Hayatımın en kötü günleri bir türlü bitmiyor...

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
42
Inanin artik dayanacak gücüm kalmadı.
Subat ayinda is yerim kapandı. Işsiz kaldım.
Bir türlü is bulamıyorum.
Bunun yani sira ailevi problemler, yalancı çıkarcı, dedikoducu akrabalar da iyice psikolojimi bozdu.
Inanin artik neyi düşünücemi şaşırmış haldeyim.
Evli degilim 4 sene önce boşandım.
Evliligim zaten tam bi kaostu.
Kurtuldum, artik hayatima bakarim diyordum.
Sanki hersey üstüme geliyor.
Artik düşünmeye basladim. Acaba ben kötü bir insan mıyım. Hayatimda neredeyse olumlu hic bir sey yok.
Benim gibi olan varsa nasıl aşıyorsunuz?

Canım klişe olacak ama seni öldürmeyen şey güçlendirir ayrıca neden kötü bir insan olasın ki?
Bende çok bunaldım, hep senin gibi düşündüm bunlar neden hep benim başıma geliyor diye, bazen kendi hayatımızı kendimiz zorlaştırıyoruz. İş mevzusu hariç pek takmamak lazım yakında da bir iş bulursun insallah

Teşekkür ederim. Takmamaya çalışıyorum. Ama bazen sorguluyorum kendimi...

Yaşadığın yerde iş bulamıyorsan farklı şehirler dene ..yeni bir başlangıç psikolojine iyi gelir ..

Şimdi sana yaşadıklarımı anlatmaya kalksam , daha başından ne kadar şanslı olduğunu düşünürsün .. boşver , tecrübe ediniyorsun bol bol ,böyle düşün ..

Haklısınız. Herkezin derdi kendine büyük.
Sanki herkesin hayati yolunda bi tek ben böyle ortada kaldim gibi hissediyorum. Bazen sagligim yerinde cok şükür gerisi hallolur diyorum. Ama su aralar aşırı bunalımdayım. Allah yardimcim olsun ne diyim...

Amin ..

Uzman desteği almayı düşünmez misin ?

Benimde ayni canim.. senin gibi sagligim yerinde cok sukur hersey elbet duzelir dedim hersey gittikce kotuye gidiyor. Hayat ne sacmaymis. Bazen ölsek de bitse hersey diyrm. Cunku her zaman güclü olamiyor insan. Benimde basima bayagi seyler geldi anlatsam ohooo :))) akrabalari birak zaten insana ne geliyorsa akrabadan geliyor :) insallah bu gunlerimiz hemen gecer Rabbim dayanma gucu versin hepimize diyelim :)

Merak etme kimsenin hayatı yolunda değil :)

Dönem dönem bu süreçler oluyor aslında aç değilsek kimseye muhtaç değilsek sağlığımız yerindeyse dünyalık dertler için üzülmeye değmez ama yapıyoruz.

Herzaman söylediğim birşey

Ne kadar şikayet ettiysem daha beteri geldi başıma... Lütfen başınıza gelenleri şikayet etmeyin gecicek sabredin

Neden kendinde arıyorsun . Valla böyle şeyler hep iyilerin başına geliyor kötüler Bi yolunu bulup işlerini hallediyor ama her cefanin sefasida vardır elbet sabret sen

Neden kendinde arıyorsun . Valla böyle şeyler hep iyilerin başına geliyor kötüler Bi yolunu bulup işlerini hallediyor ama her cefanin sefasida vardır elbet sabret sen
Haklısınız öz be öz annemin kardeşleri yakin zamanda yapmadıklarını bırakmadılar. Hele biri var ki saf kötülük icin dunyaya gelmiş. Ama herkes onun etrafinda. Şaşırıp kaliyorum. Bi insan nasıl bu kadar kötü olabilir diye. Anneme ayri üzülüyorum. Sonucta kardeşleri. Falan falan. Dert çok bende :)

Aklıma yıllar önce girdiğim bi sınav geldi . Öss'ye girmişim kazanamamışım moralim sıfır ama başka bir sınav var onun sonucunu bekliyorum ama kazandım gözüyle görüyorum kendimi günlerce bekledimsınav sonuçlarını. Sınav açıklandı kazanamamışım dünya başıma yıkıldı, sabaha kadar ağladım " Allah'ım sabaha ben ölmüş olayım, nolur canımı al bugün hiçbir şeyi başaramadım " diye ağladım zavallı annem sabaha kadar başımda beni teselli etti sabah kalktığımda gözlerim kapanmıştı ağlamaktan sonuç mu o gün kaybettiğim yerden çok daha güzel bir işim var iyiki kaybetmişim diyorum

Ne güzel bi örnek olmuş.
Umarım ben de böyle düşünebilirim bir gün.
Sagolun...

İmtihan canım bunların hepsi. İnşallah çok güzel şeyler olsun hayatında.

Sadece biraz sabır, sonu selamet olur inşallah.
Nedense bazen herşey üstüste gelir sizde onları yaşıyorsunuz .
Elinizden geldiğince akraba ,o ,bu,şu 'lara kulak tıkayın.
Onlar sadece inanın safsata.
İş bulana kadar kafanızı dağıtacak şeylerle ilgilenin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…