- Konu Sahibi brideoferdbak
-
Bu arada şu an nikahım olan kişi ile aynı meslekteyiz aileler az çok yakın. Diğer kişi ise benden 3 yaş küçük. Küçümseme amaçlı kesinlikle söylemiyorum yanlış anlaşılmasın(ki kendisi kendini çok iyi yetiştirmiş) lise mezunu. Yani bu durum içerde aramızda görüş çatışmasına yol açabilir belki. Tam anlamı ile bağımsız gelire sahip değil aile dükkanında abilerinin yanında ikinci planda çalışıyor . Ve memleketlerimizin arası 20 saat yani yaşam ve kültür farkı var( ama işte... İntiharı düşünüyorum
şuan senin duygularına değil de o adamın yaptığı kabalığa takıldım. birisinin sevgilisini çalmaya çalışıyor farkında mısın? birisinin sevgilisine hatta nişanlısına göz dikebilen biri evli birine de göz dikmekte sakınca görmez. büyük bir ahlaki kayıp bu ve sen böyle birine nasıl gönlünü kaptırdın canım? :/2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar(( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..
Bir bilsem nasıl kaptırdım gönlümü(( her açıdan farklıyız üstelik nişanlımla beni aynı ortamda da gördü ( her şeyi biliyor. Ailem doğulu kendisi iç Anadoluda ailem de onaylamaz (
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=736526&highlight=pinkymathematician
konu buydu. Çok benziyor gerçekten...:44:
Yarisini okudun benziyor degil anlatim sekli ve yasadiklari birebir ayni:44:
Haklısınız ama giyeceğim gelinlikten evin en ufak eşyasına kadar her şey hazıro insanları nasıl yıkarım ( of Rabbim nasıl bi imtihan bu
2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar(( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..
2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar(( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..
Belli ki diger konuyu acan da sizsiniz. Apacik ortada. Sadece netten konusmayla kalmamis yani olay. Eve gidilmis falan. İnsallah dugunden vazgecersiniz de esiniz kurtulur sizin gibi bi iffetsizden.
Gecen konu acilmisti. Konu sahibi ayni konumdaydi, o kisinin evine gidip öpüşmüştü filan. Ayni kişi misiniz?
Hiç kimse kusura bakmasın. Bunun kınamakla falan alakası yok. Yaptığınız düpedüz iffetsizlik. Bunu yapan bir erkek olsaydı hep birlikte taşa tutardık onu. Hani klişeleşmiş bir söz varya; 2 kişi arasında kaldıysan 2.yi seç ,çünkü 1.yi sevseydin 2.ihtimal hiç olmazdı. Ne olur sizden istirham ediyorum,yalvarıyorum şu 2., zat-ı nâmuhterem zibidiyi seçin de zavallı bîçare kocanızı yakmayın. O adamcağıza yazık etmeyin azıcık gururunuz varsa yediğiniz haltı anlatın ve adamın hayatından çekin gidin. Bu ne rezilliktir, sevgiymiş,aşkmış...Sizin gibi insanlar yüzünden mahvoldu bu masumane duygular. O adamın yuva kuracağım diye afedersiniz (topiğin siz dışındaki takipçileri) adamın bir yerinden terler aksın siz orda yok şöyle duygular yaşatıyor bana bilmem ne Bir gidin işinize ya ,inşallah geçenlerde ki öğretmen hatun değilsinizdir siz. Çoluğumuz çocuğumuz sizler gibi insanların eline düşecekse vay halimize... 2. yi unut kocanı tercih et diyen arkadaşlarımı da anlamıyorum. Kendinizi konu sahibesinin zavallı kocasının yerine koyun lütfen Siz ister miydiniz çok sevdiğiniz eşinizin aklında başkası varken mantıksal ölçütleri uyuyor diye sizi tercih edip, kandırmasını ? Ne bu adam hayır kurumu mu? Bence böyle bir şey yapıp kendinizi iyice düşürmeyin ,vicdanınız varsa boşanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?