Hayatımın en kötü günleri bir türlü bitmiyor...

zor bir dönem canım bir ieş girsen rahatlarsın ama nasip beklemekten baska care yok

Emin ol herkesin psikolojisi ayni ekonomi berbat..senin iyi ya da kotu olmanla alakali degil.para yok para olmayinca kimse de huzur yok.bi kucuk su 1.5 tl.gerisini sen dusun

Teşekkür ererim

Sabır sadece sabır.
Hep böyle devam edecek değil ya.

Vallahi bu dünyada iyilerin değil kötülerin her işi rast gidiyor
Gecen sene yaptığım iyiliklere beni kötüleyen adamların ayağı sokakta tasa degmiyor
Benim her işim sorunlu gidiyor
Ben çok iyiyim demiyorum böyle kör göze parmak kotuluk yapaninda başına hic bir şey gelmiyor

Ne eksik ne fazla BENI yazmissin.
Oynatmama cok az kaldi

Bazan hayat böyle insanın üstüne üstüne gelir...akışına bırakın. ..su akar yolunu bulur...siz kötü degilsiniz;hayat bir sınav. ..sevgiler

Islerinin rast gitmesi zoruma gitmiyor da; herkesin kötünün yaninda olmasi cok zor geliyor. Ben bu isten bisey anlamadim. Sadece sabir diliyorum...

Ben Varım aşamıyorum , dua ediyor , bir gün mutlu olacağımı düşünüyorum

Her sey beni buluyor bu isimde olumsuz olacak kesin dememeliymişiz. Gerçekten de hep korktuğum başıma gelir benim. Ozellikle birde acınızı da kimseyle paylasmayin diyorlar. Ne kadar bir konunun uzerine olumsuz konusulursa o kadar kotuymus. Illa da biriyle paylasacaksaniz tarafsız ve size iyi gelen biri olmaliymis.
Ben bunlari ogrendim acikcasi uygulamaya çalışıyorum. Iyi geldi gibi sanki bana. Hayatımda surekli onay alma durumu vardi. Bunu kaldirdim. Kendim istegim gibi davraniyorum. Canim sıkıldıkça da kimseyle paylaşmıyorum. Çünkü dert ortakligi değil kosteklik yapiyolar iyice bunalip kriz geciriyorum.

Artik evde de iyice sıkıldım. Bir kac ay önceye kadar hic degilse isgorusmesine cagriliyordum. Artik o da yok. Ne arayan var ne soran. Allah yardımcım olsun...

bebeğime hamileyken eşim işsiz kaldı doğdu ve doğum izni kullanamadan işe dönmek zorunda kaldım üstüne paramız olmadığı için bakıcı tutamadım babaannesi baktı ben kadınla kanlı bıçaklı olacaktım bebeğime hiç iyi bakamıyor herşeyime karışıyordu. o günler ölüm gibiydi. ne uyutabiliyor ne mamasını söylediğim gibi veriyor kafasına göre bebek bu büyür işte diyor ve baktığı için bize tepeden bakıyordu.. eşimin işleri yeni düzeldi bakıcımız var .. herşey düzeliyor sabredin lütfen inşallah iş bulursunuz en kısa sürede

Cok teşekkür ederim. Umarim ben de güzel günler görürüm artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…