Hayatimin en kötü gecesi yardim edin

Konu 10 yıl önce açılmış. konu sahibi nasılsınız iyi misiniz umarım o pislikten boşanmışsınızdır. Onu Türkiye'den Almanya'ya götürmüşsünüz g.tu kalkmış dil öğrenmemiş, çalışmamış, üstelik sizi kendi evinizden kovmuş. Kadına kalkan eller kırılsın!

10 sene gecdi ve bugün yine aynısini yaşadım..Tek fark bi oğlum var 8 yasinda su an...Ben niye böyleyim niye gidemiyorum .arabam,işim maaşım var ama yapamiorum ..
Sabah sabah sinirlerim zıpladı. Bu son yazıyı şimdi gördüm. 10 yıl önce çocuk yokken boşansaydınız keşke... İşiniz gücünüz var, üstelik evi geçindiren sizdiniz. Şimdi hâlâ şiddet görüyorsunuz... Üstelik 8 yaşında çocuğunuz var. Ne diyim bilmiyorum çok üzüldüm bu duruma. Daha fazla yılınız, ömrünüz heba olmadan boşanın. Psikolojik destek alın mutlaka .

Türkiyeden yurtdışına getiriyorsun, çalışmıyor, kendi evinden seni kovuyor ki orada yasalar falan farklı sana şddet gösterdiğini kanıtlasan sınır dışı edilirdi diye düşünüyorum. Ama sen ne yapıyorsun ondan çocuk doğuruyorsun ve hala seni hırpalıyor. Ne diyelim yani sömürülmeye alışmışsınız.

10 senedirli çalışıyor

bilip bilmeden konuşmayin ya 15 köşeden akraba yani sayılmaz bile bu forumda destek platformu mublunc platformu mu belli değil bizim millet niye böyle anlamiom
Siz anlayamazsınız zaten.
Döven kovan gurursuz diyen adamla hala evli olan biri anlayamaz.
Eşim bana “salak” demedi diyemez 10 senedir evliyiz. Hele bir de evden kovacak dövecek?
Bunlara rağmen hala gurursuz gurursuz neden gidemiyorum diyorsunuz.
İnsan kendine saygı duyar önce. Böyle bir ilişkiyi devam ettirmek kendine saygısızlık. Onur gurur ne demek biliyor musunuz?

10 senedirli çalışıyor
Neden soruma cevap vermiyorsunuz hanımefendi ? Psikolojik destek alıyor musunuz ya da aldınız mı? Neden bu kadar korkuyorsunuz boşanmaktan? Ev , araba ,iş her şeyiniz var. Hani işiniz gücünüz olmasa bir nebze anlarım ama maddi imkanınız var. 10 yıl önce onu şikayet etseniz çoktan şutlanırdı Türkiye'ye

almıyorum neden korkdugmu da bilmiorum acikcasi

almıyorum neden korkdugmu da bilmiorum acikcasi
Acilen hem de acilen psikolojik destek almalısınız bunu iğnelemek için değil tamamen iyi niyetimle yardımcı olmak adına yazıyorum. Kendi psikolojinizi göz ardı etmeyin. Siz kendinizi sevmiyorsunuz değer vermiyorsunuz sevseniz bütün bunlara katlanıp üstüne de çocuk yapmazdınız. Benim psikolojim de çok mükemmel değil ama kendimi böyle süpürgeye çevirmem. Hem cinslerimin böyle eziyet çekmesi beni çok sinir ediyor ve üzüyor.

bilip bilmeden konuşmayin ya 15 köşeden akraba yani sayılmaz bile bu forumda destek platformu mublunc platformu mu belli değil bizim millet niye böyle anlamiom
Ne desteği be? Kim ne desteği versin sana? Sen hayatını mahvedeceksin de millet sana iyi sözlerle güzelleme mi yapacak? Kendin yapmadığın şeyi milletten bekleme.

Maşallah Ne de güzel bir ilişki. Adam dövüyor, sövüyor siz de ona hediye gibi çocuk doğuruyorsunuz. Gerçekten gururunuz yokmuş.
Almanya gibi bir ülkede polis çağırıp adamı evden attırmak, darp raporu alarak uzaklaştırma almak, boşanmak dayak yemekten, gurursuzca bir ilişkide kalmaktan daha kolay geldi sanırım. Tavsiye versek ne olacak ki, dinleyecek misiniz? Devam edin ilişkiye. Aman eşinizi de kızdırmayın, surat asmayın, çocuğu da ağlatmayın paşa kocanız rahatsız olmasın ve sizi dövmesin e mi?
Sizin daha kendinize saygınız yok ki, baskasi neden saygı duysun. Bu sözleri duymak sizin canınızı acıtabilir bu arada ama bunları siz kendinize yapıyorsunuz. Biz sadece sizin yaptığınızı yazarak dile getiriyoruz. Kendinize acımasız olan sizsiniz, biz değiliz.

Ara polisi bak nasıl sınır dışı ediyorlar sizi sevmemiş Almanya’ya gelmek için kullanmış var ya bir şarkı Du bist mein Visum diye tam olarak bu

Kendi evinizden kovuldunuz ve özür dilediniz gerçekten gururunuz yok olmalı

Sen hala bu adamla beraber olmaya devam et... İlk tokatta arayacaktın polisi görecekti gününü. Küçük çocukların da hakkına giriyorsunuz böyle adamları baba yaparak, yapmaya da devam ediyorsunuz bravo!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…