Sabah sabah sinirlerim zıpladı. Bu son yazıyı şimdi gördüm. 10 yıl önce çocuk yokken boşansaydınız keşke... İşiniz gücünüz var, üstelik evi geçindiren sizdiniz. Şimdi hâlâ şiddet görüyorsunuz... Üstelik 8 yaşında çocuğunuz var. Ne diyim bilmiyorum çok üzüldüm bu duruma. Daha fazla yılınız, ömrünüz heba olmadan boşanın. Psikolojik destek alın mutlaka .10 sene gecdi ve bugün yine aynısini yaşadım..Tek fark bi oğlum var 8 yasinda su an...Ben niye böyleyim niye gidemiyorum .arabam,işim maaşım var ama yapamiorum ..
bilip bilmeden konuşmayin ya 15 köşeden akraba yani sayılmaz bile bu forumda destek platformu mublunc platformu mu belli değil bizim millet niye böyle anlamiomAkraba evliliği mi
Ensest yani
İğrençsiniz
10 senedirli çalışıyorTürkiyeden yurtdışına getiriyorsun, çalışmıyor, kendi evinden seni kovuyor ki orada yasalar falan farklı sana şddet gösterdiğini kanıtlasan sınır dışı edilirdi diye düşünüyorum. Ama sen ne yapıyorsun ondan çocuk doğuruyorsun ve hala seni hırpalıyor. Ne diyelim yani sömürülmeye alışmışsınız.
Siz anlayamazsınız zaten.bilip bilmeden konuşmayin ya 15 köşeden akraba yani sayılmaz bile bu forumda destek platformu mublunc platformu mu belli değil bizim millet niye böyle anlamiom
Neden soruma cevap vermiyorsunuz hanımefendi ? Psikolojik destek alıyor musunuz ya da aldınız mı? Neden bu kadar korkuyorsunuz boşanmaktan? Ev , araba ,iş her şeyiniz var. Hani işiniz gücünüz olmasa bir nebze anlarım ama maddi imkanınız var. 10 yıl önce onu şikayet etseniz çoktan şutlanırdı Türkiye'ye10 senedirli çalışıyor
almıyorum neden korkdugmu da bilmiorum acikcasiNeden soruma cevap vermiyorsunuz hanımefendi ? Psikolojik destek alıyor musunuz ya da aldınız mı? Neden bu kadar korkuyorsunuz boşanmaktan? Ev , araba ,iş her şeyiniz var. Hani işiniz gücünüz olmasa bir nebze anlarım ama maddi imkanınız var. 10 yıl önce onu şikayet etseniz çoktan şutlanırdı Türkiye'ye
Acilen hem de acilen psikolojik destek almalısınız bunu iğnelemek için değil tamamen iyi niyetimle yardımcı olmak adına yazıyorum. Kendi psikolojinizi göz ardı etmeyin. Siz kendinizi sevmiyorsunuz değer vermiyorsunuz sevseniz bütün bunlara katlanıp üstüne de çocuk yapmazdınız. Benim psikolojim de çok mükemmel değil ama kendimi böyle süpürgeye çevirmem. Hem cinslerimin böyle eziyet çekmesi beni çok sinir ediyor ve üzüyor.almıyorum neden korkdugmu da bilmiorum acikcasi
Offffff. Hiç mi kendinize saygınız yok kardesim bu nedir.10 sene gecdi ve bugün yine aynısini yaşadım..Tek fark bi oğlum var 8 yasinda su an...Ben niye böyleyim niye gidemiyorum .arabam,işim maaşım var ama yapamiorum ..
Ne desteği be? Kim ne desteği versin sana? Sen hayatını mahvedeceksin de millet sana iyi sözlerle güzelleme mi yapacak? Kendin yapmadığın şeyi milletten bekleme.bilip bilmeden konuşmayin ya 15 köşeden akraba yani sayılmaz bile bu forumda destek platformu mublunc platformu mu belli değil bizim millet niye böyle anlamiom
Ara polisi bak nasıl sınır dışı ediyorlar sizi sevmemiş Almanya’ya gelmek için kullanmış var ya bir şarkı Du bist mein Visum diye tam olarak buSu an hayatimin en kötü gecesini yasiorum. Esimle bir bucuk sene önce severek evlendik. O cok iyi birisiydi beni el üstünde tutiodu ve cok asikdi bana. Onu türkiyeden almanyaya getirdim, kendisi insaat mühendisi. Yavas yavas herseye sinirlenmeye basladi herseye kiziodu. Sonra bana küfür etmeye basladi sonudada tokat. Bugünde yine bsey icin tartisdik ve surat asdim diye güler yüzlo olmadim diye bana tokat atdi okadar sert vurdu ki yere düsdüm beynim sarsildi. Beni kendi evimden atdi git dedi seni istemiorum dedi. Üstüne yine ben agladim yine ben özür diledim. Gururun yok mu dedi git dedi. Kendisi ne dili ögrene bildi nede is buldu. Evi ben gecindiriorum. Bide akraba evliligi. Napicami bilmiorum. Sanki iki kisiliyi var. Biri cok iyi beni cok sever ama tepesi atdi mi kötü birisi olio. Bavulumu toplayip gidemedim. Napicami bilmiorum onu cok seviodum ama su an hic bsey hisetmiorum. Esine tokat atan vuran küfreden bir erkek nasil sevebilir ki esini. Kayinvaldeme söylemek istiorum önce. ya da önce kime gitsem söylesem cok üzgünüm ölmek istiorum. Lütfen yardim edin...
Sen hala bu adamla beraber olmaya devam et... İlk tokatta arayacaktın polisi görecekti gününü. Küçük çocukların da hakkına giriyorsunuz böyle adamları baba yaparak, yapmaya da devam ediyorsunuz bravo!Çok haklısıniz okadar doğru ki dediyniz...utanıyorum bukadar aciz olmamdan bukadar gurursuz olmamdan Bana okadar kötu küfürler etdi ki bide 4 ay önce bebek istemiyor diye kürtaj oldum onun yaşını da yaşıyorum. ama aslinda yaşamak da istemiyorum ama hayat aslında güzel..oğlum var ... Kimse yaşadıklarımi bilmio tahmin bile edemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?