• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en önemli kararı...

brideoferdbak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
12
0
1
Ardahan
2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar :((( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..

düğününüz olmadığı için nikah kıymana rağmen kendini evli gibi hissetmiyorsun sanırım...

bence o adama gidersen hayatını mahvedersin. her şeyden önce sana "başkasından geldi" gözüyle bakar ilerde kötü bir durumda. etme.

seni kınamıyorum ama keşke aldatmasaydın nişanlını...

Son düzenleme:
Bu arada şu an nikahım olan kişi ile aynı meslekteyiz aileler az çok yakın. Diğer kişi ise benden 3 yaş küçük. Küçümseme amaçlı kesinlikle söylemiyorum yanlış anlaşılmasın(ki kendisi kendini çok iyi yetiştirmiş) lise mezunu. Yani bu durum içerde aramızda görüş çatışmasına yol açabilir belki. Tam anlamı ile bağımsız gelire sahip değil aile dükkanında abilerinin yanında ikinci planda çalışıyor . Ve memleketlerimizin arası 20 saat yani yaşam ve kültür farkı var:(( ama işte... İntiharı düşünüyorum

Bunun yanında ailem şu an hayatımdakş kişiye bayılıyor mu hayır. Tavır ve hareketlerini soğuk ve itici buluyorlar. Diğer kişiye gelince sanki bana tapıyor:(((

Ölmek falan düşünmeyin bunları lütfen. Böyle bir şey için ölünür mü. Okurken sanırım aileler istemiyor, ne güzel yıllarca sevmişler birbirlerini,ayrı şehirlerde bile sürdürmüşler hala böyle aşklar var mı diyordum ki son sözünüzü görünce içim acıdı açıkcası. İnsan davranışlarından sorumludur bana göre hissettiklerinden değil. Sizi hissettikleriniz için asla yargılamıyorum haddim değil ancak nişanlınıza çok üzüldüm. Ne garip şey şu aşk dedikleri yıllarca biri için atan kalp zamanla bir başkası içinde atabiliyor. Çok az bir süre kalmış iyice düşünün taşının eksileri artıları koyun bir kenara evet ortada onca emek var ama nişanlınızın yerine kendinizi koyun o bir başkasını severken siz onunla yaşayabilir miydiniz? Belki de değişiklik istiyorsunuz uzun ilişkilerde insan bir müddet sonra sıkılabiliyor keşfedecek öğrenecek bir şey kalmadığı için. Eğer durum böyleyse yarın bir gün pişman olabilirsiniz.

Geçenlerde bir konu açılmıştı. öğrencisinden hoşlanmıştı eve almıştı falan. direk aklıma o geldi. hislerime güvenirim o gibi geldin
Sana tek tavsiyem; asla ama asla evlenme...
Daha doğrusu o düğünü yapma

Son düzenleme:
insan bir insanı severken başkasına gönlü kaymaz, kayamaz. eğer başkasına yüreği akıyorsa diğer kişi zaten bitmiştir içinde. nişanlınıza haksızlık etmeyin. ayrılın. daha doğrusu boşanın.

Arkadaşım Doğu'da görev yapAn be dershanede öğrencisiyle ilişki yaşayan biri vardı eve almalar öpüşmeler mailler falan çok benziyorsunuz ve sanırım o şunuz
Oysanız 2sinide bırakın derim eşine yazık
Diğerinde zaten bırakır yada aldatır seni ( nişanlı biriyle ilişki yaşayıp onunla olan adam yarın kendiside başkası için seni bırakır )

Daldaki elma eldeki elmadan tatli olurmus zaten:ssz:
Kalbin artik baskasina aitse birak bence nisanlini. Kimseyi kandirmaya gerek yok.
Giyecegin gelinlik bile hazirken baska bir adamla ask mesk konusmaya miden bulanmiyor mu anlamiyorum. Gel benim karim ol diyormus adama bak. Onun seviyesi nisanli bi kizi ayartmayi kabul ediyor demek ki.
Senin pisman olacagini dusunuyorum, nedense senin konunda icime bu dogdu. Cok pisman olcaksin.

Midemin bulanması ne kelime kendimden her an her dakika nefret ediyorum. Yaşayan bi ölü gibiyim. Ölmek istiyorum ama insan canına öyle kolay kıyamıyor işte

Haklısınız ama giyeceğim gelinlikten evin en ufak eşyasına kadar her şey hazır:( o insanları nasıl yıkarım:(( of Rabbim nasıl bi imtihan bu:(

Sen o kadar sene sev bekle hersey olmus bitmis baskasini seviyorum de olacak seymi ?
Bir tatile cik nisanlinla kafani toparla seytan hayirli islerle cok ugrasirmis seninkide o hesap internette gorustugun biriyle askmi yasanir kafani baska seylerle mesgul et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eger aklin diger adamsaysa bosanmak tek care.Ama aklim onda fakat herseyim hazir evlenicem diyosanda yinede bosan.Kocana yazik degilmi goz gore gore aldatmissin yani.Birisini cok seviyorsan baska kimseyi gozun gormez.Seni kinamiyorum fakat durum boyle

Karşıdakine belli etmedim diyorsunuz ama adam karım ol diyor demek ki herşeyin farkında

Bence uzun koşturmasın sonunda feraha erince ilişkiniz sıkıcı gelip heyecan aramışsınız kısa süre sonra geçer bence görüşmeye devam etmezseniz tabii

Midemin bulanması ne kelime kendimden her an her dakika nefret ediyorum. Yaşayan bi ölü gibiyim. Ölmek istiyorum ama insan canına öyle kolay kıyamıyor işte

Canina kiy diyen yok sana Allah askina az mantikli ol.
Durustce soyle, ne istiyorsun?
Kendini kandirma, hele nisanlini hic kandirma. Kul hakki...

Eğer bırakırsanız çok pişman olursunuz... Karşınızdaki adam karaktersiz bir kere bırak gel benim karım ol ne demek... Bence siz şimdiki iliskinizi heyecanlandırmanın yollarını arayın... Kiminle olursanız olun bir sure sonra hep diğeri kalır aklınızda ama 10 yıllık bir geçmişi silmek daha da zordur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X