
Konu sahibi hala aynı durumdaymş.10 senelik konu, sinir yabman ncjfj
Seni değil almanyayı seviyor gibi. Orda adam mı yoktu?Onu türkiyeden almanyaya getirdim
Boşanmışsındır umarım.Beni kendi evimden atdi git dedi
Ayyy lütfen terapi al ve çabala güzel bir hayat için hem çocuğunda varmış. Kendin ve çocuğun için boşan şu adamdan.Çok haklısıniz okadar doğru ki dediyniz...utanıyorum bukadar aciz olmamdan bukadar gurursuz olmamdan Bana okadar kötu küfürler etdi ki bide 4 ay önce bebek istemiyor diye kürtaj oldum onun yaşını da yaşıyorum. ama aslinda yaşamak da istemiyorum ama hayat aslında güzel..oğlum var ... Kimse yaşadıklarımi bilmio tahmin bile edemez
Ne boşaması bir de çocuk doğurmuş.Seni değil almanyayı seviyor gibi. Orda adam mı yoktu?
Boşanmışsındır umarım.
Yani birşey demeyeceğim banlanmak istemiyorum. Tek üzüldüğüm çocuk.Ne boşaması bir de çocuk doğurmuş.
o zamanlar bu asalagi beslemek icin bahanesi yoktu, herkes "ayril köpekten" deyince hemen hamile kaldi ki "çok iyi bir baba, cocugum babasina çok düşkün, evladim icin katlanıyorum yoksa ceker miyim" diyebilsijYani birşey demeyeceğim banlanmak istemiyorum. Tek üzüldüğüm çocuk.
Olsun Kemal bi çaktımı yere serip beyin sarsıntısı geçirtiyor ama iyi adam be.Yani birşey demeyeceğim banlanmak istemiyorum. Tek üzüldüğüm çocuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?