• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımın en sıkıntılı günlerini yaşıyorum

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.510
598
Hiç bu kadar sıkıntılı bir dönemim olmamıştı

Tabiki buna da şükür ama psikolojim çok kötü geceleri ağlayarak uyanıyorum iş yerinde çok büyük haksızlığa uğradım mobbing görüyorum sırf sigara içen birini şikayet etmek istiyorum diye seni bu dairede istemiyoruz dediler.

Sorun değil ben de onlara meraklı değilim ama başka çalışabilegim daire de yok arkadaşlar bir tane vardı onun da müdürü sürekli bana asılan babam yaşında bir adam.

O kadar köşeye sıkıştım ki anlatamam burada da kalsam birim de değiştirsem her türlü çok kötü benim için hiç bu kadar çaresiz olmamıştım

Güçlü olamıyorum artık... Bu günler geçecek mi çok mutsuzum iş yerinde...

Tabiki buna da şükür ama psikolojim çok kötü geceleri ağlayarak uyanıyorum iş yerinde çok büyük haksızlığa uğradım mobbing görüyorum sırf sigara içen birini şikayet etmek istiyorum diye seni bu dairede istemiyoruz dediler.

Sorun değil ben de onlara meraklı değilim ama başka çalışabilegim daire de yok arkadaşlar bir tane vardı onun da müdürü sürekli bana asılan babam yaşında bir adam.

O kadar köşeye sıkıştım ki anlatamam burada da kalsam birim de değiştirsem her türlü çok kötü benim için hiç bu kadar çaresiz olmamıştım

İllaki geçecek, geçmeyen hiç birşey yok şu hayatta.
Allah tez vakitte yolunu açsın, işin yoluna girsin.
Kendini bu kadar hırpalamamaya çalış, insana en lazım olan şey sağlık.

Ne yapiyorlar ki size

Kendine yer bul dediler ve beni söz dinlemezlikle huzur bozmakla suçluyorlar

Ay bu mu hayatının en kötü günlerinin sebebi. Allah başka dert vermesin. Sen bakma ya insanlara tatlım onlara inat daha çok asıl işine hep neşeli ol hiç sallama. Sonra peşinden koşarlar

Kendine yer bul dediler ve beni söz dinlemezlikle huzur bozmakla suçluyorlar

2 ay sonra emekli oluyormuş ya herif, bu kadar dert etmeye gerek yok.
Sigarayla ilgili bir sağlik probleminiz varsa hastaneden rapor alin sigara icilen ortamda çalisamaz vs diye, yoksa sanredin iki ay

2 ay sonra emekli oluyormuş ya herif, bu kadar dert etmeye gerek yok.
Sigarayla ilgili bir sağlik probleminiz varsa hastaneden rapor alin sigara icilen ortamda çalisamaz vs diye, yoksa sanredin iki ay
Sabredecek durum kalmamıştı zaten ben sizi de şikayet edicem diyince adamdan hemen emeklilik dilekçesi aldılar bana da sen de git dediler

Aslında böyle yerlerde sivrilmek iyi değildir. Kamu özel hiç farketmez keşke bişey demeseydiniz. Çünkü bu ülkede hak hukuk vs yok
Bende benzer bir durumu şöyle yaşadım. Şube değişikliği oldu ama öyle bir şey ki 6 kişilik oda oluyor 20 kişilik kıraathane günde en az 80 sigara içiliyor 3 gün dayandım 4. Gün gidip bronşit raporu aldım. Zaten senelerde bronşit tedavisi gördüm. Bronşlarım açılsın diye senelerce yüzdüm.

Aldığım raporu direk müdüre verdim. O oldu bir daha isteseler de sigara içilmedi. Tabi bana kıl oldular önce ama şimdi seviyor eşşek sıpaları.

Tavsiyem ikili çekişmeye tartışmaya girmeyin dolaylı olarak sorunu çözmeye bakın

Becayiş hakkın yok mu?

Bu ulkede dogruyu soyleyeni haksizligin karsisinda durani hicbir kurumda sevmezler. Is hayatini satranc oynar gibi yonetmek gerekir, yoksa basiniz agrir. 3 maymunu oynamadan da hicbi is yerinde huzur olmuyor. Tayin isteyip gidin ve bu kurali yeni gittiginiz yerde unutmayin.

Back
X