- Konu Sahibi brideoferdbak
2004 yılından beri biriyle beraberim. Aynı lisede okuduk o zaman başladı ilişkimiz. Acı tatlı ayrılmalı barışmalı lise dönemi ilişkimizden sonra üniversitede daha da rayına oturdu her şey. O Ankara da okudu ben istanbulda. Her ayın yarısını beraber geçirirdik hiç kopmadık birbirimizden. Okulu bitirdik aynı ilde göreve başladık. Hep beraberdik hiç aklımdan gönlümden geçmedi ondan başkası .şubatta nişanlandık sonunda bulutların üstünde idim . Tayin için nikah da kıydık erken . Ta ki o karşıma çıkana kadar
(( geride bıraktığım sehirde bi vasıta ile biri ile tanıştım bana durumumu bildiği halde ölesiye aşık . O ilden ayrıldım tayinim çıktı düğünüm 10 gün sonra ancak kalbim o kişiye kaydı . Çok çetin bi imtihanla sınanıyorum . Kendini mutsuz etme cesaretli ol bırak gel benim karım ol diyor. Kahroluyorum. Diğer tarafınsa hiç suçu yok. O kişiyi bunca emekten sonra nasıl bırakırım. Ne yapmalıyım . Bugün bşraz konuyu actım sence birbirimiz için doğru kişi miyiz diye . O da seviyor beni .... Ölmek çare mi ..